Fans reageren op Eminem, Dr. Dre en Snoop Dogg als headliner van de volgende Super Bowl

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Eminem, Dr. Dre en Snoop Dogg als headliner van de volgende Super Bowl
Fans reageren op Eminem, Dr. Dre en Snoop Dogg als headliner van de volgende Super Bowl
Anonim

De Super Bowl van 2022 zal waarschijnlijk een aanzienlijk groter aantal kijkers te zien krijgen, aangezien veel fans die niet eens in voetbal geïnteresseerd zijn, nu plannen maken om af te stemmen. Nieuws over grote muziekzwaargewichten die het podium sieren voor de de halftime-show wordt mogelijk meer lang verwacht dan de eigenlijke wedstrijd zelf.

Fans zitten op het puntje van hun stoel nadat ze hebben gehoord dat Eminem, Snoop Dogg, Dr. Dre en Mary J. Blidge allemaal optreden, waardoor dit misschien wel de meest epische rustshow aller tijden.

Elk van deze namen is op zichzelf al een groot probleem. Al deze legendes tegelijkertijd op een podium zetten is absoluut verbijsterend voor fans, en ze tellen de dagen al af totdat ze dit optreden live kunnen zien.

Legendarische line-up

De meesten zijn het erover eens dat dit de meest legendarische line-up is die de halftimeshow van de Super Bowl ooit heeft gezien. Elk van de artiesten is een absoluut muziekicoon op zich, en de inhoud die van deze gezamenlijke inspanning wordt verwacht, legt de lat hoger voor fans die zich simpelweg niet kunnen voorstellen dat het nog hoger wordt.

Het voetbalspel zelf krijgt veel minder aandacht dan dit epische optreden, en sociale media zijn ontstoken met berichten van enthousiaste fans die hun duizelingwekkende opwinding gewoon niet kunnen bedwingen.

De wereld maakt zich klaar om deze legendes het podium te zien betreden, en de verwachtingen zijn net zo hoog als het opwindingsniveau.

Fans worden helemaal gek

Het zou een groot understatement zijn om te zeggen dat deze line-up van artiesten een groot probleem is voor fans. Dit is het meest actuele nieuws in de muziekindustrie op dit moment, en met deze hoeveelheid sterrenkracht op één podium zou het geschiedenis in wording zijn.

Fans hebben opmerkingen geplaatst zoals; "Dit wordt misschien wel beter dan de Prince halftime-show. We zijn misschien getuige van de grootste ooit," "Met hun gecombineerde catalogus van sterkracht en tophits in de hitparade, is 15-20 minuten niet genoeg."

Andere opmerkingen inbegrepen; "Ik heb eindelijk een reden om naar voetbal te kijken," en "godzijdank, een halftime-show die de hype echt waard is", en "omg, dit is een show van legendes. wow."

Er waren enkele fans die veel kritiek hadden op deze line-up, wat aangeeft dat deze te sterk verzadigd was in één muziekgenre en meer divers zou moeten zijn. Er werden ook enkele opmerkingen gemaakt over het feit dat deze artiesten "over hun hoogtepunt heen" en "te wakker" waren, maar de overheersende online boodschap was dat dit een van de meest langverwachte shows is die een knipoog geeft naar de originele succesverhalen in de wereld van muziek.

Aanbevolen: