MTV 'The Challenge': de vetes en rivaliteit waar fans nog steeds over praten

Inhoudsopgave:

MTV 'The Challenge': de vetes en rivaliteit waar fans nog steeds over praten
MTV 'The Challenge': de vetes en rivaliteit waar fans nog steeds over praten
Anonim

Net als vrijwel elke andere realityshow die er is, is de cast van MTV's The Challenge niet nieuw voor drama. Hoewel de concurrenten vaker wel dan niet gefocust zijn op winnen, gebeuren er af en toe dingen die hun aandacht afleiden.

Gezien hoe lang de show al loopt, kunnen we gerust stellen dat de rivaliteit jaren teruggaat. Meerdere deelnemers hebben elkaar meer dan eens in het vizier gehad. Terwijl sommige van deze niet erg lang duurden, werden anderen iconisch in de show. Dit zijn de grootste vetes en rivaliteiten van The Challenge.

10 Cara Maria vs. The Lavender Ladies

Behalve dat ze een topkandidaat was toen ze deelnam aan The Challenge, staat Cara Maria Sorbello er ook om bekend dat ze het op persoonlijk vlak tegen veel spelers opneemt. In het geval van de Lavender Ladies bracht ze het echter naar een nieuw niveau. In het verleden was het niet echt een geheim dat de energie tussen Cara en Amanda Garcia uit was, maar wat de meeste mensen niet zagen aankomen, was dat hun ruzie veranderde in een volledig gevecht met het hele Lavender-team.

De dingen werden zo verhit dat fans hun mening moesten geven en een van hen zei: Dit is een serieus middelbare schooldrama. Deze lavendel dames hebben een serieuze reality check nodig. Dit is de definitie van pesten en is niet oké. TeamCaraMaria”

9 Devin Walker Vs. Johnny Bananas

Vanaf de allereerste keer dat ze elkaar ontmoetten, zagen Devin Walker en Johnny Devenanzio (Johnny Bananas) het niet echt eens worden en dit werd in de loop van de tijd alleen maar erger. Ongeacht of The Challenge een wedstrijdshow is waar iedereen probeert te winnen, sommige spelers gingen vooral achter anderen aan op een meer persoonlijk vendetta-niveau. Dit was het geval met Devin, aangezien hij een van de weinige concurrenten was die zich op Johnny Bananas richtte en hem met succes uit de show elimineerde. Daar eindigde hun vete echter niet. In een ander seizoen ontstonden er verschillende ruzies tussen de twee die ertoe leidden dat Johnny Devin met een lage slag sloeg door zijn vader op te voeden die toen onlangs overleden was.

8 Johnny Bananen Vs. Evelyn Smith

The Challenge bestaat al een tijdje en in die tijd was er de ene nare vete na de andere, maar in al zijn 36 seizoenen liet The Island ons de ergste dingen zien van hoe brutaal dingen konden worden. Over het algemeen beschouwden de meeste mensen Johnny Bananas als een eikel, maar om een onbekende reden richtte hij het grootste deel van zijn woede op Evelyn Smith. Wat hij echter niet wist, is dat Evelyn haar eigen plannen voor hem had. Toen haar tijd kwam, nam ze niet alleen zijn kostbare sleutel van hem af, ze scheurde ook een nieuwe in zijn gezicht terwijl ze dat deed.

7 Katie Doyle Vs. Veronica Portillo

Als mensen met vurige persoonlijkheden bij elkaar worden gezet in een besloten ruimte, is er maar één uitkomst en dat zal waarschijnlijk gepaard gaan met explosies. Dit was het geval voor Katie Doyle en Veronica Portillo, die hun rivaliteit vele seizoenen voortsleepten. Hoewel er veel vechtpartijen waren tussen de dames, was een van de meest memorabele gevechten toen Katie een spervuur van beledigingen losliet op Veronica terwijl ze overrompeld en half gekleed was. Vanaf dat moment gingen de dingen pas in de volgende seizoenen voor hen in het water.

6 Johnny Bananas Vs. Sarah Rice

Natuurlijk zou je kunnen denken dat mensen die als Challenge-legendes worden beschouwd, vrij zijn van schandalen, nou ja, denk nog eens goed na. Johnny Bananas heeft problemen gehad met verschillende deelnemers, maar zijn vete met Sarah Rice was vooral interessant omdat het gebaseerd was op het feit dat hij kreeg wat hij andere mensen al vele seizoenen voorschotelde. Nadat Sarah hem een keer in de eliminatie had geduwd, liet hij het lijken alsof ze hem een kans om te winnen had beroofd, en blijkbaar was hij dat lange tijd niet vergeten. Het verlies trof Johnny zo erg dat hij er vandoor ging met al het laatste geld dat ze samen hadden gewonnen nadat ze gekoppeld waren in Rivals III.

5 Hunter Barfield Vs. Ashley Mitchell

In tegenstelling tot het onuitgesproken kwaad bloed tussen de meeste andere rivaliserende concurrenten, bracht Ashley Mitchell niet het hele seizoen van Final Reckoning door met het veinzen van vriendschap met Hunter Barfield, ze maakten allebei duidelijk dat ze elkaar haatten. Maar ondanks de vele problemen die ze hadden, had niemand Hunter kunnen voorbereiden op het verraad van $ 500.000 dat Ashley hem aan het einde van Final Reckoning bediende.

4 Laurel Stucky Vs. Cara Maria Sobello

Rivaliteit in The Challenge wordt net zo serieus genomen als de game zelf, omdat de meeste ervan een jarenlange geschiedenis hebben. In al die tijd werd de rivaliteit tussen twee spelers echter nooit beter dan die van Laurel Stucky en Cara Maria. Hun problemen begonnen lang geleden in Cutthroat toen Laurel constant bezig was met Cara's zaak, omdat ze vond dat Cara een zwakke prestatie neerzette. Later werden ze samen gekoppeld in het eerste Rivals-seizoen, en al snel werden ze beste vrienden. Dat was echter van korte duur, want de zaken werden weer verschrikkelijk na een reeks vervelende ruzies tussen de twee beste vrouwelijke uitdagers.

3 CT Tamburello Vs. de maffia

Sinds CT een favoriet bij fans werd in de show, zit er een doelwit op zijn rug. Dit was niet hetzelfde als alle andere rivaliteiten, dit was omdat hij een grote kanshebber was met een staat van dienst op het gebied van geweld, en als zodanig wilde iedereen een stukje van hem. CT werd constant in een hoek gedrukt door verschillende spelers, waaronder Kenny Santucci, Evan Starkman, Johnny Bananas en Wes Bergmann, maar op de een of andere manier slaagde hij er altijd in zijn mannetje te staan. Sommigen zeggen dat ze zich bedreigd voelden door zijn kracht, anderen zeggen dat het gewoon haat was, maar wat het ook was, deze rivaliteit tussen iedereen en CT duurde een hele tijd.

2 Wes Bergmann vs. Johnny Bananas

In seizoen 35 van MTV's The Challenge begonnen Wes en Johnny samen te werken en werden uiteindelijk bondgenoten - althans dat dachten we. In de afgelopen seizoenen waren Wes en Johnny niet echt op dezelfde lijn voor de meeste problemen in hun tien jaar durende interactie en kijkers dachten dat dit allemaal zou eindigen als ze gekoppeld werden, maar we hadden het mis. Terwijl de show aan de gang was, maakte het duo constant bewegingen om elkaar te ondermijnen.

1 Adam King vs. CT Tamburello

Er zijn niet veel rivaliteiten die vergelijkbaar zijn met wat Adam King en CT Tamburello hadden. Hoewel ze het goedmaakten, was hun gevecht aan het begin van The Duel II behoorlijk beangstigend. Het begon allemaal toen CT aannam dat Adam achter zijn rug aan het praten was, wat ertoe leidde dat ze woorden uitwisselden, een paar seconden in het uiten van beledigingen, de zaken verhitten en de klappen begonnen te vliegen. Vanaf dat moment werd het een totale strijd terwijl andere spelers en zelfs een deel van de cameraploeg ze probeerden te scheiden.

Aanbevolen: