Heeft Camila Cabello nog steeds een wrok tegen voormalige Fifth Harmony-leden?

Inhoudsopgave:

Heeft Camila Cabello nog steeds een wrok tegen voormalige Fifth Harmony-leden?
Heeft Camila Cabello nog steeds een wrok tegen voormalige Fifth Harmony-leden?
Anonim

Eens uitgeroepen tot 'de grootste meidengroep aller tijden', werden de leden van Fifth Harmony in de jaren 2010 de favoriete groep van de generatie.

De Amerikaanse meidengroep begon zijn populariteit in 2012 door deel te nemen aan de Amerikaanse zangwedstrijd The X Factor toen Lauren Jauregui, Normani Kordei, Ally Brooke, Dinah Jane en Camila Cabello individueel auditie deden, maar daarna in een groep werden geplaatst niemand slaagde als solo-deelnemers.

Na verschillende namen zoals 'LYLAS' en '1432', besloten ze uiteindelijk om bij Fifth Harmony te blijven. Hoewel ze veel aandacht en populariteit verwierven, eindigden ze op de derde plaats. Maar de meiden wisten een plekje in de muziekindustrie te veroveren dankzij hun fans, die volgens FoxWeekly de groep bestempeld werden als de 1 meest 'invloedrijke' X Factor USA-deelnemer aller tijden.

Toch werden de zaken zuur toen Camila de groep verliet om solo-succes na te streven.

Camila Cabello's vertrek vanaf 5 uur

In 2015 werkte de zangeres als soloartiest samen met haar toenmalige beste vriend en nu ex-vriend Shawn Mendes met hun duet 'I Know What You Did Last Summer'. Dat was het moment waarop de speculatie begon over de zanger die van plan was de groep te verlaten.

Na vierenhalf jaar succesvolle carrière besloot de zangeres de groep te verlaten en werd in 2016 soloartiest. De zangeres sprak jarenlang niet over de reden van haar vertrek.

Verrassend genoeg was het niet wat Harmonizers dacht dat het zou zijn, namelijk de geruchten over een vete tussen de leden. De Cubaanse zangeres was nooit van plan de groep te verlaten, maar was verplicht om haar liedjes uit te brengen.

"Ik wilde dat gewoon doen en het werkte niet … Het werd duidelijk dat het niet mogelijk was om solo-dingen te doen en tegelijkertijd in de groep te zijn", vertelde ze aan The New York Times.

Vanaf het allereerste begin waren alle weddenschappen en ogen gericht op Camila, de favoriet van de fandom. Haar getalenteerde stem heeft haar een succesvolle solocarrière gegeven met meerdere nummers die de top van de hitlijsten bereikten, waardoor haar vermogen steeg van $ 2 miljoen naar $ 6 miljoen.

Fifth Harmony VS Camila Cabello

Het drama tussen beide partijen begon nadat Fifth Harmony een verklaring had uitgebracht waarin het vertrek van Camila werd aangekondigd. De 'Havana'-zangeres leek de Instagram-post van de groep niet leuk te vinden, omdat ze hadden gezegd: "Camila heeft besloten Fifth Harmony te verlaten", maar ook dat ze het nieuws in de eerste plaats hadden vrijgegeven zonder haar toe te staan zich eerder uit te drukken tegenover hun fans.

Vijfde-nu-Fourth Harmony had verschillende interviews met tijdschriften waarin ze hun mening hadden geuit over de groep die een down was, evenals Camila die haar reis als soloartiest deelde. Vervolgens hadden Dinah, Lauren, Ally en Normani Camila ontvolgd van Instagram en vice versa.

Maanden later verscheen de groep voor het eerst als vier leden op de MTV VMA's van 2017 toen de groep 'Down' en 'Angel' uitvoerde. Toen gebeurde wat werd beschouwd als de meest duistere zet aller tijden.

Nadat vijf mensen waren gezien, viel een van hen met opzet van het podium. Velen waren er snel bij om te raden dat het Camila was die uit het beeld verdween, aangezien ze onlangs de groep van nu had verlaten.

Miss Movin' On?

Een jaar nadat het hele drama en de groep uit elkaar gingen in mei 2018, gingen de zangers uit elkaar om hun soloprojecten voort te zetten.

Geen van de zangers had slecht over hun leden gesproken, inclusief Camila, wat betekende dat de groep voorbij alle controverses en het slechte bloed tussen de ooit bekende Fifth Harmony was gegaan.

Terwijl de zangers elkaar tijdens awardshows tegen het lijf liepen, was een interactie onvermijdelijk. Desalniettemin hebben de meiden hun hoofd koel gehouden en bewezen dat, net zoals de tekst van hun debuutnummer 'Miss Movin' On' zegt: "Alles verandert en ik wil nooit meer terug naar hoe het was. Ik zoek uit wie Ik ben en wie ik ben vanaf nu zal genoeg zijn."

Normani en Camila, die naar verluidt een slechte relatie hadden tijdens hun tijd in Fifth Harmony, waren de meest succesvolle leden, hadden een mini-reünie bij de Billboard Music Awards.

De 'Don't Go Yet'-zangeres deelde hun interactie met Marie Claire: "Ik wil gewoon dat je weet, ik hoop echt dat we allemaal verder kunnen met alles, en ik ben oprecht blij voor de andere meisjes, en ik hoop dat je ze vertelt dat ik je het beste wens, "zei ze tegen Normani.

Is The Fifth Harmony-Camila Cabello Drama voorbij?

Later in 2019 werd aangenomen dat Camila in 2012 en 2013 verschillende oude tweets en Tumblr-berichten met racistische en beledigende taal had geschreven. Vervolgens bevestigde ze en nam ze de verantwoordelijkheid voor haar acties en bood ze publiekelijk haar excuses aan.

Later in 2020 vatte Normani, met wie ze onlangs opnieuw vrienden was geworden, het echter niet zo goed op en werd ze echt met Rolling Stone over de situatie en waar ze stond: "Het zou oneerlijk zijn als ik zei dat dit specifieke scenario me geen pijn deed."

Er is geen nieuws over haar huidige relatie met Lauren Jauregui, Dinah Jane en Ally Brooke, noch hebben de zangers erover gesproken.

Ze hebben indirect gesproken over zaken die hun medeleden aangaan en hebben elkaar verdedigd. Het lijkt erop dat naarmate ze ouder werden, ze allemaal verder zijn gegaan en nu genieten van hun solocarrières.

Wie weet, misschien omdat de groep sinds 2018 voor onbepaalde tijd is gestopt, kan er nog steeds een comeback van Fifth Harmony komen met hun vijftal.

Aanbevolen: