Dit is wat Robin Tunney uit 'The Craft' nu doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat Robin Tunney uit 'The Craft' nu doet
Dit is wat Robin Tunney uit 'The Craft' nu doet
Anonim

Robin Tunney was vroeger een van de gekken samen met haar groep heksenzussen; nu is ze een tovenares van het kleine scherm.

Tunney is verder gegaan sinds ze een aantal van haar meest iconische rollen uit de jaren 90 speelde, samen met al haar co-sterren van The Craft. Nancy's Fairuza Balk zat niet alleen in een coven van heksen, maar een soortgelijke coven van vrouwen genaamd de Band-Aids in Almost Famous, en kreeg later Nancy opnieuw in het nieuwste vervolg van The Craft, ook al stierf ze in de eerste film.

Neve Campbell van Bonnie Harper speelde in de eerste paar Scream-films, samen met Sarah's nepvriendje uit The Craft, Skeet Ulrich, die later de hoofdrol speelde in Riverdale. Rachel True speelde in andere films uit de jaren 90, zoals Half Baked, Groove en de show Half & Half.

Dus terwijl we onze kleine coven hebben gemist, hebben ze het druk gehad. We hebben ze de afgelopen decennia misschien niet gezien, maar ze zijn er wel geweest. Vooral Tunney, die een zeer succesvolle carrière bij de televisie heeft gehad en ook een paar low-budgetfilms heeft gemaakt. Maar wat heeft ze de afgelopen tijd uitgespookt? Misschien bidden tot Manon om deze pandemie te stoppen.

Ze speelde in twee echt geweldige tv-shows

De coven van aspirant-heksen werd voor altijd veranderd toen Sarah Bailey naar de stad verhuisde en nog meer macht bracht. Terwijl ze de cirkel van de macht van de coven voltooide (noord, zuid, oost, west), hadden de rest van de meisjes geen idee dat zij hun ondergang zou zijn, en in het geval van Nancy, haar moordenaar.

The Craft is een van die cultklassiekers uit de jaren 90 die nooit oud zullen worden, zoals Empire Records, Scream, Dazed and Confused en 10 Things I Hate About You.

Tunney speelde in 1995 in Empire Records en had een kaalgeschoren hoofd. Tegen de tijd dat ze The Craft begon te filmen, was haar haar niet terug gegroeid, dus moest ze een pruik dragen. Deze twee films brachten haar op de markt in Hollywood. Een jaar later speelde ze in haar toenmalige echtgenoot (ze waren getrouwd van 1995 tot 2006), Bob Gosse's film Niagra, Niagra.

In de late jaren '90 speelde ze in films als Julian Po, Montana en End of Days. Ze was zelfs te zien in Tom Petty's videoclip voor 'Swingin'. In 2000 speelde ze in de film Vertical Limit samen met Chris O'Donnell.

In de jaren 2000 speelde ze in een paar andere low-budgetfilms tot 2005, toen ze werd gecast als Veronica Donovan in het eerste seizoen van Prison Break. Ze vertrok in het tweede seizoen, maar daarna speelde ze in de film Hollywoodland in 2006.

Datzelfde jaar gebruikte ze haar deskundige pokervaardigheden om haar tafel te winnen bij de achtste toernooiserie van Bravo's Celebrity Poker Showdown. Ze eindigde als tweede na Jason Alexander en verdiende $ 200.000 voor haar goede doel, The Children's He alth Fund.

Tussen 2008 en 2015 speelde Tunney als Teresa Lissabon in The Mentalist naast Simon Baker.

In 2012 begon ze te daten met Nicky Marmet, met wie ze later trouwde en twee kinderen kreeg, Oscar en Colette. Een jaar later herenigde Tunney zich met haar coven, Campbell en True, voor een uitverkochte vertoning van The Craft op de Hollywood Forever Cemetery in Los Angeles.

Ze heeft sinds 2015 een paar extra credits gekregen

In 2015 speelde ze in My All-American en vervolgens in Looking Glass in 2018. In de afgelopen paar jaar is Tunney verhuisd naar Netflix, met in de hoofdrol in de serie Insatiable in 2018 en daarna Horse Girl, haar meest recente tegoed in 2020.

Ze had in 2019 een boog van 10 afleveringen op ABC's The Fix, maar die werd na één seizoen geannuleerd.

Destijds had Tunney hoge verwachtingen van haar nieuwe show. "Iets nieuws introduceren in de wereld is stressvol. Je wilt echt dat iedereen het leuk vindt, maar ik denk dat mensen ervan genieten", vertelde Tunney aan de Chicago Tribune. "Het is gemaakt door vrouwen. Marcia Clark heeft het duidelijk gemaakt. Ik denk dat zij en Liz (Craft) en Sarah (Fain) een ander soort vrouw schreven dan een man zou hebben gedaan. Het personage is in de veertig, maar ze is nog steeds vitaal."

Tijdens hetzelfde interview zei ze dat ze ook hoopvol was voor de reboot van The Craft.

"The Craft ging allemaal over een soort vrouwelijke empowerment ", zei ze. "Het ging niet om het krijgen van de man, en het was zo ongebruikelijk voor die tijd. Ik ben zo blij dat het een soort van baanbrekende film is geworden. Ik ben blij dat ze het opnieuw opstarten omdat ik denk dat ze dat willen iets anders maken. Ze zullen niet zomaar dezelfde film opnieuw maken. Ik denk dat ze het recht willen doen, en ik vind dat geweldig. Het is als het ultieme compliment."

We hebben Tunney haar rol in de reboot niet opnieuw zien spelen, maar ze was er in de geest, net als Manon. Op dit moment heeft Tunney niets voor de toekomst in petto, maar met haar cv weten we dat ze binnen de kortste keren iets zal hebben. Anders moet ze misschien de geesten oproepen.

Aanbevolen: