De meest bizarre optredens van Snoop Dogg in de afgelopen jaren

Inhoudsopgave:

De meest bizarre optredens van Snoop Dogg in de afgelopen jaren
De meest bizarre optredens van Snoop Dogg in de afgelopen jaren
Anonim

Snoop Dogg is uniek in zijn soort en een complete entertainer. Afkomstig uit Long Beach, Californië, heeft Snoop zichzelf gecementeerd als een van de legendes in hiphop. Nadat hij had getekend bij Suge Knight's Death Row-afdruk onder leiding van Dr. Dre, werd Snoop een superster in de hiphopscene aan de westkust. Zijn debuutalbum, Doggystyle, bestond uit klassiekers als "Gin &Juice" en "What's My Name?." Nadat hij Death Row had verlaten, waagde hij zich in Master P's No Limit Records, en de rest is geschiedenis.

Naast zijn indrukwekkende cv in hiphop, heeft Snoop Dogg de afgelopen jaren echter ook enkele van de gekste en meest bizarre optredens en samenwerkingen binnengehaald. Ondanks de 'gangsta'-persona die hij door zijn muziek predikt, is Snoop eigenlijk een relaxte en relaxte persoon om mee om te gaan; vandaar dat hij zoveel "onvoorspelbare" Hollywood-vrienden heeft. Van zijn onorthodoxe band met Martha Stewart tot zijn kortstondige carrière in de gospelmuziek, hier zijn enkele van de meest onconventionele dingen die Snoop Dogg tijdens zijn carrière heeft gedaan.

9 Gekookt met Martha Stewart

Hollywood is geen onbekende in gezonde, maar ongewone vriendschappen, waaronder die van Martha Stewart en Snoop Dogg. De twee ontmoetten elkaar voor het eerst in november 2008 toen de rapster stopte voor een segment van The Martha Stewart Show van de zakenmagnaat, aardappelpuree en samen grappen maken. Er zijn misschien jaren verstreken, maar hun vriendschap is nog steeds zo hecht als het was.

8 Vormde een voetbalcompetitie

Snoop Dogg, een fervent fan van American football, richtte in 2005 de "Snoop Youth Football League" op. Dertienhonderd Los Angeles-kinderen uit alle verschillende lagen van de bevolking hebben zich tijdens het eerste seizoen bij de competitie aangesloten. Met in totaal 50 teams is het naschoolse programma van de Snoop Youth Football League het grootste in zijn soort in Zuid-Californië. Zijn coachingervaring staat ook centraal in Netflix's 2018-documentaire Coach Snoop.

7 Toegewijd aan de Rastafari-beweging

Een reis naar Jamaica in 2012 inspireerde Snoop om zich aan te sluiten bij de Rastafari-religie. Hij omarmde zelfs een nieuwe alias en noemde zichzelf 'Snoop Lion'. Verder ging hij een reggaealbum uitbrengen, Reincarnated, en een docu-film met dezelfde naam.

"Snoop Lion, Snoop Dogg, DJ Snoopadelic - ze weten maar één ding: muziek maken die tijdloos en kn alt", zei hij tijdens een interview met Fader over zijn overvloed aan bijnamen.

6 Made A Gospel Album

Jaren later waagde Snoop Dogg zich in de gospelmuziek. In 2018 tikte hij op Lonny Bereal, Faith Evans, Tye Tribbett en meer voor zijn debuut gospelalbum Bible of Love. Volgens de rapper was het zijn grootmoeder Dorothy die de jonge Snoop kennis liet maken met gospelmuziek.

"Omdat het land zich in een van de zwaarste tijden bevindt en zo verdeeld is, wilde ik een album maken dat liefde en eenheid over de wereld verspreidt. Dat is wat mij is geleerd, dus dat is alles wat ik weet," hij zei.

5 Waagde zich in Bollywood-muziek

In 2008 was Snoop te zien in een Indiase Bollywood-film met de titel Singh Is Kinng. Naast zijn cameo-tegoed deed de rapster ook zijn eerste poging om te zingen en te rappen op een Bollywood-nummer voor de gelijknamige soundtrack van de film. In hetzelfde jaar bracht hij ook zijn negende album uit, Ego Trippin', en debuteerde in de top 5 van de Billboard 200, met een omzet van ongeveer 137.000 in de eerste week.

4 Is lid geworden van The Wrestling World

Dit gaat gek klinken, maar Snoop Dogg is betrokken geweest bij een aantal worstelwedstrijden waar hij een welverdiend optreden had. Net eerder dit jaar maakte hij een cameo in het evenement "New Year's Smash" van All Elite Wrestling en voerde hij een luchtmanoeuvre uit op Serpentico.

Dat gezegd hebbende, dit is niet de eerste keer dat de rapster zijn sporen heeft verdiend in de worstelwereld. In 2008 vergezelde Snoop, die ook een neef is van worstelaar Sasha Banks, zijn neef naar de ring bij WrestleMania 32. Later in 2016 werd hij opgenomen in de WWE Hall of Fame.

3 werkte samen met Big Time Rush

In 2011 tikte boyband Big Time Rush op Snoop Dogg voor 'Boyfriend' om wat hiphopsmaak toe te voegen aan de meest bekende hit van de band. In feite had de rapster een jaar eerder ook een cameo in Nickelodeon's Big Time Rush-serie tijdens een vakantiespecial, samen met Miranda Cosgrove.

"We waren erg opgewonden toen we erachter kwamen dat Snoop Dogg de show wilde doen. Hij vertelde ons dat zijn dochter een grote fan was en dat toen hij dat eenmaal wist, het een uitgemaakte zaak was", Carlos PenaVega, een van de bandleden, vertelde EW.

2 Verteld over een natuurprogramma

In 2016 debuteerde Snoop Dogg met zijn "Planet Earth"-achtige natuurserie met de titel Planet Snoop. Later lanceerde hij zijn allereerste video, "Squirrel vs. Snake", waarin hij een wild commentaar gaf op de strijd tussen de twee wezens in het wild. Dat was ook niet de eerste keer dat Snoop meewerkte aan een natuurserie. Eerder tikte hij Jimmy Kimmel aan voor een Planet Earth-parodie met de titel Plizzane Earth, waarbij hij tijdens de show zijn wildste commentaar op de natuur en dieren in het wild gaf.

1 Recente televisierollen

Inmiddels is Snoop Dogg in feite een professional in het maken van gekke cameo-rollen binnen de populaire popcultuur. Hij had een klein plekje als zichzelf in Pitch Perfect 2 en in een aflevering van Modern Family. Onlangs promootte Snoop Dogg en speelde hij een gastrol in een aflevering van de leuke kindershow van Instagram, Hip Hop Harry.

Niemand had echter kunnen verwachten dat hij een van de grootste hoogtepunten van de Olympische Zomerspelen 2021 zou worden. Zijn commentaar met Kevin Hart deed de hele wereld in lachen uitbarsten.

Aanbevolen: