Christian Bale verloor een franchise van meerdere miljarden dollars met Johnny Depp, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Christian Bale verloor een franchise van meerdere miljarden dollars met Johnny Depp, hier is waarom
Christian Bale verloor een franchise van meerdere miljarden dollars met Johnny Depp, hier is waarom
Anonim

Hollywood draait om het juiste project op het juiste moment, en wanneer dit gebeurt, kan een persoon in een flits van nul naar held gaan. Helaas betekent dit dat alle anderen een gouden kans misliepen. Millie Bobby Brown miste Logan, en zelfs David Bowie miste Lord of the Rings.

Christian Bale, die later dit jaar de MCU betreedt, heeft veel geld verdiend, maar zelfs hij is niet immuun geweest voor het mislopen van een belangrijke rol.

Laten we eens kijken naar de enorme franchise die Christian Bale heeft gemist.

Christian Bale is een uitzonderlijk talent

Als we kijken naar de beste acteurs die vandaag de dag werken, komen er maar weinig in de buurt van wat Christian Bale consequent op tafel brengt. Simpel gezegd, de man is geweldig in zowat alles, en hij maakt zijn castleden beter in elk project.

Ondanks zijn acteercapaciteiten is zelfs Bale niet immuun voor kritiek, iets wat hij in een interview aanstipte.

"Ik zou graag zeggen dat ik volledig ongevoelig was voor iemands mening, maar dat is gewoon niet de waarheid. Natuurlijk is het van belang. Waar word ik tenslotte voor betaald? Ik word in wezen betaald om maak een a– van mezelf als dat nodig is. En af en toe val je daarbij plat op je gezicht, "zei de acteur.

Bale's carrière heeft veel geweldige projecten opgeleverd, waaronder Empire of the Sun, American Psycho, The Dark Knight-trilogie, The Fighter en Ford v Ferrari. Dit is slechts een kleine greep, aangezien Bale een lange carrière heeft gehad.

Later dit jaar zal de acteur de hoofdrol spelen in Thor: Love and Thunder, en zal hij eindelijk de MCU betreden in een gemene rol.

Bale heeft schijnbaar alles gedaan, maar hij heeft tijdens zijn indrukwekkende carrière een aantal grote films gemist.

Bale heeft een aantal grote films gemist

Helaas is het krijgen van de juiste rol op het juiste moment een van de lastige dingen bij het navigeren door een succesvolle carrière in Hollywood. Sommige sterren zullen een heleboel rollen willen spelen, en of het nu komt door een slechte pasvorm, of door conflicten in de planning, acteurs kunnen niet altijd de rollen krijgen die ze willen.

Hoewel Christian Bale enorm veel succes heeft gehad dankzij zijn vele succesvolle projecten, heeft hij een aantal kansen door zijn vingers gekregen.

Volgens NotStarring was een van de grootste projecten die Bale misliep een kleine film genaamd Titanic.

"Christian Bale deed auditie voor de rol van Jack, maar James Cameron wilde niet dat twee Britse acteurs de hoofdrol van twee Amerikanen zouden spelen", schreef de site.

Zoals we weten, verdiende Titanic meer dan $ 2 miljard aan de kassa, en het veranderde Leonardo DiCaprio in een van de meest populaire acteurs ter wereld.

Een paar andere projecten die Bale heeft gemist, zijn Batman Forever, Jarhead, Robin Hood, The Rules of Attraction, Syriana, Three Kings en W.

Die projecten hadden allemaal een wisselend succes, en elk van deze projecten had een stevige verdienste kunnen toevoegen aan Bale's toch al indrukwekkende lijst. Dat gezegd hebbende, een project dat hij miste, veranderde in een kolossale franchise.

Bale speelde bijna in 'Pirates Of The Caribbean', net als Will Turner

Dus, welke enorme franchise heeft Christian Bale jaren geleden gemist? Het bleek niemand minder dan de Pirates of the Caribbean-franchise te zijn.

Volgens QuirkyBite, "Voordat Orlando Bloom de rol van Will Turner zou spelen in 'Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)', waren er verschillende acteurs die in aanmerking kwamen voor de auditie waaronder Christian Bale. Andere acteurs die op de lijst stonden, waren Ewan McGregor, Jude Law en Tobey Macguire."

Dat is een hoop talent voor de rol, en ze hadden allemaal geweldig werk kunnen leveren naast Johnny Depp en Keira Knightley in de film.

Hoewel Bale de rol niet zou krijgen, zou hij jaren later de hoofdrol spelen in Public Enemies met Johnny Depp. Die film was niet zo succesvol als de Pirates of the Caribbean-franchise, maar het was nog steeds geweldig voor filmfans om Bale en Depp samen te zien werken in een groot project op het grote scherm.

Uiteindelijk was Orlando Bloom de juiste keuze voor de rol van Will Turner. Dat gezegd hebbende, kunnen fans niet anders dan zich afvragen wat een jongere Christian Bale had kunnen doen met de rol in een van Disney's meest iconische franchises.

Aanbevolen: