Praten Robert Pattinson en Kristen Stewart nog steeds?

Inhoudsopgave:

Praten Robert Pattinson en Kristen Stewart nog steeds?
Praten Robert Pattinson en Kristen Stewart nog steeds?
Anonim

Ook al waren de Twilight-films vol huiveringwekkende momenten, het kan niet worden ontkend dat de franchise een van de meest populaire romantische fantasieën van de jaren 2000 was. De franchise, die is gebaseerd op Stephenie Meyers bestverkochte romanreeks voor jonge volwassenen, maakte wereldwijde supersterren van de twee hoofdrolspelers: Robert Pattinson en Kristen Stewart.

Robert en Kristen werden al kritisch bekeken door het publiek vanwege het spelen van de populaire rollen van Edward Cullen en Bella Swan, maar die druk nam enorm toe toen ze in het echte leven met elkaar gingen daten. De ogen van de wereld keken toe hoe hun relatie zich ontvouwde en stemden ook af toen het paar er in 2013 uiteindelijk mee stopte.

Sinds hun dagen als koppel zijn beide acteurs openhartig over hun relatie en uiteenvallen. Maar praten ze nog met elkaar? Blijf lezen om erachter te komen waar deze twee beroemde exen vandaag staan.

Zijn Kristen Stewart en Robert Pattinson nog steeds vrienden?

Kristen Stewart en Robert Pattinson hadden een van de meest spraakmakende romances in de geschiedenis van Hollywood.

Met de hysterie rond de Twilight-franchise en de relatie tussen hun personages, Edward Cullen en Bella Swan, was het niet verwonderlijk dat fans nog meer geobsedeerd raakten door Rob en Kristen toen ze aankondigden dat ze in het echte leven aan het daten waren.

Fast-forward naar 2022 en het paar is niet langer aan het daten. Het lijkt er echter op dat ze op goede voet staan, ook al zien ze elkaar niet vaak.

Het is begrijpelijk dat ze zelden over elkaar praten in interviews, omdat hun vroegere relatie zoveel aandacht trekt van hun andere projecten en hun carrières in het algemeen.

Maar een bron dicht bij Kristen meldde dat de exen af en toe sms'en. Vanaf 2020 werd onthuld dat het paar nog steeds op goede voet stond:

"Ze sms'en af en toe, soms over persoonlijke dingen en soms over werkdingen. Ze zijn erg vriendelijk maar ook erg privé. Rob praat niet veel over Kristen uit respect voor wat ze ooit deelden en waar ze zijn nu in hun relatie."

Meer recentelijk, eind 2021, verwees Kristen naar haar ex in een interview geciteerd door People. In het zeldzame geval onthulde ze dat zij en Robert een geweldige chemie op het scherm hadden - een bekentenis die ze waarschijnlijk niet zou maken als het paar niet op goede voet stond.

Kristen legde uit dat Robert een "intellectuele benadering had die werd gecombineerd met 'Ik geef hier geen f--- over, maar ik ga dit laten zingen.'"

Hoe lang hebben Robert Pattinson en Kristen Stewart een date gehad?

Robert en Kristen begonnen te daten in 2009. Ze ontmoetten elkaar op de set van de eerste Twilight-film, die in 2008 werd uitgebracht. Ze bleven samen tot 2013 en daten in totaal vier jaar voordat ze ermee ophielden.

In de loop van hun relatie filmden de acteurs nog vier films samen: The Twilight Saga: New Moon, The Twilight Saga: Eclipse, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 en The Twilight Saga: Breaking Dageraad – Deel 2.

Volgens Style Caster waarschuwde de regisseur van de franchise, Catherine Hardwicke, Robert eigenlijk om niet met Kristen te daten nadat de twee chemie toonden tijdens het maken van de eerste film. De belangrijkste motivatie van Hardwicke kwam voort uit het feit dat Kristen destijds minderjarig was:

Ik herinner me dat ik tegen Rob apart zei: 'Luister, man, je moet niet vergeten dat ze onder de 18 is en in ons land kun je in de problemen komen! Hij zei: ‘Oké, oké, jeetje, rustig aan!'”

Ondanks het advies van Hardwicke ging het paar echter een relatie aan die de intense druk moest weerstaan terwijl de ogen van de wereld hen gadesloegen.

Waarom zijn Rob en Kristen uit elkaar gegaan?

Op het moment dat ze aan het daten waren, was Twilight op zijn hoogtepunt en werden Rob en Kristen beschouwd als een moderne sprookjesroman. Dus wat ging er mis?

Het stel ging uit elkaar in mei 2013, een jaar nadat Kristen werd gefotografeerd terwijl ze Rupert Sanders kuste, de regisseur van een film waarin ze speelde, genaamd Snow White and the Huntsman. Rupert was destijds getrouwd met model Liberty Ross en had twee kinderen.

In dezelfde week dat Kristen werd gefotografeerd terwijl ze de regisseur kuste, werd ze gezien op een date in Los Angeles met Robert en woonde ze de 2012 Teen Choice Awards met hem bij, wat erop wees dat ze nog steeds samen waren, en dus had ze in feite vals gespeeld op hem.

Nadat de foto's waren vrijgegeven, bood Kristen een openbare verontschuldiging aan Robert aan.

“Deze tijdelijke indiscretie heeft het belangrijkste in mijn leven in gevaar gebracht, de persoon van wie ik het meest hou en die ik het meest respecteer, Rob. Ik hou van hem, ik hou van hem, het spijt me zo', luidde de verklaring.

Rupert verontschuldigde zich ook publiekelijk tegenover zijn vrouw en kinderen.

Ondanks de foto's bleven Robert en Kristen nog een jaar samen in een knipperlichtregeling. Toen hem werd gevraagd naar de breuk in 2014, onthulde Robert dat de splitsing niet noodzakelijkerwijs neerkwam op het valsspelen, maar eerder op het feit dat de acteurs zo jong waren toen ze bij elkaar kwamen.

In 2015 bekende Kristen (via Pop Sugar) dat de breuk "ongelooflijk pijnlijk" was geweest.

Aanbevolen: