Heeft Zayn Malik nog steeds een wrok tegen zijn One Direction-bandleden?

Inhoudsopgave:

Heeft Zayn Malik nog steeds een wrok tegen zijn One Direction-bandleden?
Heeft Zayn Malik nog steeds een wrok tegen zijn One Direction-bandleden?
Anonim

De Britse boyband gevormd door Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne en Zayn Malik werd een van de grootste (zo niet de grootste) muziekgroepacts die de wereld ooit had gezien.

Hun reis begon in The X Factor in 2010. De jongens deden individueel mee aan de wedstrijd en werden vervolgens in een groep geplaatst. Pussycat Doll Nicole Scherzinger en Simon Cowell waren degenen die op het idee kwamen om de band te vormen.

One Direction, afgekort tot 1D, trok voor het eerst de aandacht van hun Britse publiek. Hun populariteit bracht de jongens naar de finale, maar eindigde op de derde plaats, maar hun reis eindigde daar niet.

Een beslissing van tien minuten, zoals Simon Cowell beweert te hebben genomen om de boyband op te richten, bracht deze jongens naar de top van de muziekindustrie.

Zayn Malik verliet de band na vijf jaar

Afbeelding
Afbeelding

Jaren na de verkoop van honderdduizenden exemplaren, uitverkochte tours en met een enorme aanhang wereldwijd, had de Britse boyband het allemaal.

Verrassend genoeg verliet Zayn Malik de groep abrupt in 2015. Terwijl ze de wereld rondtoerden, leek de zanger besloten zijn microfoon op te geven en uit elkaar te gaan met zijn bandleden.

Een bericht dat het nieuws aankondigde, werd op Facebook geplaatst, waar Zayn's verklaring zei:

Ik wil mijn excuses aanbieden aan de fans als ik iemand in de steek heb gelaten, maar ik moet doen wat goed voelt in mijn hart. Ik vertrek omdat ik een normale 22-jarige wil zijn die in staat is om te ontspannen en wat privé-tijd te hebben buiten de schijnwerpers. Ik weet dat ik vier vrienden voor het leven heb in Louis, Liam, Harry en Niall. Ik weet dat ze de beste band ter wereld zullen blijven.

De splitsing van One Direction veroorzaakte een breuk

Liam Payne en Louis Tomlinson op de rode loper
Liam Payne en Louis Tomlinson op de rode loper

Wat werd beschouwd als een minnelijk vertrek, bleek niet lang te duren. Geheimen en bekentenissen kwamen aan het licht en fans waren verrast te horen dat Zayn helemaal niet gelukkig was tijdens zijn tijd bij One Direction.

De eerste keer dat fans zich realiseerden dat de dingen tussen het nu-kwartet en andere leden niet zo goed waren als ze dachten, begonnen tijdens de eerste openbare botsing tussen Zayn en Louis.

Schokkend genoeg was Louis degene die schaduw begon te werpen. In een tweet riep hij een bepaald iemand uit voor het gebruik van een filter en Zayn aarzelde niet om terug te schrijven.

Dingen eindigden daar niet. Vier maanden nadat hij de band had verlaten, schreef hij op Twitter over zijn opwinding over het schrijven en uitbrengen van zijn eigen muziek met de hashtag realmusic.

“Zo is het nu eenmaal. Er zijn dingen die gebeuren en dingen die zijn gezegd nadat ik wegging. Saaie dingen. Kleine dingen die ik nooit had verwacht , vertelde hij jaren later aan de Britse Vogue.

Zayns vertrek had geen afscheidsfeestje maar een koud einde. "Strip That Down"-zanger Liam Payne zwoer dat Zayn en de groep een hechte vriendschap zouden onderhouden, maar werd in plaats daarvan gekwetst door de acties van zijn voormalige bandlid. De "Pillowtalk"-zanger beschreef de nummers van de groep vervolgens als "generiek als f---", wat de fans verraste.

Deze argumenten en indirecte tweets en berichten zijn al jaren aan de gang en hebben verschillende richtingen uitgeslagen. Hoewel de zangers met elkaar botsten op sociale media, bleef Zayn ook zijn ervaring delen terwijl hij in de band zat.

Hij onthulde dat hij niet gelukkig was omdat hij meer geïnteresseerd was in R&B dan in Pop en tot op de dag van vandaag luistert hij niet graag naar zijn eerdere liedjes met de jongens.

Waar staan One Direction en Zayn nu?

Afbeelding
Afbeelding

Maliks vertrek brak niet alleen miljoenen harten, maar stelde ook zijn bandleden teleur, die tot nu toe niet hebben gesproken over waar hun vriendschap vandaag staat.

Het soort relatie dat ze hadden tijdens hun zes jaar in de band is er nog steeds, namelijk het respect tussen elkaar en hun steun voor elkaar terwijl ze allemaal aan hun solocarrière werken.

Momenteel is het moeilijk te zeggen of Louis en Liam Zayn hebben vergeven voor hun eerdere ruzies of wat de huidige relatie is die hij onderhoudt met zijn andere voormalige bandleden, Harry en Niall.

Geen van de leden heeft in het openbaar gesproken over waar ze staan, omdat ze het te druk lijken te hebben met hun carrière.

Ze hebben elkaar allemaal gefeliciteerd met hun pasgeboren baby's en hebben publiekelijk het allerbeste gewenst voor elkaars toekomst en muziekcarrières, maar hun berichten zijn niet verder gegaan dan die kleine interacties. Omdat de meerderheid van de jongens met elkaar in contact blijft, is er nog steeds wat onhandigheid tussen hen.

Vooral Zayn, die sinds oktober 2021 stil is op sociale media toen het nieuws over de zanger ruzie had met zijn schoonmoeder en moeder van zijn toenmalige vriendin en babymoeder, Gigi Hadid.

Als er "één ding" duidelijk is, is dat een van de meest succesvolle bands aller tijden zich op een punt bevindt waar ze alleen de positieve kant van hun tijd samen zullen zien. "Directioners" houden nog steeds vast aan een reünie van hun onbepaalde pauze en de comeback van Zayn, nog minstens één keer.

Aanbevolen: