Johnny Depp Vs. Amber Heard: Wie verloor meer geld na een scheiding?

Inhoudsopgave:

Johnny Depp Vs. Amber Heard: Wie verloor meer geld na een scheiding?
Johnny Depp Vs. Amber Heard: Wie verloor meer geld na een scheiding?
Anonim

Johnny Depp's aanklacht wegens smaad tegen Amber Heard werd begin april 2022 eindelijk voor de rechter gebracht. In 2019 diende de Pirates of the Caribbean-ster een aanklacht wegens smaad van $ 50 miljoen in tegen Heard wegens het maken van ongegronde beschuldigingen van fysiek misbruik in een opiniestuk. gepubliceerd in The Washington Post in 2018. Als reactie diende Heard een tegenvordering in waarin ze beweerde dat ze werd belasterd door Depp's flagrante en openbare afwijzing van haar beschuldigingen van fysiek misbruik.

Johnny Depp zal naar verwachting maar liefst $ 100 miljoen ophoesten als hij zijn zaak niet kan bewijzen. Het lopende proces wegens laster zal niet de eerste keer zijn dat de tumultueuze relatie tussen Depp en Heard hun substantiële activa in gevaar brengt. Depp en Heard waren verwikkeld in een turbulente relatie die eindigde in een tragische scheiding in 2017. Dit is hoe de financiën van de sterren veranderden na hun veelbesproken scheiding.

8 Amber Heard diende in 2016 scheiding in van Johnny Depp

Na een paar jaar daten hebben Johnny Depp en Amber Heard eindelijk de knoop doorgehakt tijdens een intieme ceremonie bij hen thuis. De twee waren kort getrouwd voordat Amber Heard de scheiding aanvroeg en Johnny Depp beschuldigde van fysieke mishandeling.

Depp's vertegenwoordigers ontkenden deze aantijgingen heftig en beschuldigden Heard van "poging tot een voortijdige financiële oplossing door misbruik te beweren".

7 Johnny Depp en Amber Heard hebben overeenstemming bereikt over een echtscheidingsregeling van $ 7 miljoen

In augustus 2016 stemde Johnny Depp ermee in een echtscheidingsconvenant ter waarde van $ 7 miljoen kwijt te schelden nadat Amber haar beschuldigingen van fysiek geweld had ingetrokken. Depp stemde er ook mee in om Heard's $ 525.000 juridische tab te dekken en de "verplichtingen" af te schrijven die ze tijdens hun huwelijk had opgelopen.

Na het bereiken van de buitengerechtelijke schikking, brachten de twee een gezamenlijke verklaring uit waarin ze zeiden: "Onze relatie was intens gepassioneerd en soms vluchtig, maar altijd gebonden door liefde. Geen van beide partijen heeft valse beschuldigingen geuit voor financieel gewin."

6 Johnny Depps nettowaarde kromp dramatisch tijdens zijn scheiding van Amber Heard

Depp kreeg ook een enorme financiële klap te midden van zijn scheiding van Amber Heard. Een paar dagen voordat hij akkoord ging met de schikking van een miljoen dollar, getuigde de Nightmare on Elm Street-ster dat hij een aanzienlijk deel van zijn vermogen had verloren als gevolg van de gewetenloze boekhoudpraktijken van zijn voormalige bedrijfsmanagers.

Volgens Depp had hij $ 650 miljoen verloren en "was $ 100 miljoen in het gat omdat zij [zijn voormalige bedrijfsmanagers] de regering al 17 jaar mijn belastingen niet hadden betaald."

5 Amber Heard heeft een artikel gepubliceerd waarin wordt beweerd slachtoffer te zijn van huiselijk geweld

Johnny Depps financiële problemen werden verergerd toen Amber Heard een artikel in The Washington Post publiceerde waarin ze verklaarde dat ze het slachtoffer was van huiselijk geweld.

In het artikel beweerde Heard dat ze "een publieke figuur was geworden die huiselijk geweld vertegenwoordigt, en ik voelde de volle kracht van de woede van onze cultuur voor vrouwen die zich uitspreken." Hoewel het stuk Johnny Depp niet bij naam noemde, was het duidelijk dat Heards beschuldigingen tegen hem waren gericht.

4 Hoe de beschuldigingen van Amber Heard de carrière van Depp hebben geschaad

Johnny Depp's carrière nam een duikvlucht nadat Amber Heard openbaar werd gemaakt met haar beschuldigingen van fysiek misbruik. Studio's in heel Hollywood begonnen afstand te nemen van Depp, uit angst voor publieke verontwaardiging om met hem te blijven werken.

Vanwege de beschuldigingen van Heard heeft Disney afstand gedaan van een mondeling contract waardoor Depp zijn rol als Jack Sparrow in de Pirates of the Caribbean-franchise zou hebben hernomen. Depp werd ook gevraagd ontslag te nemen uit zijn rol als controversiële tovenaar Gellert Grindelwald in de Fantastic Beasts-franchise.

3 Hoeveel geld verloor Johnny Depp nadat hij als misbruiker werd bestempeld?

Johnny Depp ontving het volledige salaris van $ 16 miljoen dat hij verschuldigd was voor zijn rol in de derde aflevering van de Fantastic Beasts-franchise. De beschuldigingen van Amber Heard hebben echter een mondelinge deal van $ 22,5 miljoen tussen Depp en Disney tot zinken gebracht voor zijn voortdurende deelname aan Pirates of the Caribbean.

Depps waarde als acteur kelderde ook na het opiniestuk, waarbij de productieve acteur een aanzienlijke loonsverlaging moest ondergaan om in de onafhankelijke film Minimata te verschijnen.

2 Amber Heard is niet ontslagen uit de 'Aquaman'-franchise

Terwijl Johnny Depp catastrofale financiële verliezen leed, leek Amber Heard te bloeien. Heard behield haar rol als Mera in Aquaman and the Lost Kingdom ondanks druk van Johnny Depp-fans om haar uit de franchise te verwijderen.

Spreken tot Deadline in 2021, producer Peter Safran verduidelijkte waarom hij besloot Heard in de rol te behouden ondanks aanhoudende controverse. “Je moet doen wat het beste is voor de film. We waren van mening dat als het James Wan en Jason Momoa zijn, het Amber Heard zou moeten zijn.”

1 Heeft Amber Heard haar schikking van $ 7 miljoen daadwerkelijk gedoneerd aan een goed doel?

Amber Heard beloofde de volledige schikking van $ 7 miljoen die ze van Johnny Depp ontving, te doneren aan de American Civil Liberties Union (ACLU) en het Children's Hospital Los Angeles. Volgens een vooraf opgenomen verklaring ingediend door het juridische team van Depp, heeft ACLU slechts $ 1,3 miljoen ontvangen op naam van Heard.

In de verklaring beweert ACLU-CEO Terence Dougherty dat zijn team "vanaf 2019 contact heeft opgenomen met Heard voor de volgende aflevering van haar donatie, en we hebben vernomen dat ze financiële problemen had."

Aanbevolen: