Hoeveel kreeg Dwayne Johnson betaald voor zijn Super Bowl-uiterlijk?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kreeg Dwayne Johnson betaald voor zijn Super Bowl-uiterlijk?
Hoeveel kreeg Dwayne Johnson betaald voor zijn Super Bowl-uiterlijk?
Anonim

Het bleek een van de betere halftime-shows te zijn, met legendes als Snoop Dogg, Eminem, Dr. Dre, Mary J. Blige en Kendrick Lamar. Een verrassing voor fans, de artiesten werden niet betaald, maar ze zullen op andere manieren enorme sommen geld in de zak steken, vooral dankzij de exposure alleen al van de 'Super Bowl'.

Dwayne Johnson verscheen ook voorafgaand aan de aftrap en hield een huiveringwekkende toespraak voor de spelers en fans. Aangezien hij vroeg of laat de status van miljardair binnengaat, vragen sommigen zich af hoeveel hij voor het optreden heeft verdiend. Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij een deal met NBC, gezien zijn verschillende projecten met het netwerk.

Laten we erin graven, samen met hoe speciaal zijn 'Super Bowl'-optreden op persoonlijk niveau was.

Het was een volledig cirkelmoment voor Dwayne Johnson, die er niet in slaagde de 'Super Bowl' te halen, hoewel hij nog steeds moest verschijnen

Voetbal gaf The Rock een doel. Toen hij die passie eenmaal had gevonden, begon DJ zichzelf serieus te nemen, met als doel ooit de NFL te worden. Hij had het talent, maar blessures zouden zijn reis ontsporen. Zijn doel om de Super Bowl te halen, verdween en plotseling speelde hij CFL-voetbal in het koude klimaat in Canada.

Zelfs in de CFL kon DJ het niet redden en vertrok met $ 7 dollar op zak.

Het is veilig om te zeggen dat het allemaal gelukt is voor DJ, want hij werd een wereldwijd fenomeen, beginnend met zijn werk als sportentertainer en later, en werd een gigant in Hollywood.

Alsof het niet beter kon, mocht The Rock zijn droom waarmaken en het veld opgaan tijdens de 'Super Bowl'. Vlak voor de aftrap hield hij een huiveringwekkende toespraak met de spelers op het veld. Via Instagram gaf hij toe dat het een speciaal moment was dat hij nooit zal vergeten.

"Wat een volledig cirkelmoment, God en het universum voelden me gisteravond te zegenen. Mijn @NFL & Super Bowl-dromen zijn nooit uitgekomen en zijn uitgekomen. Nooit opgesteld. Nooit in een NFL-spel gespeeld. Maar als laatste nacht, op een heel andere manier dan ik me ooit had kunnen voorstellen - ze zijn uitgekomen."

“Bedankt aan de NFL, de spelers/coaches van de Rams & Bengals voor de geweldige liefde en het vertrouwen. Bovenal - BEDANKT aan de 100 MILJOEN+ FANS voor de Krankzinnige POSITIEVE ENERGIE & MANA waarmee je me hebt ontmoet !!!! Ik voelde het allemaal. Tot ziens op de weg.”

Zeker, een onvergetelijke nacht voor Dwayne en zijn familie.

Dwayne Johnson lanceert zijn eigen voetbalcompetitie in 2022, de XFL die onlangs is gekocht van Vince McMahon

Dat is niet de laatste die Dwayne Johnson en voetbal zal zien. In april zal hij de XFL opnieuw lanceren, die ooit eigendom was van zijn voormalige baas Vince McMahon.

Johnson kocht de rechten erop en was eigenaar van de competitie. DJ sprak lovend over het starten van de competitie via Instagram en noemde het een groot passieproject.

"Ik ben zo geïnspireerd om het werk te doen omdat voetbal altijd een kans voor me was. De kans om voor mijn gezin te zorgen. En hoewel mijn dromen om profvoetbal te spelen nooit zijn uitgekomen -- ik ben in de opwindende en nederige positie om kansen voor spelers te creëren zodat hun dromen kunnen uitkomen. Het is een zware strijd -- maar we hebben honger, zijn nederig en niemand zal ons sterker maken."

Yup, net als je denkt dat DJ het niet drukker kan krijgen, koopt hij een hele voetbalcompetitie. Gezien al zijn werk, zou zijn vermogen eerder vroeger dan later het miljardengebied kunnen betreden.

Exacte cijfers van Dwayne Johnson's 'Super Bowl' Pay zijn niet vrijgegeven, maar de ster is waarschijnlijk op een pakketdeal met NBC voor de Super Bowl, Olympische Spelen en 'Young Rock'

Celebrity Net Worth heeft onlangs het vermogen van DJ verhoogd tot $ 800 miljoen, wat echt geen verrassing zou moeten zijn, gezien zijn werk met Under Armour, Teremana, NBC en zijn verschillende andere projecten, zoals de miljoenen die hij verdient voor andere TV- en filmoptredens.

Wat de 'Super Bowl' betreft, werden de meeste artiesten niet betaald, zoals Eminem en Snoop Dogg. Hoewel ze alleen al dankzij de blootstelling miljoenen zullen verdienen.

Wat The Rock en zijn 'Super Bowl'-salaris betreft, zijn de exacte cijfers niet vrijgegeven. Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij echter een grote deal met NBC, waarbij hij al zijn optredens in één verpakt. Zijn huidige werk met NBC omvat zijn hitshow 'Young Rock', samen met zijn epische toespraken en montages voor de 'Super Bowl' en de Olympische Spelen.

Er is echt niet veel dat DJ niet kan doen, en het begin van 2022 is een ander voorbeeld waarom hij tegen het einde van het jaar miljardair zal zijn.

Aanbevolen: