Will Smith Biopic 'gedropt' door Netflix en Apple+ na klap over de hele wereld gehoord

Inhoudsopgave:

Will Smith Biopic 'gedropt' door Netflix en Apple+ na klap over de hele wereld gehoord
Will Smith Biopic 'gedropt' door Netflix en Apple+ na klap over de hele wereld gehoord
Anonim

Vorig jaar bracht Will Smith zijn titelloze biografie uit. Het was meteen een bestseller. Het werd snel bevochten door alle streamingreuzen om tot leven te komen op het grote scherm. Maar helaas sloeg Will Chris Rock bij de Oscars… dus dat zal niet snel gebeuren.

Netflix en Apple+ hebben zich naar verluidt teruggetrokken uit de Will Smith Biopic

Fresh Prince of Bel-Air - Will Smith
Fresh Prince of Bel-Air - Will Smith

Netflix en Apple+ hebben zich naar verluidt teruggetrokken uit een biedingsoorlog nadat Smith Chris Rock in het gezicht sloeg tijdens de 94e Academy Awards. Smith 53, marcheerde het podium op en sloeg Chris Rock tijdens de ceremonie nadat de komiek een grap had gemaakt over het kapsel van zijn vrouw Jada Pinkett Smith. Rock was naar verluidt niet op de hoogte dat de Set It Off-actrice leed aan alopecia. Smith won de Oscar voor beste acteur voor King Richard.

Will Smith is naar verluidt een 'risicovolle onderneming'

Will Smith maakt YouTube-video ter nagedachtenis aan oom Phil James Avery
Will Smith maakt YouTube-video ter nagedachtenis aan oom Phil James Avery

Een bron vertelde The Sun: "Netflix en Apple+ hebben stilletjes hun biedingen voor een biopic van Will Smith ingetrokken en zullen in plaats daarvan de fondsen verplaatsen en originele ideeën van nieuwe zwarte acteurs ontwikkelen."

Martin Lawrence en Will Smith in 'Bad Boys&39
Martin Lawrence en Will Smith in 'Bad Boys&39

De bron voegde eraan toe dat het werken met de rapper nu een "risicovolle onderneming" is geworden. Het werk aan de vierde aflevering van de Bad Boys-filmfranchise is door Sony stopgezet na het Oscars-schandaal, aldus The Hollywood Reporter. En Netflix heeft naar verluidt de productie van de geplande actiethrillerfilm F ast and Loose, met Smith in de hoofdrol, vertraagd. Will Smith heeft nu ontslag genomen bij de Academy of Motion Picture Arts & Sciences.

In de nasleep van zijn aanval op Chris Rock op het podium, in een verklaring die Variety vrijdag voor het eerst had verkregen, noemde Smith zijn acties 'schokkend, pijnlijk en onvergeeflijk'.

Beeldbeelden laten zien hoe Jada Pinkett Smith lacht tijdens Oscar Slap

Beelden die op sociale media zijn gedeeld, hebben de nasleep van de dramatische Oscar-ceremonie van zondag blootgelegd. De clip toont naar verluidt Jada Pinkett Smith lachende momenten nadat haar man Will Smith komiek Chris Rock sloeg. Hoewel we haar gezicht niet kunnen zien, schommelt ze zogenaamd naar voren alsof ze brullend van het lachen is.

De video die op TikTok is gepost, is zondag opgenomen vanaf de vloer van het Dolby Theatre in Hollywood. Rock reageert geschokt door aan de menigte van A-Listers aan te kondigen: "Wauw, Will Smith sloeg me gewoon de keel uit."Pinkett-Smith, 50, werpt een korte blik op haar man terwijl hij voor de eerste keer roept: "Houd de naam van mijn vrouw uit je verdomde mond." De ogen van de Set It Off-actrice waren vervolgens op Rock gericht terwijl Smith zijn vraag op een hoger volume.

Pinkett Smith lijkt dan weer te lachen, als Rock roept dat hij wordt geslagen door de Fresh Prince voor het maken van een G. I Jane-grap die verwijst naar haar kale hoofd: "De grootste nacht in de geschiedenis van de televisie."