Hoeveel beta alt TLC Darcey en Stacey per aflevering?

Inhoudsopgave:

Hoeveel beta alt TLC Darcey en Stacey per aflevering?
Hoeveel beta alt TLC Darcey en Stacey per aflevering?
Anonim

Darcey en Stacey Silva van 90 Day Fiancé kunnen iedereen jaloers maken op hun luxueuze levensstijl. Toen de tweelingzussen hun eigen spin-off kregen, waren fans zelfs enthousiast om meer over hen te weten te komen, aangezien ze bekendheid hebben gekregen en naam hebben gemaakt in de entertainmentwereld.

Het duo, dat eerlijk is geweest over hun romances en persoonlijke problemen, is niet verlegen geweest om op sociale media te pronken met hun rijkdom en te pronken met een weelderige levensstijl. Maar hoe slaagden ze erin om van zo'n weelderig leven te genieten? Hoeveel heeft TLC hen betaald? Hoeveel zijn ze waard?

Hoe kregen Darcey en Stacey een show?

De Silva-zussen werden bekend nadat ze in de populaire TLC-serie 90 Day Fiancé verschenen. Fans voelden zich meteen aangetrokken tot de twee, vooral als het ging om hun vrolijke persoonlijkheden, buitensporige romantische affaires en Barbie-looks. Het was Darcey die voor het eerst in de show verscheen totdat haar tweelingzus Stacey op het toneel verscheen.

Darcey werd beroemd in 2017 nadat hij in seizoen 1 van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days verscheen. Jesse Meester, een jongere buitenlandse liefde uit Amsterdam die ze online had ontmoet, werd voorgesteld aan de gescheiden inwoner van Middletown, CT. Het voortdurende gekibbel en muggenziften van het paar stond echter in de weg, en ze eindigden in een gewelddadige vechtpartij.

In Seizoenen 3 en 4 van Before the 90 Days werd Darcey verliefd op de Britse zakenman Tom Brooks, maar hun relatie eindigde ook in een ramp. Stacey, Darcey's tweelingzus en gescheiden moeder van twee kinderen, is de afgelopen vijf jaar verloofd met het Albanese model Florian Sukaj.

Terwijl Darcey en Stacey's vele optredens op reality-tv hen naar populariteit katapulteerden, begonnen de tweeling in 2020 hun reality-tv-serie genaamd Darcey en Stacey. De show deelt inzichten in hun persoonlijke leven. Met tonnen kijkers na het eerste seizoen, deed de show het zo goed dat het zijn tweede aflevering in juli 2021 verwelkomde.

De show bleef enorm succes boeken en fans kwamen religieus binnen om te zien in wat voor soort kattenkwaad de dames zouden belanden. Dit leidde tot de automatische verlenging van de show, waardoor de tweeling onmiddellijk naar seizoen drie werd gestuurd voor de tweede seizoen was zelfs afgelopen.

Hun TLC-show heeft kijkers betoverd en dit huidige seizoen belooft nog meer entertainmentwaarde in te pakken dan ooit tevoren. Het duo doet absoluut hun best om wat fanfare op te trommelen en mist nooit een kans om iedereen te plagen met de sappige verhaallijn, maar fans moeten afstemmen op seizoen drie om te zien hoe de dingen gebeuren voor Darcey en Stacey.

Hoeveel betaalde TLC de tweeling per aflevering?

Terwijl Darcey meer dan vier seizoenen deelnam aan de reality-datingshow, van 2017 tot 2020, met in totaal 51 afleveringen verspreid over die seizoenen, kan iedereen zich voorstellen dat ze een behoorlijk bedrag verdiende met 90 Day Fiancé. Dus hoeveel heeft het netwerk ze betaald?

Een bron dicht bij de productie onthulde aan Life & Style Magazine het bedrag dat TLC aan de realitysterren beta alt.

De bron zei: 90 Day Fiancé beta alt hun Amerikaanse castleden $ 1.000 tot $ 1. 500 per aflevering. Zelfs als een persoon een plek in de spin-off 90 Day Fiancé: Happily Ever After? Hun loon gaat niet veel meer omhoog.”

Voor hun nieuwe show Darcey en Stacey verdienden de tweeling echter behoorlijk wat meer geld.

De meeste bronnen stellen dat TLC castleden ongeveer $ 15.000 per seizoen beta alt, maar aangezien Darcey en Stacey hun realityserie dragen (in tegenstelling tot 90 Day Fiancé waar ze gewoon twee van de vele castleden zijn), is de kans groot zijn, zijn hun salaris aanzienlijk gegroeid.

Hoeveel zijn Darcey en Stacey waard?

Hoewel velen misschien denken dat al die castleden van de show geld verdienen door in de reality-tv-serie te verschijnen, is dat niet het geval. Wat Darcey betreft, ze wordt beschouwd als een van de best verdienende 90 Day Fiance-sterren, samen met andere casts zoals Anfisa Nava, Michael Jessen en David Murphey.

Maar zelfs voordat Darcey en Stacey beroemd werden, hielden ze stand op de financiële afdeling. Ze verdienen echter veel geld met hun eigen zakelijke ondernemingen. Ze richtten hun label House of Eleven op in oktober 2010. Hun merk wordt tot op de dag van vandaag gedragen door een aantal A-lijst beroemdheden, waaronder Demi Lovato, Jeannie Mai en Jessica Alba, om er maar een paar te noemen.

Ze lanceerden het merk als eerbetoon aan hun overleden broer, Michael, die in 1998 overleed. Naast hun kledinglijn hebben ze ook de leiding over Eleventh Entertainment, hun eigen productiebedrijf. Dit heeft hen in staat gesteld om komedies zoals White T in 2013 te produceren.

Het paar zette in 2018 ook hun zangcarrière voort met twee singles. Het eerste nummer, Lock Your Number, heeft meer dan 22.000 streams op Spotify. Het is dus geen wonder hoe de tweeling in staat was om maar liefst een gecombineerd vermogen te vergaren, dat wordt geschat op $ 6 miljoen.

Aanbevolen: