Dit is wat Jacob Elordi en Sydney Sweeney te zeggen hadden over hun romantiek op het scherm in 'Euphoria

Inhoudsopgave:

Dit is wat Jacob Elordi en Sydney Sweeney te zeggen hadden over hun romantiek op het scherm in 'Euphoria
Dit is wat Jacob Elordi en Sydney Sweeney te zeggen hadden over hun romantiek op het scherm in 'Euphoria
Anonim

Het wordt spannend op Euphoria tussen Jacob Elordi en Sydney Sweeney. Deze twee karakters kregen niet veel schermtijd samen tijdens seizoen één van de breakout HBO Max-serie, maar in seizoen twee wel. Elordi speelt de rol van Nate Jacobs, de ster quarterback van East Highland High School, maar Nate heeft een duistere kant. Volgens de Euphoria-wiki heeft Nate Jacobs "een diepgeworteld gevoel van gewelddadig gedrag in zijn opvoeding en worstelt daardoor met zijn seksualiteit. Hij gebruikt zijn knappe uiterlijk, sociale status en woede om zijn emoties te maskeren en heeft een gespannen gevoel voor -en-off relatie met Maddy Perez." Maddy is de beste vriend van Cassie.

Sydney Sweeney speelt, gezien een van Euphoria's meest veelbelovende jonge sterren, de rol van Cassie Howard, die lief en populair is en verboden terrein voor Nate Jacobs. Cassie worstelt in haar relaties om bemind te worden zoals ze dat wenst. Als Nate Jacobs eenmaal binnenv alt tijdens de première van seizoen twee, is Cassie niet heel genoeg om zijn dominante uitstraling af te wijzen. Ze doet wat geen meisje durft te doen. Cassie slaapt met de ex van haar beste vriend… Nate. De cast van Euphoria heeft veel te zeggen over het filmen van seizoen twee, en Jacob Elordi en Sydney Sweeney hadden vooral veel te zeggen over de plotselinge interesse van hun personage in elkaar.

6 Nate Jacobs en Cassie Howard's autoscène

Nadat Nate Cassie gestrand en bedwelmd aantreft bij een benzinestation dat donuts eet, biedt hij aan haar naar het oudejaarsfeest te brengen. Nate is een man van weinig woorden, maar zijn ogen zeggen alles. Op weg naar het feest besloot Nate om, onder het drinken, ruim 100 mph te rijden, en Cassie morste haar bier helemaal over zichzelf. Nate en Cassie besluiten dan om op het oudejaarsfeest naar de badkamer te gaan, maar plotseling werden ze ruw wakker geschud. Nate's on-en-off ex en Cassie's BFF Maddy scheurden bijna de deur naar beneden terwijl ze probeerden binnen te komen om te plassen. Cassie moest zich in de badkuip verstoppen tijdens een van de meest dramatische Euphoria-scènes tot nu toe.

5 Waarom is Nate verliefd op Cassie?

Jacob Elordi brak het seizoen twee af, aflevering twee onthulling dat Nate hals over kop is voor Cassie. 'Ik denk dat er in Cassie iets is van dit perfecte leven, dit witte houten hek, een camper op de oprit, gewoon een soort Amerikaanse droom voor haar. Deze kwaliteit waar [Nate] naar verlangt, heeft hij niet in zijn leven. En ik denk echt dat dat het belangrijkste is, "vertelde Jacob Elordi aan Decider, waarbij hij uitlegde dat Cassie alles vertegenwoordigt wat Maddy niet was. “Het is alsof de laatste werd gemarteld en verneukt, dan is dit het. Dit is wat liefde is. Dit is hoe het werkt. Dit wordt perfect.”

4 En waarom laat Nate Maddy niet gaan?

Tijdens de tweede aflevering zien we Maddy en Cassie allebei aan Nate's zijde in het ziekenhuis nadat Fez hem in elkaar sloeg. Dus waarom sms'te hij alleen Maddy om haar te bedanken en te zeggen dat hij altijd van haar zal houden? "Ik denk dat hij een probleem heeft met de controle en het verliezen van één persoon zou betekenen dat hij de controle over hem verliest", zei Elordi tegen Decider. "Maar ik denk dat er ook een veel gevoeligere kant aan zit … ik weet niet of je ooit verliefd bent geweest, maar ik denk dat je het ergens in je botten opslaat. Ik denk niet dat je die liefde voor iemand ooit echt hebt losgelaten. Ik weet dat het als tiener ongelooflijk moeilijk is om iets los te laten. En [Maddy heeft] hem ook gekend door al zijn onzin, 'zei Elordi. “Dus ik denk dat hij echt wordt verscheurd tussen het houden van twee mensen. Wat is de vriendelijkere manier om het te zeggen.”

3 Sydney Sweeney onthult wat Cassie naar Nate trok

"Alexa [Demie] stond de hele tijd aan de andere kant van de deur te bonzen, en ik had zoiets van: 'Oh mijn god, als ik me echt in deze situatie bevond, zou ik in paniek raken'" Sydney vertelde Beslisser."Dus Cassie was in paniek." Sydney legde ook uit dat de affaire van Cassie en Nate al een tijdje aan het brouwen is en dat deze aflevering de onrust bood die nodig was om ze eindelijk bij elkaar te brengen. "Het is Nate", vertelde de acteur aan de publicatie. 'Ze kent hem. Ze komt ook van een heel lage, eenzame plek. Ze is dronken en ze gaat een beetje op instincten af in plaats van op gedachten.'

2 Jacob Elordi en Sydney Sweeney moesten samen in het diepe duiken

Elordi onthulde dat hij en Sweeney van bijna geen scènes samen gingen werken naar heel, heel nauw. Hij vertelde Entertainment Weekly: "We hadden niets met elkaar te maken in het eerste seizoen, en dus heb ik nooit echt met haar gewerkt, maar ik bedoel creatief dit seizoen, we werden een beetje een Bonnie en Clyde. Elke keer dat ik in, ik was bij haar, en vice versa. En ze is zo, zo goed in wat ze doet dat het gewoon zo'n traktatie was om de hele tijd met haar te werken. Ze brengt het elke take, elke scène. En het zijn ook altijd intense scènes met haar, maar we hadden zoveel plezier. Vanaf die eerste ontmoeting hebben we allerlei verschillende dynamieken kunnen spelen, dus het was zo'n feest om met haar samen te werken."

1 Zal Cassie het ooit voor elkaar krijgen?

Sprekend met Teen Vogue in september zei Sydney Sweeney: "Cassie moet het voor elkaar krijgen. Ik heb mentale debatten over Cassie, omdat ik in mijn hart heel erg een hopeloos romantisch tienermeisje ben, dus soms wil ik wat slecht is voor Cassie omdat ik weet dat het haar gelukkig zou maken, "vervolgde ze. “Ook al is het ongezond of slecht, dat is waar haar hart naar verlangt, want ik weet hoe ze zich zou voelen als ze het zou krijgen. Tegelijkertijd heb ik zoiets van 'Oh mijn god, je moet met alles stoppen, Cassie.'"

Aanbevolen: