Hoeveel kregen Eminem en Snoop Dogg betaald voor hun optredens tijdens de 'Super Bowl'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kregen Eminem en Snoop Dogg betaald voor hun optredens tijdens de 'Super Bowl'?
Hoeveel kregen Eminem en Snoop Dogg betaald voor hun optredens tijdens de 'Super Bowl'?
Anonim

Het was een show in de rust die fans nooit zullen vergeten met hiphop- en rapiconen zoals Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, 50 Cent en Kendrick Lamar. Natuurlijk was het niet zonder controverse, want Eminem nam een knie ter ere van Colin Kaepernick. Er wordt gezegd dat de NFL niet wilde dat dit gebeurde, hoewel ze onlangs onthulden dat dit niet waar was.

Controverse terzijde, de rustshow werd gevierd door fans, met artiesten met een flink vermogen. Gezien al het geld dat ze op de bank hebben, vragen fans zich af hoeveel ze voor het optreden hebben betaald. Het is misschien verrassend om te ontdekken dat het niet veel was, hoewel de impact van optreden op het grootste podium op verschillende manieren dollartekens kan opleveren.

Eminem en Snoop Dogg zijn terug op goede voet

Het was een vete die veel te lang duurde, althans vanuit het perspectief van een fan. Het blijkt dat vlak voor de 'Super Bowl' de finale van Eminem en Snoop het goedmaakte om hun meningsverschillen opzij te zetten.

Volgens Snoop Dogg onthulde hij niet alleen samen met NME dat hij zijn excuses had aangeboden aan Eminem, maar verklaarde hij ook dat hij zijn best deed om ook aan zichzelf te werken.

“Ik had het gevoel dat ik geen zak had. Ik verontschuldigde me bij hem, en ik liet het hem weten en ik verbeter mezelf gewoon. Ik maak fouten', zei hij. "Ik ben niet perfect, ik ben Snoop Dogg."

Snoop zou ook zeggen dat hij en Eminem als familie zijn en hebben geleerd elkaar te respecteren, ondanks hun verschillen.

"Man, ik hou van Eminem!" Snoep toegevoegd. “Het punt is dat we zo veel van hiphop houden, we zijn competitief, we vechten tegen rappers, dus dat zou dat in hem moeten triggeren. Maar wij broers en wij familie, dus we leerden elkaar te waarderen voor wat we doen en hoe we naar beneden gaan, en we hadden een lang gesprek over het respect dat we voor elkaar hebben en de manier waarop we in het openbaar over elkaar moeten praten.”

Het is allemaal heel goed uitgepakt, vooral voor de fans, want de twee stonden weer naast elkaar op het podium tijdens de rust van de Super Bowl.

Gezien de gestapelde line-up van hiphop en raps, vragen fans zich af hoeveel de artiesten werden betaald voor het optreden?

Eminem, Snoop Dogg en de andere Super Bowl-artiesten werden niet betaald voor de optredens

Het was meer dan alleen een optreden, voor mensen als Dr. Dre was het een verandering om de cultuur te veranderen en een enorm statement te maken.

“We gaan in de toekomst meer deuren openen voor hiphopartiesten en ervoor zorgen dat de NFL begrijpt dat dit is wat het lang geleden had moeten zijn. We gaan laten zien hoe professioneel we kunnen zijn, hoe dope we op het podium kunnen zijn en hoe opwindend we zullen zijn voor de fans."

Het optreden heeft zeker waargemaakt, want het werd een van de best ontvangen rustshows in de geschiedenis. Gezien het succes zouden fans verwachten dat het talent enorm veel geld heeft verdiend, maar in werkelijkheid niet van de NFL… aangezien de NFL de artiesten niet beta alt, dekken ze wel de kosten van de productie, die miljoenen dollars kan kosten.

Volgens NFL-woordvoerder Joanna Hunter kunnen de kosten oplopen tot meer dan $13 miljoen.

Heb geen medelijden met de artiesten, want op andere gebieden worden ze meer dan gecompenseerd.

Spelen in de Super Bowl is op andere manieren winstgevend, vooral bij albumverkoop

Spelen op het grootste televisiepodium heeft zijn voordelen, zelfs als de NFL Eminem en Snoop Dogg niet heeft betaald. In plaats daarvan piekt de albumverkoop meestal na hun optredens. Volgens Country Living zagen J-Lo en Shakira enorme stijgingen na hun Super Bowl-optreden, met een omzetstijging van 1, 013%.

Hetzelfde gebeurde voor Maroon 5, ook al werden ze aan flarden gescheurd voor de uitvoering, ze zagen nog steeds een grote piek in de verkoop, een stijging van 434%.

Het aantal kijkers en het platform alleen is genoeg om elke artiest te verleiden, aangezien de NFL-finale meestal meer dan 100 miljoen kijkers trekt. Het lijkt er echter op dat Eminem misschien niet wordt teruggebeld nadat hij een knie had genomen, hoewel de NFL hem blijkbaar anders had verteld.

Gezien zijn nettowaarde van $ 230 miljoen, gekoppeld aan zijn immense populariteit, zijn we er vrij zeker van dat het rapicoon er niet wakker van zal liggen.

Aanbevolen: