Fans praten vier jaar later nog steeds over de iconische 'Lip Sync Battle'-uitvoering van 'Spider-Man'-acteur Tom Holland

Fans praten vier jaar later nog steeds over de iconische 'Lip Sync Battle'-uitvoering van 'Spider-Man'-acteur Tom Holland
Fans praten vier jaar later nog steeds over de iconische 'Lip Sync Battle'-uitvoering van 'Spider-Man'-acteur Tom Holland
Anonim

Vier jaar geleden deed Tom Holland wat mensen zeggen dat het de beste Lip Sync Battle-uitvoering in de showgeschiedenis is.

Veel fans kennen acteur Tom Holland van zijn rol van Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe. Anderen kennen hem echter als de man die vier jaar geleden de legendarische Lip Sync Battle-uitvoering uitvoerde en alles op het podium liet na het lip-synchroniseren van de Rihanna-hit "Umbrella" uit 2007.

Hoewel het jubileum gisteren, 7 mei, plaatsvond, zijn fans op Twitter nog steeds enthousiast over de beroemde video die nu vier jaar oud is, en ze kunnen het nog steeds niet laten om te praten over wat een game-changer-uitvoering het was.

Voor het uitvoeren van "Umbrella" kwam Holland naar buiten en danste op het klassieke nummer "Singin' in the Rain", gekleed in een pak dat lijkt op dat van Gene Kelly uit de gelijknamige film. Bijna dertig seconden later droeg hij echter een turnpakje, een korte pruik en rode lippenstift, vergelijkbaar met wat Rihanna droeg in de originele videoclip.

Holland nam het op tegen mede-Spider-Man-ster Zendaya om de felbegeerde kampioenstitel. Hoewel de actrice een goede strijd leverde, kwam de MCU-ster als beste uit de bus, zowel haar als de fans versteld doen staan met zijn dansvaardigheden, zijn onironische omarming van vrouwelijkheid en dat zijn pruik niet halverwege de uitvoering afging.

Hoewel de acteur velen verraste met zijn capaciteiten, waren degenen die zijn carrière hebben gevolgd er waarschijnlijk niet bij. Holland heeft jarenlange danservaring en werd gecast als Michael in de West End-theaters Billy Elliot the Musical toen hij nog maar 12 was.

Na een optreden in Billy Elliot the Musical Live om zijn rol als "voormalige Billy" in 2014 te vieren, concentreerde Nederland zich meer op zijn filmcarrière, wat hem leidde tot zijn rol als Peter Parker/Spider-Man. Hoewel hij sindsdien niet veel heeft gedanst, liet hij het Lip Sync Battle-publiek zien dat hij het contact niet was kwijtgeraakt.

Hoewel Holland een vlekkeloos optreden gaf, meldden People en Yahoo Entertainment dat hij in plaats daarvan bijna "Oops!…I Did It Again" van Britney Spears had uitgevoerd, omdat hij niet zeker wist of hij de rechten op "Umbrella" kon krijgen. op tijd. Hij had echter geluk en de bevestiging kwam vijf uur voor de show.

Na het optreden wilden fans de redenering achter de riskante songkeuzes en routines weten. Toen het erop aankwam, begon het als het idee van de producenten - ze wilden dat Nederland een "jonger publiek" zou bereiken, een idee waar hij absoluut dol op was.

Wat betreft zijn introductie met 'Singin' in the Rain', het werd gebruikt als een ode aan zijn Broadway-dagen.

Holland zal de hoofdrol spelen in de komende films Spider-Man: No Way Home en Uncharted, die beide in 2021 en 2022 zullen verschijnen. Hij zal ook te zien zijn in de komende Apple TV+ serie The Crowded Room, waarvoor hij ook als uitvoerend producent zal dienen.

Lip Sync Battle eindigde de run van seizoen vijf in 2019 en er is geen woord over of de show al dan niet wordt verlengd voor seizoen zes. Alle afleveringen zijn beschikbaar om te bekijken op Paramount+, met video's van individuele uitvoeringen die beschikbaar zijn om te bekijken op YouTube.

Aanbevolen: