Wat hebben Camila Cabello's Fifth Harmony-bandleden over haar gezegd sinds de splitsing?

Inhoudsopgave:

Wat hebben Camila Cabello's Fifth Harmony-bandleden over haar gezegd sinds de splitsing?
Wat hebben Camila Cabello's Fifth Harmony-bandleden over haar gezegd sinds de splitsing?
Anonim

In december 2016 werden de ergste angsten voor Harmonizers werkelijkheid. Fifth Harmony, nu bestaande uit Lauren Jauregui, Dinah Jane Hansen, Normani Kordei en Ally Brooke, kondigde aan dat Camila Cabello de groep had verlaten.

“Na 4,5 jaar samen te zijn geweest, hebben we via haar vertegenwoordigers vernomen dat Camila heeft besloten Fifth Harmony te verlaten”, schreven de meisjes op Twitter.

“We wensen haar het beste. … Dat gezegd hebbende, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we met ons vieren verder zullen gaan - Ally Brooke, Normani Kordei, Dinah Jane en Lauren Jauregui voor onze fans. We zijn vier sterke, toegewijde vrouwen die zowel met Fifth Harmony als met onze solo-inspanningen zullen doorgaan.”

Camilla ging verder met een solocarrière, terwijl de andere meisjes nog een jaar doorgingen als viertal. Maar fans vragen zich bijna zes jaar later af of er kwaad bloed zit tussen Camilla en haar voormalige bandleden.

Wat zei Fifth Harmony toen Camila de groep verliet?

Camila reageerde slechts enkele uren later op de eerste verklaring van Fifth Harmony en ontkende dat ze de meisjes alleen via haar vertegenwoordigers had geïnformeerd:

“Ik was geschokt toen ik de verklaring las die het vijfde harmonie-account plaatste zonder dat ik het wist. de meisjes waren zich bewust van mijn gevoelens door de lange, broodnodige gesprekken over de toekomst die we tijdens de tour hadden. Zeggen dat ze zojuist via mijn vertegenwoordigers op de hoogte waren gebracht dat ik ‘de groep zou verlaten’ is gewoon niet waar.”

Later in Camila's verklaring, bevestigde ze dat ze "ze allemaal zou blijven rooten als individuen en als een groep."

Fifth Harmony kwam later die dag terug op Camila's beweringen.

“In de afgelopen maanden hebben we consequent alles in het werk gesteld om de toekomst van Fifth Harmony met Camila te bespreken.

We hebben de afgelopen anderhalf jaar (sinds haar eerste solo-inspanning) geprobeerd om haar en haar team alle redenen te vertellen waarom we vonden dat Fifth Harmony nog minstens één album van haar tijd verdiende, gezien het succes van het afgelopen jaar waar we allemaal zo hard voor hebben gewerkt”, schreef de groep.

“Midden november kregen we via haar manager te horen dat Camila de groep ging verlaten. Op dat moment kregen we te horen dat 18 december haar laatste optreden met Fifth Harmony zou zijn. We waren echt gewond. … Camila weg zien lopen van deze speciale wereld die we met jou hebben opgebouwd, is moeilijk, maar we zullen samen verder gaan.”

In augustus van het volgende jaar, toen Fifth Harmony hun eerste album als kwartet promootte, weigerden ze vragen over Camila te beantwoorden in de Bizarre Life-podcast.

“We willen praten over onze nieuwe muziek,” zei Lauren. “We willen niet duister zijn, man. We hebben gewoon betere dingen om over te praten.”

Hoe Normani reageerde op Camila's opnieuw opgedoken racistische berichten

Hoewel er geruchten zijn geweest over spanning tussen Camila en de rest van Fifth Harmony in de jaren sinds haar vertrek, hield Camila later vol dat ze op goede voet stond met haar voormalige bandleden, en vertelde Access Hollywood (via Us Weekly) dat ze "op een goede plek" weer met de andere meisjes.

Echter, eind 2019 kwam Camila onder vuur te liggen vanwege het opnieuw opduiken van racistische Tweets en Tumblr-berichten die ze had gepost. Normani verbrak haar stilzwijgen over het incident in februari 2020.

"Het zou oneerlijk zijn als ik zou zeggen dat dit specifieke scenario me geen pijn deed", vertelde Normani in een verklaring.

“Het kostte haar dagen om te erkennen [het pesten] waarmee ik online te maken had en daarna jaren voordat ze de verantwoordelijkheid op zich nam voor de beledigende tweets die onlangs weer opdoken. Of het nu wel of niet haar bedoeling was, dit gaf me het gevoel dat ik op de tweede plaats stond na de relatie die ze had met haar fans."

Wat de meisjes hebben gezegd over het zijn in Fifth Harmony sinds

Vanaf 2022 is Fifth Harmony niet langer actief, nadat ze hadden aangekondigd dat ze in maart 2018 uit elkaar gingen. Sindsdien heeft elk meisje zich opengesteld over haar tijd in Fifth Harmony, met enkele bekentenissen die fans verrassen.

“Ik haat het om dit te zeggen, mijn tijd in Fifth Harmony, ik vond het niet leuk. Ik vond het niet geweldig, "zei Ally in een aflevering van mei 2021 van haar podcast The Ally Brooke Show, eraan toevoegend dat haar ervaring "traumatiserend" was en "er was zoveel toxiciteit" achter de schermen. Later onthulde ze dat ze worstelde met haar lichaamsbeeld terwijl ze in de groep was.

Ondertussen opende Normani in augustus 2021 het gevoel dat ze niet dezelfde kansen kreeg om in de groep te schitteren als de andere meisjes: “Ik heb niet echt kunnen zingen in de groep. Ik had het gevoel dat ik over het hoofd werd gezien', vertelde ze aan Allure (via J-14). “Dat idee is op mij geprojecteerd. Zoals, dit is jouw plek."

In een interview met People in april 2020 bevestigde Dinah dat ze positieve herinneringen aan de groep had en dat ze "zo trots was op alles wat we hebben gedaan en bereikt."

Ongeacht de giftigheid die aanwezig was, gaf Lauren toe dat ze het gevoel heeft dat ze in december 2021 een zusterschap heeft gevormd met de andere meisjes: Ik denk dat we samen te veel door het leven zijn gegaan om het gewoon een collega-schip zijn. Ik denk dat er een zusterschap is. Er is gewoon deze constante liefde, wat er ook gebeurt. Maar ik denk dat we allemaal onze tijd hebben genomen om te genezen.'

Aanbevolen: