Deze stellen van 'Survivor' zijn vandaag nog steeds samen

Inhoudsopgave:

Deze stellen van 'Survivor' zijn vandaag nog steeds samen
Deze stellen van 'Survivor' zijn vandaag nog steeds samen
Anonim

Survivor ging voor het eerst in première in 2000 en is nu al 41 seizoenen te zien, wat een opmerkelijke run is voor een show. In de loop van de jaren dat de show aan de gang is, zijn er veel spelers geweest die kwamen en gingen om de laatste te zijn die overbleef, de enige overlevende. Terwijl velen naar de show gingen om te winnen, vonden anderen in plaats daarvan liefde.

Er zijn zoveel deelnemers die op de meest onverwachte momenten liefde hebben gevonden in de show. Hoewel sommige van deze Survivor-paren niet in staat waren om buiten de show te overleven, deden velen van hen dat wel, en ze gingen zelfs trouwen en kregen kinderen, wat bewijst dat ware liefde kan overleven.

8 Sierra Dawn Thomas en Joe Anglim

Sierra Dawn Thomas en Joe Anglim ontmoetten elkaar voor het eerst in 2014 op Survivor: World Apart. Hun relatie begon pas na de show, en Sierra toonde Joe duidelijk geen genade toen ze hem uit de show stemde.

Ze maakten weer contact toen het voorbij was en de twee begonnen te daten. De twee trouwden uiteindelijk in 2019 en maakten het jaar daarop de opwindende aankondiging dat ze hun eerste kind samen verwachtten. Hun dochter, Della Dawn, werd geboren in juni 2021 en de drie vormen één gelukkig gezin.

7 Kim Powers en Alex Bell

Kim Powers was in 2001 in Survivor: Africa, en Alex Bell deed mee aan Survivor: The Amazon in 2003. Het was duidelijk dat de twee niet in hetzelfde seizoen van Survivor zaten, maar dat weerhield de twee er niet van van het vormen van een ontluikende romance. Ze ontmoetten elkaar vanwege hun Survivor-verbinding en de twee kwamen uiteindelijk bij elkaar. Ze gingen een paar jaar met elkaar uit voordat ze in 2006 trouwden. Ze adopteerden ook een dochter, Bella. De twee zijn vandaag nog steeds gelukkig getrouwd en vormen de gelukkigste kleine familie.

6 Jenna Bowman en Sebastian Noel

Jenna Bowman en Sebastian Noel waren allebei te zien in Survivor: Ghost Island. De twee waren constant aan het flirten tijdens de show, en velen vroegen zich zelfs af of hun ontluikende romance legitiem was of alleen voor het spel. Het blijkt dat hun gevoelens heel echt waren, aangezien ze nog steeds samen zijn. Na de show bewezen ze aan de wereld dat ze serieus waren toen Jenna naar Florida verhuisde om bij Sebastian te zijn. De twee zijn groot op sociale media en hebben zelfs een YouTube-kanaal waar ze samen vloggen en video's posten.

5 Tyson Apostol en Rachel Foulger

Tyson Apostol is misschien wel een van de beste spelers die ooit heeft gestreden op Survivor. Tot nu toe heeft hij in totaal vier keer deelgenomen en één keer weten te winnen. Tyson en Rachel Foulger verschenen samen in Survivor: Blood vs. Water, wat zijn derde keer in de show was. Hij was al aan het daten met Rachel voordat hij naar de show ging, maar fans maakten er al snel een powerkoppel van.

Toen Rachel van het eiland werd weggestemd, gebruikte Tyson zijn woede als brandstof om het tot het einde te brengen en de wedstrijd te winnen. De twee trouwden in 2015 en hun huwelijk werd geleid door mede-schipbreukeling Stephen Fishbach. Tyson en Rachel zijn vandaag nog steeds gelukkig getrouwd en hebben twee schattige kinderen.

4 Jaime Dugan-Huffman en Erik Huffman

Jamie Dugan en Erik Huffman ontmoetten elkaar voor het eerst in 2007 op Survivor: China. De twee kregen snel een band op de show, maar pas daarna bloeide hun relatie op. Ze gaven toe dat ze gevoelens voor elkaar hadden terwijl ze op het eiland waren, maar beiden waren te gefocust op het spel om zelfs maar te overwegen een relatie te hebben tijdens het concurreren. Ongeveer een jaar na het daten waren de twee verloofd en trouwden uiteindelijk in 2009. De twee hebben samen een zoon en zijn heel gelukkig samen.

3 Elizabeth Beisel en Jack Nichting

Elizabeth Beisel en Jack Nichting zijn een schattig stel dat nog steeds heel gelukkig samen is na een ontmoeting in seizoen 39 van Survivor, Island of the Idols. Hoewel geen van beiden hun seizoen won, wonnen ze wel op de liefdesafdeling. Net als veel andere Survivor-paren, wachtten deze twee tot na de show om enige vorm van romantiek te beginnen. De twee zijn vandaag nog steeds gelukkig samen en je kunt ze volgen op hun sociale media.

2 Keith Tollefson en Whitney Duncan

WORDS

Keith Tollefson en Whitney Duncan ontmoetten elkaar voor het eerst in 2011 op Survivor: South Pacific en The Amazing Race niet lang daarna. De twee gingen een tijdje met elkaar uit voordat ze uiteindelijk in 2014 in het huwelijksbootje stapten. Onlangs deelden Keith en Whitney hun problemen met zwanger worden en dat ze in-vitrofertilisatie probeerden, maar nog steeds worstelden met onvruchtbaarheid. Hoewel de twee het misschien moeilijk hebben om een gezin te stichten, zijn ze vandaag nog steeds gelukkig getrouwd en verliefd.

1 Amber Brkich en Boston Rob Mariano

WORDS

Amber Brkich en Boston Rob Mariano zijn een van de beroemdste Survivor-paren tot nu toe. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst in seizoen acht, Survivor: All-Stars, waar ze samen naar de laatste twee gingen. Tijdens de finale vroeg Rob Amber ten huwelijk, en natuurlijk zei ze ja. De twee trouwden in 2005 op de Bahama's en lieten hun huwelijk zelfs op CBS uitzenden. Het fan-favoriete koppel heeft samen vier dochters en is vandaag de dag nog steeds gelukkig getrouwd, waardoor ze een van Survivors grootste romances zijn.

Aanbevolen: