Zijn Nany Gonzalez en Kaycee Clark van 'The Challenge' nog steeds samen?

Inhoudsopgave:

Zijn Nany Gonzalez en Kaycee Clark van 'The Challenge' nog steeds samen?
Zijn Nany Gonzalez en Kaycee Clark van 'The Challenge' nog steeds samen?
Anonim

Nany Gonzalez heeft elf seizoenen van MTV's The Challenge meegedaan. In die tijd heeft The Real World: Las Vegas aluin een behoorlijk aantal uitdagende afspraken en relaties gehad. Kaycee Clark sloot zich aan bij The Challenge-franchise na het winnen van Big Brother in 2018. Clark heeft elk seizoen dat ze ooit heeft gespeeld de finale gehaald en heeft zojuist het prijzengeld mee naar huis genomen tijdens The Challenge: Spies, Lies & Allies. Ze nam ook een vriendin mee naar huis en dat was Nany.

Nany en Kaycee ontmoetten elkaar op Total Madness en hadden meteen een klik. Geen van beide partijen kon de andere achtervolgen omdat Clark een relatie had. Toen het tijd was om het meest recente seizoen te filmen, was Kaycee op de markt en was Nany klaar om toe te slaan. Het paar vormde een solide relatie die voorbij The Challenge-huis is gegaan. Tijdens een schokkende zuivering tijdens de finale moesten Kaycee en Nany het tegen elkaar opnemen in een van de meest hartverscheurende eliminaties in de geschiedenis van de Challenge. Waar staan Nany en Kaycee vandaag?

6 Nany Gonzalez en Kaycee Clark ontmoeten elkaar op 'Total Madness'

Kaycee Clark begon haar Rookie Challenge-seizoen meteen na een overwinning van Big Brother. Er was geen twijfel dat ze een bedreiging zou zijn voor de andere meisjes in huis. Maar voor Nany was ze hard aan het verpletteren op deze professionele tackle-voetballer. Het was schattig om te zien dat Nany en Kaycee meteen een vriendschap vormden. Nany heeft veel meegemaakt als het gaat om haar vroegere relaties. Het was inspirerend om te zien hoe Nany zich openstelde en meer in haar vel zat.

5 De vroegere relaties van Nany Gonzalez

Nany bracht wat tijd door met The Challenge-legende Johnny Bananas, maar volgens The Cinemaholic, "zagen we haar meestal toevallige ontmoetingen met andere deelnemers… de meest schandalige zijn onder meer Marlon op Rivals II, een super dronken moment van passie met Reilly op Free Agents en Asaf Goren in Total Madness." Nany had ook een romance op het scherm met Cohutta Grindstaff tijdens Free Agents, maar die relatie eindigde kort nadat het filmen voorbij was. Kaycee Clark was absoluut meer dan alleen een informele connectie, en het lijkt erop dat de twee het potentieel hebben om het ver te gaan.

4 Heeft Kaycee Clark het uitgemaakt met haar vriendin voor Nany Gonzalez?

Het lijkt erop dat Nany de reden was dat Kaycee Clark en haar toenmalige vriendin, Tayler Jiminiz, ermee ophielden. Ze waren duidelijk met elkaar aan het flirten en hadden tijdens hun biechtstoelen hele aardige dingen over de ander te vertellen. Nadat ze had gehoord dat haar ex verder was gegaan met Nany, twitterde Tayler: Aan het eind van de dag is gedaan wat gedaan is. Ik ben gekwetst door de hoeveelheid leugens en manipulatie waarmee ik te maken heb gehad, maar ik zit in mijn genezingsproces en ga verder. Ik wens iedereen niets dan het beste, en ik laat God de rest afhandelen.”

3 Nany Gonzalez vertelt over coming-out

Nany onthulde dat haar coming-outverhaal een beetje anders was dan dat van anderen, aangezien het hare op tv was. Ze zei: "Mijn ervaring was een beetje anders dan die van anderen, dat weet ik zeker, vooral omdat de mijne internationaal op de televisie werd uitgezonden." Ze legde uit dat haar vrienden en familie niet echt verrast waren door het nieuws dat ze met Kaycee aan het daten was, maar voegde eraan toe: "Ik was nog steeds doodsbang, ongemakkelijk, enz., om naar buiten te komen en echt mezelf te zijn. Ik weet dat het iets is dat ze nog steeds wennen, maar over het algemeen houden ze van me en mijn geluk is het enige dat voor hen telt. Ik heb geluk gehad."

2 Nany Gonzalez en Kaycee Clark vechten voor een plek in de finale

In een van de meest hartverscheurende eliminaties werden Kaycee en Nany tijdens de finale tegen elkaar gespeld. Clark herinnerde zich het onderlinge moment en zei: Ik wist echt niet wat ik moest doen … Op datzelfde moment dacht ik: 'Ik wil dat ze doorgaat en wint, en ik heb Big Brother al gewonnen … ik weet dat ze sterk kan eindigen en dit kan doen.” Het was gewoon heen en weer gaan. Het was, het was een van de moeilijkste dingen die ik moest meemaken om die beslissing te nemen.”

Uiteindelijk ging Kaycee door in de competitie en won ze samen met legende C. T. Tamburello.

1 Nany Gonzalez en Kaycee Clark's toekomstplannen

Nany en Kaycee kunnen niet gelukkiger zijn samen en hebben het al over trouwen en baby's gehad. Nany wil vroeg of laat een gezin stichten, aangezien ze 32 jaar oud is en Kaycee 34. "We hebben het erover gehad en we worden ouder", legde Kaycee uit aan Ons. “De tijd tikt door, maar we gooien het daar, hier en daar, maar we zullen er ook slim mee omgaan. We gaan niet zomaar ergens in springen. Natuurlijk is er gepraat, maar ik denk dat we zullen zien. Blijf kijken!" De Challenge-fans wensen deze twee niets dan het beste!

Aanbevolen: