Taylor Hawkins had 'tien verschillende medicijnen in zijn systeem' op het moment van overlijden

Inhoudsopgave:

Taylor Hawkins had 'tien verschillende medicijnen in zijn systeem' op het moment van overlijden
Taylor Hawkins had 'tien verschillende medicijnen in zijn systeem' op het moment van overlijden
Anonim

Foo Fighters-drummer Taylor Hawkins had "tien verschillende soorten drugs in zijn systeem" toen hij stierf in het vijfsterrenhotel Casa Medina in Bogota. De Colombiaanse journalist Luis Carlos Velez beweerde dat een agent die de kamer van de 50-jarige Hawkins binnenkwam, de aanklagers had verteld dat hij een "cocaïne-achtig" wit poeder had gezien.

Taylor Hawkins-hotelkamer bevatte ook 'meerdere glazen'

Colombiaanse krant El Tiempo beweert ook bronnen te hebben die hen vertelden dat Hawkins hallucinogenen in de hotelkamer had.

Een ander onbevestigd lokaal rapport stelt dat "meerdere glazen" werden gevonden in de kamer van de drummer, wat leidde tot speculatie dat er getuigen waren die Hawkins in de laatste momenten zagen.

Taylor Hawkins autopsie toonde zijn 'hart verdubbeld in grootte'

Colombia's State Prosecution Service zei in een verklaring: "Zodra we op de hoogte werden gebracht van de dood van de buitenlander Taylor Hawkins, de Foo Fighters-drummer, die verbleef in een hotel in het noorden van Bogota, een team van aanklagers en rechercheurs werd gemobiliseerd om dringende zaken af te handelen en het onderzoek te ondersteunen."

Er is naar verluidt een autopsie uitgevoerd op de dood van Taylor Hawkins. Bronnen zeggen dat zijn "hart het dubbele woog van dat van mannen van zijn leeftijd". Onderzoekers zeggen dat de getalenteerde drummer een cocktail van drugs gebruikte, waaronder heroïne, marihuana en opioïden.

Onderzoekers hebben naar verluidt bevestigd dat de 50-jarige vader van drie kinderen een cardiovasculaire collaps had opgelopen na het nemen van verschillende illegale drugs.

Taylor Hawkins overdosis heroïne in 2001

Vier jaar nadat hij bij Foo Fighters kwam, nam Hawkins een overdosis heroïne en belandde in 2001 in coma in Londen.

Zijn Foo Fighters-bandmaat Dave Grohl stond aan zijn bed totdat hij volledig herstelde. Grohl schreef over het incident in het nummer "On The Mend" voor hun album uit 2005.

Hawkins vertelde Q magazine over de track: "Ik wil die s--t niet weten. Ik echt niet. Helaas zal dat voor altijd een deel van mijn verhaal zijn, iets dat gebeurde in ik ben achter in de twintig door een idioot te zijn. Sommige dingen kunnen wat mij betreft beter onuitgesproken blijven."

Dave Grohl richtte zijn tweede band Foo Fighters op in 1994, slechts enkele maanden nadat Kurt Cobain, Nirvana's frontman, zelfmoord pleegde. Grohl was kapot van de dood van Cobain en wist niet zeker of hij in de muziekindustrie wilde blijven.

Hawkins voegde zich in 1997 bij de Foo Fighters voor hun tweede album 'The Color and the Shape'. Voorafgaand aan het spelen van de drums voor de Foo Fighters, Hawkins speelde drums voor zanger Alanis Morissette. Hawkins en Grohl vormden al snel een hechte band en gingen samen mainstream succes behalen.

Aanbevolen: