Wat is er gebeurd met Robin Tunney, ster van 'The Mentalist'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Robin Tunney, ster van 'The Mentalist'?
Wat is er gebeurd met Robin Tunney, ster van 'The Mentalist'?
Anonim

Ooit afgevraagd wat er met die persoon is gebeurd? Je weet wel, degene die altijd op het puntje van je tong ligt? Hollywood is een steeds veranderende plek en mensen komen en gaan snel. Of het nu iemand is van een populaire tv-show, van een film waar je van houdt, of van roddelbladen, we hebben de neiging om sommige mensen uit het oog te verliezen.

Robin Tunney was briljant in The Mentalist en ze is druk bezig geweest sinds ze in de hitshow speelde. Sterker nog, ze houdt het op de set en de woning vast sinds het einde van de show in 2016.

Laten we een licht schijnen op Robin Tunney en zien wat ze heeft uitgespookt sinds het einde van haar hitserie.

Robin Tunney was geweldig op 'The Mentalist'

Van 2008 tot 2015 speelde actrice Robin Tunney het personage Teresa Lissabon in de hitserie The Mentalist. De actrice had veel succes gehad voordat ze op de show landde, maar deze serie bracht de zaken echt naar een ander niveau nadat het een doorslaand succes werd.

Terwijl de serie zijn einde naderde, uitte Tunney zijn blijdschap met het feit dat de serie en zijn personages een goed einde kregen.

"Ik heb het gevoel dat ik [mijn wens] heb gekregen, dat we vorig seizoen echt een definitief seizoen hebben gekregen, en dat ze alles kunnen vastleggen. Het is echt ongebruikelijk, en ik weet dat we het zeggen op een goede manier naar bed te gaan. Omdat het een heel lange tijd is geweest. En de fans zijn erg gehecht aan deze personages. Daar heb ik geluk mee. Ik ben gewoon heel blij dat we een echt einde krijgen. Je krijgt verzadig de personages en jezelf dat er een solide einde aan het verhaal is, "zei ze.

Het is een aantal jaren geleden dat de actrice een hoofdrol speelde in de show, en gelukkig is ze zowel op het grote als het kleine scherm bezig gebleven.

Tunney is op shows geweest zoals 'The Fix'

Gezien het succes waarmee ze The Mentalist kon ontdekken, is het logisch dat fans verwachten dat Robin Tunney blijft schitteren in projecten op het kleine scherm.

Sinds het einde van The Mentalist in 2015 heeft Tony deelgenomen aan verschillende projecten. Ze was te zien in Love en Insatiable en in 2019 kreeg ze een hoofdrol in de serie The Fix.

Toen hij de serie besprak met The Chicago Tribune, zei Tunney: "Iets nieuws introduceren in de wereld is stressvol. Je wilt echt dat iedereen het leuk vindt, maar ik denk dat mensen ervan genieten. Het is gemaakt door vrouwen. Marcia Clark Ik denk dat zij en Liz (Craft) en Sarah (Fain) een ander soort vrouw hebben geschreven dan een man zou hebben gedaan. Het personage is in de veertig, maar ze is nog steeds vitaal."

na slechts één seizoen in de lucht, werd The Fix geannuleerd door ABC.

"The Fix is niet meer bij ABC: het netwerk heeft de door Marcia Clark geproduceerde juridische thriller na één seizoen geannuleerd, zo heeft TVLine vernomen. Het debuut van de serie in maart trok 4,4 miljoen kijkers en een demoscore van 0,7, met Lezers van TVLine geven de première een gemiddeld "B"-cijfer, " meldde TV Line.

Het kwam niet goed uit in die show, maar gelukkig is Robin Tunney ook betrokken geweest bij een aantal projecten op het grote scherm.

Robin Tunney heeft ook op het grote scherm gewerkt

Nadat ze haar focus voornamelijk op televisie had verlegd toen ze begon aan The Mentalist, waren fans enthousiast om te zien hoe Robin Tunney terugkeerde naar het grote scherm om deel te nemen aan een aantal verschillende projecten.

Ze was te zien in films als Looking Glass, Monster Party en Horse Girl, een Netflix-release met in de hoofdrol Alison Brie.

Zoals het er nu uitziet, heeft de actrice geen film- of televisieprojecten op stapel staan. Dit betekent niet dat ze op een gegeven moment niet meer zal acteren, maar eerder dat ze op dit moment gewoon niets op de tap heeft.

De actrice besteedt haar tijd echter aan het opvoeden van haar twee kinderen.

In 2020 beviel ze van haar tweede kind, en ze ging naar sociale media voor de aankondiging.

"We zijn verheugd om je kennis te laten maken met Colette Kathleen. Oscar is nu een grote broer. Ik ben op 8 januari bevallen en onze harten zijn groter geworden terwijl onze rust aanzienlijk is gekrompen. Dit vuurwerk kwam eruit met een dikke kop van aardbeiblond haar, klaar om de wereld over te nemen. newborn babygirl, "schreef ze.

Robin Tunney heeft een geweldige carrière achter de rug in de entertainmentindustrie en fans kunnen niet wachten om te zien wat ze daarna gaat doen.

Aanbevolen: