De cast van 'Uncharted,' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Uncharted,' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Uncharted,' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Uncharted draait op 18 februari in de bioscoop en fans zijn verheugd om Tom Holland weer op het grote scherm te zien, maar deze keer zal hij niet in zijn Spidey-pak zijn. De film gaat op een later tijdstip in première op Netflix.

Uncharted gaat over "Nathan Drake en zijn bijdehante partner Victor 'Sully' Sullivan beginnen aan een gevaarlijke zoektocht om de grootste nooit gevonden schat te vinden, terwijl ze ook aanwijzingen volgen die kunnen leiden naar Nate's lang verloren gewaande broer", aldus Google. De film, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Ruben Fleischer van Venom, zal zeker een kaskraker worden. Uncharted is een van die films die is gebaseerd op een videogame, dus hopelijk zullen gamers niet al te teleurgesteld zijn.

Uncharted's cast zit boordevol acteurs, groot en klein. Hoewel Holland de hoofdrol speelt, is hij niet de enige grote naam in de film. Hier is de cast van Uncharted, gerangschikt op vermogen.

8 Rudy Pankow - $ 500, 000 tot $ 1 miljoen

Rudy Pankow werd voor het eerst bevestigd in de film nadat hij een fractie van een seconde in de trailer was verschenen. Hij speelt de broer van Nathan Drake, Sam. Bovendien postte hij over de rol op Instagram. Pankow is vooral bekend door het spelen van JJ Maybank in de originele Netflix-show, Outer Banks. Hij gaat ook schitteren in twee andere aankomende films, die beide in postproductie zijn. Nu zijn acteercarrière net van de grond komt, wordt het vermogen van Pankow geschat op tussen $ 500.000 en $ 1 miljoen, volgens Pop Buzz.

7 Patricia Meeden - Ongeveer $1 tot $5 miljoen

Patricia Meeden's vermogen is niet bevestigd. Veel websites schatten dat het tussen de $ 1 en $ 5 miljoen ligt, wat een grote sprong is. Meeden speelt een personage genaamd Spanish Woman in de film. De Duitse actrice en zangeres speelde in tal van musicals en theaterrollen. Ze verscheen ook in tal van tv- en filmrollen, waaronder It's Your Turn, Honey!, Wilsberg, Uncharted en meer.

6 Sophia Taylor Ali - Ongeveer $1,5 miljoen

Sophia Taylor Ali speelt Chloe Frazer, die in het spel verschijnt als de tritagonist, een schatzoeker en een huurdief. Ali is vooral bekend van haar optredens in de MTV-series, Faking It, Grey's Anatomy en The Wilds. Haar nettowaarde wordt geschat op $ 1,5 miljoen, waarbij de meeste sites haar nettowaarde tussen $ 1 en $ 5 miljoen plaatsen.

5 Tati Gabrielle - $1,5 miljoen

Tati Gabrielle's vermogen wordt geschat op ongeveer $ 1,5 miljoen, waarbij ze $ 21, 000 tot $ 215,000 per jaar verdient door acteren, voice-over werk en een merkambassadeur. Gabrielle speelde in The 100, Chilling Adventures of Sabrina, You and The Owl House. In Uncharted speelt ze Braddock, een huurling die samenwerkt met Moncada (de schurk), tegen Nate en Sully.

4 Sarah Petrick - Ongeveer $2 miljoen

Sarah Petrick speelt een personage genaamd "jonge vrouw" in Uncharted. Ze werd geboren in 1994 in Duitsland. Petrick speelde in korte films, musicals en films, met name in Duitsland en Barcelona. Haar nettowaarde is gepland tussen $ 1,5 en $ 2 miljoen. Ze begon met acteren op 14-jarige leeftijd. Petrick is momenteel bezig met het filmen van de film The Internationalist, die eind dit jaar uitkomt.

3 Tom Holland - $ 18 miljoen

Nu komen we bij de drie belangrijkste sterren van de film. Tom Holland speelt de hoofdpersoon, Nathan Drake, die een schat probeert te vinden terwijl hij ook op zoek is naar zijn broer. Zijn huidige vermogen is $ 18 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Hoewel Holland vooral bekend staat om zijn rol als Spider-Man, heeft hij bewezen een geweldige acteur te zijn in andere rollen zoals Cherry, Chaos Walking, The Devil All The Time, Onward en meer.

2 Antonio Banderas - $50 miljoen

Antonio Banderas speelt de schurk en meedogenloze schatzoeker, Santiago Moncada in Uncharted, die bij iedereen bekend staat als gewoon Moncada. Volgens Celebrity Net Worth wordt hij geschat op $ 50 miljoen. Banderas speelde in vele films en tv-shows, waaronder de Spy Kids-franchise, de Shrek-franchise, Philadelphia, Zorro en vele andere rollen, waaronder Amerikaanse en Spaanse. Hij heeft ook zijn geld verdiend met regisseren, theateracteren en produceren. Banderas zal ook in een paar aankomende films schitteren.

1 Mark Wahlberg - $ 350 miljoen

Volgens Celebrity Net Worth is het vermogen van Mark Wahlberg $ 350 miljoen. In Uncharted speelt Wahlberg Victor "Sully" Sullivan, een van de deuteragonisten in de film en is een schatzoeker, gelukszoeker en zakenman, evenals een vriend en mentor van Nathan Drake. Wahlberg verdient zijn vermogen door te acteren, rappen, produceren en merkdeals. Hij stond vroeger bekend als Marky Mark en had ooit een rapcarrière. Nu houdt hij het vooral bij acteren. Je zou hem hebben gezien in Daddy's Home en het vervolg, Planet of the Apes, The Other Guys, Ted, Transformers en meer.

Aanbevolen: