Amber Heard verloor een goede vriend over een Thanksgiving-decorargument

Inhoudsopgave:

Amber Heard verloor een goede vriend over een Thanksgiving-decorargument
Amber Heard verloor een goede vriend over een Thanksgiving-decorargument
Anonim

Voordat we beginnen, is het belangrijk op te merken dat het niet de MMA-ster Raquel Pennington is… De UFC-ster kreeg veel haat online alleen al vanwege het simpele feit dat ze dezelfde naam deelde als Heard's getuige en voormalige vriend.

Ze zou zelfs een verklaring over de kwestie afgeven: "Ten eerste lijken we niet op elkaar", vertelde Pennington aan MMA Fighting.

“Voor twee jaar ben ik duidelijk een atleet, ik ben mijn hele leven een atleet geweest. Ik zit onder de tatoeages, ik heb spieren. Maar er zijn mensen op internet – je kent het internet, het fa alt nooit. Dus ze zeggen: 'Oh, jullie zien eruit als een tweeling.' Absoluut niet."

Wat haar persoonlijke leven betreft, zag Amber Heard veel hechte relaties drastisch veranderen, vooral na haar rechtszaak met Johnny Depp, een die lijkt te lopen…

We bekijken wat er is gebeurd met Amber Heard en Raquel Pennington, samen met de vreemde reden waarom de twee stopten met praten.

Raquel Pennington en Amber Heard ontmoetten elkaar in 2003 en sloegen het aan

Het was een van de topverhalen van 2022, Amber Heard versus Johnny Depp in een langdurige rechtsstrijd, één Depp won uiteindelijk. Natuurlijk was Heard niet blij met het resultaat. Ze had veel te zeggen over het uiteindelijke vonnis, inclusief de rol van sociale media en hoe dit een vooroordeel in de zaak veroorzaakte.

“Zelfs iemand die zeker weet dat ik al deze haat en vitriool verdien, zelfs als je denkt dat ik lieg, zou je me nog steeds niet in de ogen kunnen kijken en me vertellen dat je op sociale media denkt media is er een eerlijke vertegenwoordiging geweest', zei Heard. "Je kunt me niet vertellen dat je denkt dat dit eerlijk is geweest."

Voorafgaand aan haar relatie met Johnny Depp, had Heard een hechte vriendschap ontwikkeld met Raquel Pennington. De twee ontmoetten elkaar in 2003 en volgens Marcia zouden ze heel close worden.

Het duo woonde niet alleen op een gegeven moment samen, maar er werd ook gemeld dat Pennington dicht bij het penthouse van Depp en Heard woonde. Gezien haar nabijheid tot de situatie, zou Pennington ook deelnemen aan de verdediging van Amber Heard tijdens het proces.

Raquel Pennington verdedigde Amber Heard tijdens haar rechtszaak met Johnny Depp

Pennington zou via videodepositie deelnemen aan de rechtszaak. Pennington sprak over de nacht waarin het fysiek werd tussen Depp en Heard.

Volgens Pennington was ze in 2016 een hechte band met de twee, ze had Heard geadviseerd om die avond niet bij Depp in zijn penthouse te komen.

"Ik vond het een heel slecht idee, maar je kunt niet voorkomen dat iemand naar zijn eigen huis komt", zei ze in haar verklaring.

Volgens Penningtons verklaring schreeuwde Depp, terwijl Heard om hulp vroeg, iets wat ze nooit deed.

“Ze riep om hulp, en dat was nog nooit eerder gebeurd”, zei Pennington over Heard. Zeggen: 'Help me, help me.' Ik ging en ik legde mijn handen op zijn borst en ik dacht: 'Stop, stop gewoon.'

“Hij sloeg mijn handen weg, dus ik ging meteen naar Amber toe. Ze ging op de bank zitten en huilde. Ik heb gewoon mijn lichaam over haar heen gelegd.'

Pennington zou nog een interessante onthulling doen, waarin hij verklaarde dat de twee niet langer goede vrienden waren en uit elkaar waren gedreven. Dus wat gebeurde er tussen de twee? Kortom, een ruzie over Thanksgiving-gerechten…

Pennington onthulde dat er een fall-out plaatsvond tijdens Thanksgiving-gerechten

Er moet toch een soort van opbouw zijn geweest… en de twee beëindigden niet alleen hun relatie vanwege gerechtopties. Pennington wees op dit moment echter een grote reden aan voor het beëindigen van hun vriendschap. Volgens de Raquel werd het fysiek tussen de twee vanwege een schotelgeschil.

"We maakten ons klaar voor Thanksgiving en we waren op zoek naar misschien wat glazen of porselein en konden ze nergens vinden," zei Pennington.

"Ze vond ze eindelijk op een plek waar ik dacht dat ze naar op zoek was en we begonnen er ruzie over te maken. Ze vond dat ik niet goed genoeg keek en ik vertelde haar dat ik dacht dat ik daar had gekeken," de vrouw toegevoegd.

Raquel verklaarde verder dat het de enige keer was dat de dingen fysiek verhit werden tussen de twee. Het zou het einde van hun vriendschap betekenen en er is geen woord over of de twee de afgelopen jaren dingen zouden kunnen repareren.

Aanbevolen: