De echte redenen waarom de 'Love Is Blind'-koppels steeds uit elkaar gaan

Inhoudsopgave:

De echte redenen waarom de 'Love Is Blind'-koppels steeds uit elkaar gaan
De echte redenen waarom de 'Love Is Blind'-koppels steeds uit elkaar gaan
Anonim

Love Is Blind schokte kijkers met een uniek concept en een heleboel drama's. Tijdens seizoen 1 waren er lieve koppels zoals Cameron Hamilton en Lauren Speed of Giannina Gibelli en Damian Powers. Er was ook een heet stel: Matt Barnett en Amber Pike. Fans waren getuige van het dramatische uiteenvallen van Carlton Morton en Diamond Jack en huilden lelijk toen Jessica Batten Mark Cuevas afwees. Het was ook een grote verrassing toen Kelly Chase Kenny Barnes bij het altaar afwees. Wat hebben fans nog meer nodig van een reality-tv-programma!

Het lijdt geen twijfel dat de producenten veel hebben geleerd van seizoen 1. Om deze reden is Love Is Blind van Netflix teruggekeerd met seizoen 2, waarin nog eens zes koppels zich verloofden en een experiment begonnen om te zien of liefde echt is Blind. De showproducenten noemden het een 'dating-experiment', dus het is niet verwonderlijk dat Love Is Blind seizoen 2 wat ongemakkelijke momenten had. Hoewel sommigen probeerden hun relatie een tweede kans te geven, hadden niet alle liefdesverhalen een gelukkig einde. Dit is de echte reden waarom de Love Is Blind-koppels steeds uit elkaar gaan.

6 Waarom zijn Giannina Gibelli en Damian Powers uit elkaar gegaan?

Dit tumultueuze stel bracht heel wat drama naar de show. Maar Damian maakte zijn gevoelens duidelijk toen hij de weggelopen bruidegom werd en Giannina afwees. Maar is dat het einde van hun verhaal samen? Het is duidelijk niet zo eenvoudig, vooral niet voor Giannina, die bij het altaar werd achtergelaten. Na die onaangename gebeurtenis vond ze echter de kracht om met Damian te praten en gaf ze hem een tweede kans. Mevrouw Gibelli nam Damian's afwijzing bij het altaar duidelijk niet zo licht op als haar dochter en steunde hun relatie niet. Ze vertelde Giannina de eerste keer dat ze geen ja had mogen zeggen. Dus toen het paar herenigd werd, was ze woedend. Zonder de goedkeuring van de familie van Giannina was het moeilijk voor het paar om alle obstakels te overwinnen. Het ging niet goed en Giannina en Damian gingen uit elkaar.

5 Waarom ging Kenny Barnes Kelly Chase uit elkaar?

Dit koppel leek perfect te zijn en vertoonde geen tekenen van problemen. En hoewel kijkers niet veel van hen samen zagen, leek het alsof ze een heel gezonde relatie hadden. Het was dus een grote verrassing toen Kelly Kenny bij het altaar afwees. Aanwijzingen verschenen voor het eerst toen Kelly terughoudend was om fysiek dichtbij Kenny te komen, maar sommige fans geloofden nog steeds dat het tussen hen zou lukken. Misschien zijn ze na de show weer bij elkaar gekomen. Helaas is er geen bewijs dat daarop wijst, en hoogstwaarschijnlijk hebben de twee het voorgoed uit elkaar gehaald. Aan het begin van de show gaf Kelly toe dat ze hoge eisen stelt, en blijkbaar paste Kenny's uiterlijk daar niet bij.

4 Waarom gingen Carlton Morton en Diamond Jack uit elkaar?

Dit koppel kon een enorm schandaal niet vermijden. Ze hadden zeker een kans, maar alles viel uit elkaar omdat Carlton zijn seksuele geaardheid voor Diamond verborg. Toen Carlton eindelijk bekende na hun verloving, voelde zijn bruid zich verraden, en het eindigde allemaal met een breuk. Helaas konden deze twee na het einde van de show ook geen overeenstemming vinden en spraken ze niet eens lang met elkaar. Later begonnen ze te sms'en, maar meer niet. "Het is nog steeds een beetje ongemakkelijk", vertelde Carlton aan Oprah Daily tijdens een telefonisch interview over het contact houden met Diamond. Toen voegde hij eraan toe: "We leren communiceren. Dat is een goede manier om het te zeggen."

3 Waarom zijn Lauren Chamblin en Mark Cuevas uit elkaar gegaan?

Zoals veel Love Is Blind-fans weten, was Mark Cuevas verloofd met Jessica Batten tijdens de show totdat ze ermee ophielden op hun trouwdag. Hij is onlangs in verband gebracht met Lauren Chamblin (ook wel bekend als LC), die smachtte naar Matt Barnett net voordat hij Amber Pike als zijn bruid koos. Tijdens haar tijd op de show reageerde LC op een Reddit-thread met de titel "de collega van mijn goede vriend is aan het daten met Mark!" beweert dat ze sinds mei 2020 met hem uitgaat. Hoewel de originele thread sindsdien is verwijderd, duiken er foto's op van Mark die rondhangt met een onbekende blonde vrouw tijdens een bezoek aan Cleveland, Ohio. Vanwege de geruchten over bedrog heeft LC het uitgemaakt met Mark.

2 Waarom zijn Natalie Lee en Shayne Jansen uit elkaar gegaan?

Deze twee waren waarschijnlijk het meest duidelijke koppel waarvan iedereen wist dat ze samen zouden eindigen tijdens Love Is Blind seizoen 2. Shayne en Natalie kregen de avond voor de bruiloft echter een enorm gevecht en Shayne zei dat Natalie de het ergste dat hem ooit was overkomen en dat hij haar haat. Uiteindelijk trok Natalie zich terug en zei ze de volgende dag geen ja om met hem te trouwen. Natalie vertelde Shayne dat ze wilde proberen hun problemen op te lossen, maar Shayne zei dat hij tijd nodig had om na te denken. Hoewel ze doorgingen met daten nadat hun huwelijk uit elkaar viel, stopte het paar vanwege constante ruzies.

1 Waarom zijn Salvador Perez en Mallory Zapata uit elkaar gegaan?

Mallory en Salvador waren de volgende. Dit was het wildcardpaar van Love Is Blind seizoen 2, en veel fans konden niet zeggen of ze echt van elkaar hielden of niet. Het was voor de kijkers duidelijk dat Mallory in het begin niet al te veel aangetrokken was tot of zeker was over Salvador. Verrassend genoeg koos hij ervoor niet met haar te trouwen omdat hij zei dat hij meer tijd nodig had. Salvador zei ook dat hij alleen zijn meest ware zelf kon geven, daarom moest hij nee zeggen. Mallory onthulde ook dat ze niet wist hoe ze zou reageren als hij ja zou zeggen. Later zei het voormalige stel dat hoewel ze elkaar ontmoetten voor een kopje koffie nadat de show was afgelopen, het nooit tot iets romantisch had geleid.

Aanbevolen: