Wat is er gebeurd met 'Gossip Girl'-ster Chace Crawford?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Gossip Girl'-ster Chace Crawford?
Wat is er gebeurd met 'Gossip Girl'-ster Chace Crawford?
Anonim

De "Golden Boy" zoals Gossip Girl hem noemde - Nate Archibald - gespeeld door de toen 22-jarige Chace Crawford. In de seriefinale werd de onwillige prins van Upper East Side de meest succesvolle in de groep. Maar hetzelfde kan niet gezegd worden van de acteur die hem speelde.

Crawfords doorbraakrol was enigszins een vloek. Hij werd gereduceerd tot een tienerdroomboot en de "domheid" van zijn rol die hij zelf erkende.

Regisseur Joel Schumacher bekende ook dat hij de Gossip Girl-ster in zijn film Twelve uit 2010 had geobjectiveerd. Het werd bestempeld als 'de slechtste film in de geschiedenis van Sundance', grotendeels vanwege de niet-inventieve hoofdrol van Crawford als een drop-out uit de Upper East Side van de middelbare school die drugs verkoopt aan zijn rijke vrienden.

Als gevolg daarvan oordeelde LA Times dat Crawfords post-Gossip Girl-potentieel 'niet zo geweldig' was vanwege 'gebrek aan bereik'. Maar onlangs lijkt de 36-jarige acteur te werken aan een carrière-renaissance voor zichzelf. Hier is hoe.

Met in de hoofdrol 'The Boys' van Amazon Prime

Na een saai uitstapje naar films van 2010 tot 2014, keerde Crawford in 2015 terug naar de tv. Hij werd gecast voor de hoofdrol van Billy LeFever in ABC's Blood & Oil - een kortstondige primetime-soap die pas eindigde na 10 afleveringen. De acteur ging in 2016 weer low-budgetfilms maken. Daarna kreeg hij in 2017 een terugkerende rol in Hulu's populaire comedyserie, Casual. Helaas eindigde de show na twee seizoenen op zijn hoogtepunt.

In 2018 werd de Eloise-ster eindelijk gecast in een grote tv-rol - The Deep - in de veelgeprezen Amazon Prime-serie, The Boys. De doorlopende aanpassing van het stripboek heeft een indrukwekkende 8,5 op IMDb. In 2020 schreef Forbes: "De beoordelingen van de jongens zijn zo sterk dat het de tophits van Netflix uitdaagt."

The Deep is een duidelijk volwassen personage in vergelijking met Nate. Het stelde Crawford in staat om opnieuw in de schijnwerpers te staan met een geheel nieuw beeld. Fans zeggen zelfs dat hij op de Hemsworth-broers lijkt. De voormalige hartenbreker voor tieners is uitgegroeid tot een sekssymbool.

Nina Dobrev meespelen in de ensemblekomedie 'Reunion'

In augustus 2021 werd aangekondigd dat Crawford zal toetreden tot de komische film van Chris Nelson, Reunion. De cast zal een gevarieerde set van tv-sterren bevatten: Vampire Diaries alum Nina Dobrev, Brooklyn Nine-Nine's Michael Hitchcock, Gotham's Jamie Chung, Made for Love's Billy Magnussen, Home Sweet HomeGoods' Jillian Bell en Small Fortune host Lil Rel Howery.

Crawfords gedachten over 'Gossip Girl' 10 jaar later

In 2020 had Crawford een mini-reünie via Zoom-call met Penn Badgley die Dan AKA de echte Gossip Girl speelde. De voormalige co-sterren blikken terug op hun tijd in Gossip Girl en bespraken hun nieuwe rollen - Crawford als The Deep en Badgley als Joe in de Netflix-hitthrillerserie You."Het was interessant om een man met wie ik zo lang samenwerkte weer op mijn tv-scherm te zien," vertelde Crawford aan Badgley.

"Ik was echt zo opgewonden om je deze waardige superheld te zien spelen", zei Badgley over Crawfords satirische superheldenpersonage. "En dan heb ik zoiets van, 'Oh nee. Het nam gewoon zo'n wending.'" De twee onthulden ook dat ze "ongemakkelijk" waren om de originele Gossip Girl alleen te bekijken. Ze zeiden eerder nee tegen een cameo in de reboot, maar ze noemden het idee om een kijkfeest live te tweeten met hun andere co-sterren, Blake Lively, Leighton Meester en Ed Westwick.

Aanbevolen: