Hier is hoe het vermogen van Camila Cabello groeide na het verlaten van Fifth Harmony

Inhoudsopgave:

Hier is hoe het vermogen van Camila Cabello groeide na het verlaten van Fifth Harmony
Hier is hoe het vermogen van Camila Cabello groeide na het verlaten van Fifth Harmony
Anonim

Camila Cabello is vooral bekend als lid van de meidenband Fifth Harmony en haar solohit 'Havana'. Fifth Harmony werd gevormd op The X Factor in 2012. Cabello verliet de band in 2016, en de rest ging twee jaar later uit elkaar.

Sinds ze de band heeft verlaten die haar beroemd maakte, heeft de zangeres "Don't Get Yet" veel succes gehad in haar solocarrière door twee studioalbums uit te brengen (een derde in de maak), singles die de hitparades haalden, opening voor Taylor Swift en Bruno Mars op tournee, solo-tours, daten met Shawn Mendes en, meest recentelijk, acteren.

Vanwege al haar succes heeft Cabello een indrukwekkend vermogen vergaard sinds ze de meidengroep heeft verlaten en is ze nog maar net begonnen. De drievoudig Grammy-genomineerde zangeres heeft een lange carrière voor de boeg en haar tijd in Fifth Harmony heeft haar beroemd gemaakt.

Zo groeide het vermogen van Camila Cabello na het verlaten van Fifth Harmony.

11 Vijfde Harmonie

Camila Cabello kwam in 2012 bij Fifth Harmony, ook wel 5H genoemd, nadat zij en de rest van de meisjes solo auditie deden voor het tweede seizoen van The X Factor. Fifth Harmony bestond uit Cabello, Ally Brooke, Normani, Lauren Jauregui en Dinah Jane. Ondanks dat ze op de derde plaats eindigden op de show, hadden ze een zeer succesvolle carrière.

Ze brachten één EP en drie studioalbums uit, gingen op zeven headliner-tours en drie tours als openers. De meidengroep won vele prijzen, kwam vele malen in de hitlijsten en verkocht meer dan 15 miljoen albums in de VS. Ze gingen uit elkaar in 2018 en begonnen solocarrières.

10 Waarom Camila Cabello Fifth Harmony verliet

Een paar dagen voordat haar eerste soloalbum Camila uitkwam in 2018, vertelde ze in een interview met The New York Times waarom ze de band echt verliet. Haar solo-samenwerking, "I Know What You Did Last Summer" met Shawn Mendes en andere solo-samenwerkingen veroorzaakten spanningen tussen de groep. Ze wilde oorspronkelijk bij de groep blijven terwijl ze aan haar soloalbum werkte, maar de groep sloot haar af en gaf haar geen hulp met teksten voor 5H-nummers. Dus uiteindelijk verliet Cabello de groep en ging ze haar eigen carrière en dromen na.

“Het werd duidelijk dat het niet mogelijk was om solo dingen te doen en tegelijkertijd in de groep te zijn,” zei ze. "Als iemand zijn individualiteit wil verkennen, is het niet juist dat mensen nee tegen je zeggen."

9 Haar nettowaarde destijds

Voordat hij de meidengroep verliet, was Cabello ongeveer $ 3,5 miljoen waard. Ze verdiende haar inkomen door haar platencontract en goedkeuringscontracten met de andere vier leden, waaronder Candie's, Clean & Clear, JCorp. en meer. De single "Worth It" van de band werd platina en bereikte nummer 12 in de VS. "Work From Home (featuring Ty Dolla Sign)" werd hun hoogste hit in Amerika en verkocht 1,4 miljoen digitale exemplaren in het land, wat veel heeft bijgedragen aan hun inkomen inclusief de talrijke succesvolle tours. Als geheel was de band $ 10 miljoen waard, maar met Cabello's andere inspanningen was ze meer dan $ 2 miljoen waard.

Hun vermogen was misschien groter geweest, maar in plaats daarvan besloten ze hun geld voorgoed te gebruiken en terug te geven. Terwijl ze in de groep waren, doneerden de vrouwen aan vele goede doelen, waaronder de Ryan Seacrest Foundation en DoSomething.org.

8 Camila Cabello's solocarrière

Na het verlaten van Fifth Harmony ging Cabello verder met het uitbrengen van meer samenwerkingen en muziek. Haar debuutsingle, "Crying in the Club", piekte op nummer 47 in de Billboard Charts in 2017. Ze schoot omhoog naar solo-roem toen haar single, "Havana (featuring Young Thug)" werd uitgebracht en de nummer één bereikte in veel landen. Het nummer werd in 2018 het meest gestreamde nummer van Spotify ooit door een vrouwelijke soloartiest. Datzelfde jaar kwam haar album Camila uit en debuteerde op nummer één in de VS, en werd uiteindelijk platina. Het ging verder met het verkopen van 16,1 miljoen exemplaren wereldwijd, wat alleen maar bijdroeg aan haar succes en vermogen. Er werden nog twee singles van het album uitgebracht, "Never Be The Same" en "Consequences".

Cabello bleef samenwerkingen tussen albums uitbrengen en kwam uiteindelijk uit met haar tweede soloalbum, Romance, in december 2019, met de nummers "Liar", "My Oh My", "Shameless", "Cry For ik" en meer. Het album debuteerde in veel landen in de top tien en werd platina in mei 2020.

Na de release van haar debuut solo-album, zou Cabello naar verluidt ongeveer $ 6 miljoen waard zijn.

7 Rondleidingen

In 2017 voegde ze zich bij Bruno Mars voor zijn 24K Magic Tour als opener voor een paar tourdata. Toen, in 2018, ging ze op haar allereerste solo-headlining-tour. De Never Be The Same Tour vond plaats op hetzelfde moment als de bekende Stadium Tour, waarvoor zij en Charli XCX voorprogramma's deden. Deze tours verhoogden haar inkomen aanzienlijk met de Never Be The Same-tour, een brutowinst van meer dan $ 1 miljoen aan kaartverkoop.

Cabello zou in 2020 aan een nieuwe wereldtournee beginnen, The Romance Tour, maar die is vanwege de pandemie voor onbepaalde tijd uitgesteld. Met een nieuw album op komst is er echter een nieuwe tour op komst en haar vermogen zal tegen het einde van 2022 aanzienlijk toenemen.

6 L'Oréal en andere partnerschappen

In 2017 werkte ze samen met het kledingmerk Guess als het gezicht van hun herfstcampagne van 2017. In hetzelfde jaar trad Cabello toe tot L'Oreal en werd de eerste wereldwijde woordvoerster die samenwerkte aan producten. Haar collectie had 14 producten, allemaal variërend van $ 15 en minder. Elke keer dat iemand iets uit de collectie kocht, verdiende ze een deel van dat geld. Ze verdiende Skechers zelfs een hoop geld aan inkomsten in 2018 en kreeg er op haar beurt een groot salaris van.

5 'Senorita'

Als je nog nooit van de naam Camila Cabello had gehoord, heb je dat waarschijnlijk wel gedaan in 2019 toen ze haar tweede samenwerking met haar huidige vriend, Shawn Mendes, uitbracht."Senorita" kwam binnen op nummer 2 op de Amerikaanse Billboard Hot 100 Chart. Het klom slechts twee maanden later op naar nummer één, waardoor het haar tweede nummer één single werd. Het voor een Grammy genomineerde nummer was het derde best verkochte nummer van het jaar. "Senorita" stond op Romance en op de deluxe versie van het album van Mendes, Shawn Mendes. Dit nummer leverde hen veel erkenning en nominaties op en dus veel geld.

4 'Don't Go Yet' en haar derde album

Dit jaar bracht de 24-jarige 'Don't Go Yet' uit, de eerste single van haar aankomende album, Familia. "Don't Go Yet" is een met Latin doordrenkt liefdesliedje. Het nummer kreeg lovende kritieken van tal van verkooppunten en werd dit jaar genomineerd voor The Song of The Summer op de VMA's. Het nummer piekte op nummer tweeënveertig op de Billboard Hot 100-hitlijst. Naarmate de streams, verkopen en weergaven stijgen voor de single en de video, neemt ook het salaris van Cabello toe. Familia zou ergens dit jaar moeten uitkomen en haar vermogen alleen maar vergroten.

3 'Assepoester'

Het is onduidelijk hoeveel geld Cabello's salaris was voor de nieuw uitgebrachte Assepoester-film. Haar acteerdebuut zou meer geld hebben verdiend als het in de bioscoop was uitgebracht, maar vanwege de aanhoudende COVID-19-pandemie besloot de studio het gratis uit te brengen via Amazon Prime Video en in geselecteerde theaters over de hele wereld. Met wat theatrale releases en publiciteit, zal Cabello waarschijnlijk een aardig centje verdienen aan de film.

2 Camila Cabello's huidige nettowaarde

Sinds ongeveer 10 jaar leeft Cabello haar droom en verdient ze een stabiel en indrukwekkend inkomen. Er wordt gemeld dat ze minimaal $ 2 miljoen per jaar verdient, afhankelijk van of ze toert en uitbrengt, enz. In 2021 is haar geschatte vermogen $ 14 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Met een opkomend nieuw tijdperk en nog vele jaren te gaan in het entertainment, zal ze zeker ook veel geld verdienen in het volgende decennium. Roy alty's, streams en concertkaartjes vormen het grootste deel van haar vermogen. Cabeloo heeft zojuist een huis van 3,38 miljoen dollar gekocht in Los Angeles. Ze blijft ook doneren aan goede doelen, waardoor haar vermogen van tijd tot tijd fluctueert.

1 De leden van Fifth Harmony's Net Worth

Celebrity Net Worth meldt dat het vermogen van Jane, Jauregui en Brooke allemaal $ 3 miljoen is, terwijl dat van Normani $ 4 miljoen is. Cabello heeft duidelijk de meest succesvolle solocarrière van de meidengroep gehad, met een nettowaarde van bijna vier keer meer dan die van haar voormalige bandgenoten. De andere meisjes krijgen nog steeds roy alty's en streven een solocarrière na.

Aanbevolen: