Wat is er gebeurd met 'Casper'-ster Devon Sawa?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Casper'-ster Devon Sawa?
Wat is er gebeurd met 'Casper'-ster Devon Sawa?
Anonim

De jaren 90 waren een decennium met fantastische kinderfilms. Sommige zijn regelrechte klassiekers, terwijl andere passen in de cultklassieker. Hoe je het ook snijdt, kinderen uit de jaren 90 werden verwend met geweldige films.

Met in de hoofdrol Christina Ricci, was Casper een grote hit in de jaren 90, en het eindigde met het starten van een kleinere franchise gedurende het decennium. In de film speelde Devon Sawa de menselijke versie van de iconische geest, en ondanks dat hij maar een korte tijd op het scherm te zien was, werd Sawa een ster dankzij zijn rol in de film.

Het is 26 jaar geleden en mensen vragen zich af wat er met Sawa is gebeurd sinds zijn Casper-dagen. Het blijkt dat de acteur het uitzonderlijk druk heeft gehad.

'Casper' hielp Mae Sawa een ster uit de jaren 90

Als je in de jaren 90 bent opgegroeid, was een van de twee dingen waar: of je was verliefd op Devon Sawa, of je kende iemand die verliefd was op Devon Sawa. De jongen werd in de loop van het decennium een grote ster, en dankzij zijn werk op het grote scherm vielen mensen over hem heen.

1994's Little Giants was een geweldige manier voor de jonge acteur om dingen op gang te brengen, aangezien de film een succes was en nog steeds legio fans heeft. Het jaar daarop bereikten de zaken echter een nieuw niveau voor Sawa met het succes van Casper. Hoewel hij er niet lang mee bezig was, waren er maar vier simpele woorden nodig om overal bij tieners hysterie te veroorzaken.

Datzelfde jaar zou Sawa opnieuw samenwerken met Christina Ricci in Now and Then, en in 1997 zou hij overstappen naar Wild America.

Nogmaals, tenzij je erbij was, heb je geen idee hoe populair Devon Sawa eigenlijk was in de jaren 90, en een reeks succesvolle films was precies wat zijn carrière op dat moment nodig had.

Het is een aantal jaren geleden dat de acteur harten over de hele wereld stal, en hij heeft het behoorlijk druk gehad sinds hij uitbrak en een ster werd.

Hij verscheen in films als 'SLC Punk' en 'Final Destination'

Op het grote scherm is Sawa door de jaren heen gestaag blijven werken. Casper maakte van hem een ster, ja, maar sommige van de andere films in zijn filmografie, met name in de late jaren 90 en vroege jaren 2000, zijn super indrukwekkend.

1998's SLC Punk is een gecertificeerde cultklassieker en Sawa werd uiteindelijk een van de meest memorabele aspecten van de film, wat nogal wat zegt. Houd in gedachten dat dit een film was met Matthew Lillard, Christopher McDonald en zelfs Jason Segel lang voor zijn How I Met Your Mother-dagen.

Sawa zou ook schitteren in de cultklassieker Idle Hands, die vervolgens werd gevolgd door Final Destination in 2000. Die film was het begin van een hele franchise en het blijft een van zijn grootste hits.

Nadat dit tijdperk ten einde liep, zou de acteur blijven werken aan verschillende filmprojecten. Hij verscheen later in films als Life on the Line en Hunter Hunter. In 2022 zal hij verschijnen in Gasoline Alley naast zware slagmensen zoals Luke Wilson en Bruce Willis. Onnodig te zeggen dat er veel wordt geanticipeerd op die film.

Sawa's filmwerk is geweldig, maar zijn televisiewerk ook.

Hij was te zien op 'Nikita' en 'Hawaii Five-0'

1CF4D603-41A0-4664-80A6-86669E3C9C55
1CF4D603-41A0-4664-80A6-86669E3C9C55

Op het kleine scherm landt Devon Sawa al sinds de jaren 90 rollen. Ja, hij brak uit in de filmwereld, maar hij heeft geweldige dingen gedaan op televisie tijdens zijn tijd in de entertainmentindustrie.

Na een paar lange pauzes van het kleine scherm, kreeg Sawa de rol van Owen Elliot op Nikita, en hij verscheen in de show van seizoen 1-4. Dit vond plaats van 2010 tot 2013 en het was een solide run voor de acteur.

In de afgelopen jaren heeft hij weer een aantal solide rollen opgepakt. Een seizoen van Somewhere Between uit 2017 maakte uiteindelijk plaats voor een optreden op Hawaii Five-0 en MacGyver. Elk optreden duurde een enkele aflevering.

Vanaf hier wordt het alleen maar beter, aangezien de acteur de hoofdrol zal spelen in Chucky, een televisieserie gebaseerd op de iconische horrorfilm. De film is een vervolg op de zevende film van de franchise en er wordt veel geanticipeerd op het project. Het zou een enorm succes kunnen worden voor alle betrokkenen, en het zal interessant zijn om te zien of het plaats zal maken voor meer films voor de franchise.

Devon Sawa heeft altijd het talent gehad, en afgaand op zijn eerdere werk en wat hij nu op de tap heeft, weet deze man het een en ander over een lang leven in Hollywood.

Aanbevolen: