De rommelige details over de relatie van Hayden Panettiere, Brian Hickerson

Inhoudsopgave:

De rommelige details over de relatie van Hayden Panettiere, Brian Hickerson
De rommelige details over de relatie van Hayden Panettiere, Brian Hickerson
Anonim

Hoewel Hayden Panettiere haar leven liever privé houdt, hebben haar relaties altijd in de schijnwerpers gestaan. Onlangs kregen zij en haar vriend Brian Hickerson een openbare vechtpartij in een café. Maar het was niet de eerste keer dat ze de krantenkoppen haalden over geweld. Het knipperlichtpaar heeft een geschiedenis van misbruik. Hier is alles wat je moet weten over hun relatie.

Hayden Panettiere's vrienden maakten zich zorgen over haar afspraakje met Brian Hickerson

In augustus 2018 bevestigde een bron dat Panettiere een relatie had met Hickerson na haar scheiding van Wladimir Klitschko met wie ze een 7-jarige dochter deelt, Kaya Evdokia Klitschko. Destijds zou de actrice "plezier hebben" en "feesten" met haar nieuwe beau. Een maand later zouden ze 'serieus' worden. Maar in oktober ontving de politie in South Carolina een telefoontje over "een lopende huiselijke aanval" waarbij Hickerson en zijn vader betrokken waren. Toen de politie arriveerde, leek Panettiere "uitzinnig" en "bedwelmd".

Hickerson ontkende de aanval, terwijl zijn vader zei dat zijn verwondingen werden veroorzaakt door 'een val en niet door een aanval'. Een maand later begonnen vrienden van de Ice Princess-ster zich zorgen te maken over haar relatie. Een insider beschreef het als "geen gezonde situatie". Maanden later zei Panettiere dat ze een toekomst met Hickerson kon zien. "Ik denk het wel. Ik hoop het", zei ze toen de VS vroeg of ze met hem wilde trouwen.

"Ik heb een groot leven geleid. Ik heb veel mensen ontmoet", ging ze verder. "Ik leer elke dag iets nieuws van [Brian], en dat is iets dat niet veel mensen me kunnen bieden." Ze voegde eraan toe dat ze geniet van "rustig zijn, zachtaardig zijn, ervaringen hebben, gesprekken voeren, echt diepgaande gesprekken" met Hickerson.

Brian Hickerson werd tweemaal gearresteerd voor huiselijk geweld tegen Hayden Panettiere

In mei 2019, drie maanden nadat ze had gezegd dat ze met Hickerson zou trouwen, werd hij gearresteerd voor huiselijk geweld nadat de autoriteiten "roodheid en vlekken" op het lichaam van Panettiere hadden gevonden. Nog geen twee weken later werden de twee in het openbaar hand in hand gezien. Toch werd hij beschuldigd van huiselijk geweld. De rechter verleende ook een beschermend bevel op verzoek van de aanklagers die beweerden dat Hickerson Panettiere 'in het gezicht sloeg, waardoor ze duizelig werd'. Hij mocht niet binnen 100 meter van de ster van I Love You, Beth Cooper komen en ook geen contact met haar opnemen.

De twee bleven echter met elkaar daten tot Valentijnsdag het jaar daarop, toen Hickerson opnieuw werd gearresteerd in Wyoming voor een vermeend huiselijk geschil met de actrice. Volgens de politie sloeg hij haar "met een gesloten vuist op de rechterkant van haar gezicht". Hij kwam later vrij met een borgsom van $ 5000. In juli 2020 kreeg Panettiere een beschermingsbevel buiten de staat tegen haar inmiddels ex-vriendje.

Hickerson werd ook beschuldigd van acht tellingen van huiselijk geweld en mishandeling. Aanklagers beweerden dat hij probeerde te "voorkomen en te ontmoedigen dat Hayden P., een slachtoffer en getuige van een misdrijf, een klacht, aanklacht, informatie, reclassering en voorwaardelijke vrijlating zou laten zoeken en vervolgen en assisteren bij de vervolging daarvan."

De aluin uit Nashville heeft ook een verklaring vrijgegeven waarin ze de acties van haar ex veroordeelt. "Ik kom naar voren met de waarheid over wat er met mij is gebeurd in de hoop dat mijn verhaal anderen in gewelddadige relaties in staat zal stellen de hulp te krijgen die ze nodig hebben en verdienen", zei ze. "Ik ben bereid mijn steentje bij te dragen om ervoor te zorgen dat deze man nooit meer iemand pijn doet. Ik ben dankbaar voor mijn ondersteuningssysteem, dat me heeft geholpen de moed te vinden om mijn stem en mijn leven terug te krijgen. In augustus werd in alle 50 staten een arrestatiebevel uitgevaardigd voor Hickersons arrestatie wegens intimidatie van een getuige in Wyoming.

Een week later werd gemeld dat hij dreigde "gênante" informatie over Panettiere vrij te geven, zodat ze de aanklacht zou laten vallen. "Hij had directe communicatie met Hayden", onthulde een insider. "Brian dreigde met het vrijgeven van bepaalde informatie als ze de aanklacht niet zou laten vallen. Hij dreigde met name video's van haar vrij te geven." Uiteindelijk gaf hij zichzelf aan, maar werd de volgende dag vrijgelaten op een borgsom van $ 25.000. In april 2021 werd Hickerson veroordeeld tot 33 dagen in de Men's Central Jail in Los Angeles.

Hayden Panettiere raakte gewond in openbare bargevecht met Brian Hickerson

Na zijn vrijlating in juli 2021 werd Hickerson met Panettiere gespot in een bar in een bar. Hij ontkende echter dat ze weer bij elkaar waren. "Ter verduidelijking, ik genoot van een [bier] en Hayden dronk niet", zei hij destijds."We gingen naar een nieuw restaurant dat in Texas is gevestigd, en omdat ik een zuidelijke man ben, ben ik een grote fan van countrymuziek. Dus ja, er was wat line-dance bij betrokken. Hayden en ik zijn niet meer samen, maar werken aan een vriendschap." Maar in maart 2022 raakte Panettiere naar verluidt gewond toen hij een gevecht tussen Hickerson en enkele klanten in het Sunset Marquis-hotel in LA probeerde te breken.

Haar vertegenwoordigers zeiden later dat ze geen letsel had opgelopen. Ze legden ook uit dat de woordenwisseling uitbrak toen Hickerson "een opmerking maakte aan een persoon over het geven van een slechte fooi aan de serveerster." Ze voegden eraan toe dat "diezelfde persoon samen met de groep waar hij bij was, Brian begon te pesten en te duwen, waarna de beveiliging iedereen naar buiten duwde."

Een bron beweerde ook dat Panettiere gelooft dat haar vriend "ten goede is veranderd", ondanks de openbare vechtpartij in de bar. "Hayden zegt dat mensen van hun fouten kunnen leren", vertelde de insider, eraan toevoegend dat de actrice "anti-Brian" mensen uit haar leven heeft verwijderd."Ze is geheimzinnig geworden met andere vrienden", biechtten ze op. "Het duurt eeuwen voordat ze reageert en stuurt antwoorden van één woord per sms en cryptische berichten."

Aanbevolen: