Hier is waarom fans van 'Grey's Anatomy' een wrok koesteren tegen Sara Ramirez

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans van 'Grey's Anatomy' een wrok koesteren tegen Sara Ramirez
Hier is waarom fans van 'Grey's Anatomy' een wrok koesteren tegen Sara Ramirez
Anonim

De in Mexico geboren Ramirez was een student aan Juilliard toen een castingagent hun immense talent opmerkte en hen uitnodigde naar Broadway om te schitteren in Paul Simon's The Capeman. Hoewel de show het niet goed deed, leidde het tot optredens in Dreamgirls en het bekroonde F ascinating Rhythm, met muziek van de Gershwins.

Na die successen was het Ramirez' spectaculaire optreden als Lady of the Lake in de door Monty Python geïnspireerde musical Spamalot 2005 die de ster een Tony Award won.

Het winnen van de Tony gaf de Juilliard-afgestudeerde een geweldige kans. De zangeres kreeg Carte Blanche om een plekje te kiezen op een aantal primetime ABC-shows. Ramirez, een oude fan van Grey's Anatomy, koos ervoor om een nieuw personage te spelen in de populaire ziekenhuisserie.

'Grey's'-fans hadden aanvankelijk een hekel aan het personage dat Ramirez speelde

Voor acteurs is het scoren van een rol in een hitserie een droom die uitkomt, maar het was geen gemakkelijke rit voor de Tony Award-winnaar.

Het personage van orthopedisch chirurg, Dr. Callie Torres, debuteerde in het tweede seizoen van de populaire show in 2006. Helaas voor Ramirez bleek de rol bij veel kijkers niet populair te zijn.

Als de liefdesbelang van een gevestigd personage, Dr. George O'Malley, was een van de belangrijkste beweringen van de critici dat Callie misbruik maakte van George's kwetsbaarheid en de jonge dokter dwong tot een wervelende Vegas-bruiloft.

Tijdens de eerste drie seizoenen van het personage gingen fans regelmatig naar sociale media en zeiden ze dat ze Callie een van Grey's Anatomy's meest irritante personages vonden.

Een ander probleem voor fans is dat ze vonden dat ze meer leed dan alle personages in de show, en dat ze naarmate ze evolueerde, worstelden met haar seksualiteit. Callie Torres bleef een van de meest gehate personages in de show tot het derde seizoen, toen fans haar uiteindelijk in een nieuw licht begonnen te zien.

Fans gingen van Callie Torres houden

Ondanks hun oorspronkelijke terughoudendheid begonnen fans langzaamaan van het bewonderenswaardige en vastberaden karakter te houden, en hoewel ze bleven zeggen dat sommige dingen niet klopten over de relatie tussen Callie en Arizona, begonnen fans de relatie tussen de twee te omarmen.

Calzona, zoals ze bekend kwamen te staan, werd een van de meest populaire koppels in de show.

Toen de relatie eindigde, waren fans geschokt door de verwoestende beslissing van Callie en Arizona.

Het karakter van Callie werd een krachtig rolmodel

Ramirez heeft gezegd dat ze het geweldig vonden om een personage uit te beelden dat nog nooit eerder op tv te zien was. Na 11 seizoenen hadden ze de harten van veel van hun trouwste critici veroverd. Hun wekelijkse optreden in de populaire show was het hoogtepunt voor miljoenen fans.

Zelfs 6 jaar nadat Ramirez de show verliet, zijn er velen die verlangen naar de terugkeer van de pittige chirurg naar de Halls of Gray Sloan Memorial Hospital.

Ramirez verliet 'Grey's Anatomy' in 2016

Toen Ramirez hun beslissing aankondigde om de show te verlaten om wat tijd vrij te nemen in 2016, was zelfs maker Shonda Rhimes verrast door de plannen voor de plotselinge exit, en zei later dat ze er pas een paar dagen voor de aankondiging.

Dat betekende dat we voor het einde van het seizoen een aantal losse eindjes aan elkaar moesten knopen. Rhimes gaf later aan dat het geluk was dat ze het einde van het seizoen al hadden geschoten, toen Callie Torres naar New York ging.

Ramirez verscheen voor het laatst in de finale van seizoen 12.

Misschien omdat het een tijdje duurde voordat Ramirez hun goedkeuring kreeg, waren kijkers diep getroffen door hun vertrek uit de serie. Het heeft misschien even geduurd, maar ze hadden de diepe en persoonlijke verhaallijn van het personage overgenomen en het was alsof je een geliefde vriend verloor.

Omdat de acteur de beslissing had genomen om te vertrekken, voelden velen zich verraden door hun beslissing, en koesteren tot op de dag van vandaag nog steeds een wrok jegens Ramirez.

Zelfs 6 jaar nadat Ramirez de show verliet, zijn er velen die verlangen naar de terugkeer van de pittige chirurg naar de Halls of Gray Sloan Memorial Hospital.

Het personage dat Ramirez speelt in 'And Just Like That…' is ook niet populair

Het lijkt erop dat Ramirez tien jaar later terug is in dezelfde ruimte, in een geval van herhaling van de geschiedenis. De acteur is een van de meest gehate personages gaan spelen in de Sex and the City-revivalserie, And Just Like That….

Ramirez speelt de nieuwe liefdesbelang van Cynthia Nixon. En op ongeveer dezelfde manier als Grey's Anatomy-fans reageerden aan het begin van CallieTorres' boog in de serie, is er een negatieve reactie geweest op het polariserende personage dat in een gevestigde cast van acteurs is gestapt.

AJLT-fans die loyaal zijn aan Cynthia's oude echtgenoot Steve, haten de manier waarop de nieuwe relatie het huwelijk verbrak. En nogmaals, Ramirez is degene die verantwoordelijk wordt gehouden voor het script.

Het personage dat ze spelen, Che Daz, heeft geleid tot memes en is viraal gegaan.

De acteur is zich zeer bewust van de haat van fans en heeft gereageerd op kritiek. In een interview met The New York Times herinnerde Ramirez mensen eraan dat ze niet echt Che Diaz zijn. Ze zeiden ook dat ze gewoon een rol spelen en dat ze de afleveringen niet schrijven.

Dat gezegd hebbende, Ramirez is erg trots op de representatie die het personage heeft gemaakt.

De aankondiging van een tweede seizoen voor AJLT heeft geleid tot veel speculatie over de vraag of Che Diaz zal terugkeren voor seizoen 2.

Zou Ramirez ooit terugkeren naar 'Grey's Anatomy'?

In een recent interview met Glamour heeft Ramirez gezegd dat ze graag op een bepaald moment in de toekomst terug zouden willen keren naar GA, en zei dat ze net zo nieuwsgierig zijn als de fans om te zien wat Dr. Callie Torres sindsdien heeft gedaan het verlaten van Gray Sloan Memorial.

Wat er ook gebeurt, het lijkt erop dat Ramirez zeker een soort van controverse zal aantrekken. Het v alt nog te bezien of de fans weer zullen komen.

Aanbevolen: