Loopt Nick Cannon echt het risico te overlijden aan zijn gezondheidstoestand?

Inhoudsopgave:

Loopt Nick Cannon echt het risico te overlijden aan zijn gezondheidstoestand?
Loopt Nick Cannon echt het risico te overlijden aan zijn gezondheidstoestand?
Anonim

Nick Cannon was lange tijd het gezicht van Nickelodeon en een vrij goedaardige aanwezigheid van beroemdheden. Toen hij contact maakte met Mariah Carey, later met haar trouwde en een tweeling verwelkomde, werden fans een beetje voor een lus gegooid, maar blij voor de ster.

Het was dus teleurstellend voor de volgers van het paar toen ze uit elkaar gingen, hoewel ze tot op de dag van vandaag op goede voet lijken te staan. Maar toen, een paar jaar later, maakte Nick een aantal controversiële opmerkingen die hem in de problemen brachten bij verschillende bedrijven waarmee hij verbonden was.

Nadat dat drama was afgenomen, begon Nick de krantenkoppen te halen voor alle baby's die hij met verschillende vrouwen verwelkomde. Hoewel hij eerder heeft gezegd dat hij geen plannen heeft om opnieuw te trouwen, behalve mogelijk een tweede keer met Mariah, waren fans behoorlijk geschokt toen Nick in 2021 en 2022 meerdere baby's van meerdere vrouwen verwelkomde.

Gaat Nick Cannon ook dood, of heeft zijn doodsangst iets te maken met waarom hij zoveel kinderen krijgt?

Bijgewerkt op 4 september 2022: Sinds de oorspronkelijke publicatiedatum van dit artikel heeft Nick Cannon nog meer kinderen gekregen en heeft hij de tiende verjaardag van zijn lupusdiagnose gedocumenteerd.

Welke ziekte heeft Nick Cannon?

De ziekte waarvan Nick Cannon heeft bevestigd dat hij lijdt, is lupus-nierziekte, en de Lupus Foundation of America stelt dat dit "een ernstige en soms dodelijke complicatie van lupus" is. Kortom, de ziekte die Nick heeft is een complicatie die voortkomt uit een meer 'standaard' vorm van lupus.

De organisatie wijst er ook op dat nefritis kan leiden tot langdurige schade aan de nieren, waaronder blijvende littekens. In dit stadium van de ziekte hebben patiënten over het algemeen al een paar jaar symptomen, zeggen experts, en het zal zeker niet vanzelf verdwijnen.

Hoe ernstig is de gezondheidstoestand van Nick Cannon?

Nick heeft in interviews verteld dat hij talloze gezondheidsproblemen heeft gehad, waaronder afleveringen waarin hij vermoeidheid, zwelling, nierpijn en zelfs ademhalingsproblemen had. Dit zijn veelvoorkomende symptomen van lupus waarvan niet iedereen de ernst opmerkt of beseft.

Sommige mensen krijgen de diagnose lupus en lijken nooit ziek, maar net als verschillende andere gezondheidsproblemen die praktisch onzichtbaar zijn, kan lupus ernstig zijn. Het is duidelijk dat Nick met zijn symptomen uiteindelijk besefte dat er iets absoluut mis met hem was.

Gelukkig benadrukt de Lupus Foundation dat er een behandeling beschikbaar is voor lupus-nefritis om "de ziekte onder controle te houden". Maar de organisatie benadrukt ook dat lupus een "zeer onvoorspelbare en levensbedreigende ziekte" is.

Erger nog, Nick Cannon behoort tot een specifieke subgroep van patiënten die doorgaans een hoger risico hebben om de ziekte op te lopen; Afro-Amerikanen hebben "twee tot drie keer meer kans" om lupus te ontwikkelen, vergeleken met blanken, Lupus.org staten. Bovendien hebben mannen met lupus niet alleen meer kans op het ontwikkelen van een nierziekte, maar ook op een 'slechtere prognose'.

Doodt Nick Cannon eigenlijk?

Het enige dat fans echt willen weten over de gezondheidsangst van Nick Cannon, is of het waar is dat hij stervende is. Dus gaat Nick Cannon dood, of is hij gewoon bang om te vroeg te vertrekken?

Zoals Nick vertelde in een opnieuw opgedoken video-interview, denkt hij dat hij "eerder zal sterven dan de meeste mensen", en dat is omdat dokters hem dat blijkbaar vertelden. Maar Cannon heeft ook actie ondernomen om zijn gezondheid te behouden, waaronder het starten van een "nierdieet" om de gezondheid van de nieren te ondersteunen.

Plus, in januari 2022 markeerde Nick tien jaar sinds zijn oorspronkelijke diagnose en vierde hij hoe ver hij is gekomen. Hoewel hij de lengte van zijn behandeling tot nu toe heeft onthuld; "Na een decennium van close calls, bloedtransfusies, chemotherapie en ziekenhuisopnames, blijf ik doorzetten."

Op dit moment is er geen specifieke informatie die suggereert dat Nick Cannon stervende is, alleen wat informele opmerkingen die hij heeft gemaakt in interviews over zijn angsten en zijn gesprekken met zijn arts (en therapeut).

Maar toen Nicks huidige/voormalige partners hun zwangerschap in 2021 en 2022 begonnen aan te kondigen, en mogelijk nog meer in de toekomst, hadden fans moeite om te begrijpen of hij echt in slechte gezondheid verkeerde en begonnen te denken dat hij misschien daarom zoveel wilde hebben kinderen.

Fans hopen gewoon dat hij lang genoeg gezond en in leven blijft om al zijn kinderen te zien opgroeien. En zoals Nick het zegt, doet hij zijn best om te blijven - en blijkbaar zijn steentje bij te dragen aan de groei van de bevolking in de Verenigde Staten.

Aanbevolen: