Jersey Shore': Vinny Guadagnino trollen Sammi en Ronnie's rommelige relatie

Inhoudsopgave:

Jersey Shore': Vinny Guadagnino trollen Sammi en Ronnie's rommelige relatie
Jersey Shore': Vinny Guadagnino trollen Sammi en Ronnie's rommelige relatie
Anonim

Het zorgde destijds voor geweldige reality-televisie - 'Jersey Shore' groeide aan populariteit, grotendeels dankzij de disfunctionele relatie van Sammi Giancola en Ronnie Magro.

Zoals we inmiddels allemaal weten, werkte het niet tussen de twee - het kwam tot een einde vanwege Ronnie's verbintenisproblemen, zoals hij onthulde met Mensen;

"Toen we het huis aan de kust verlieten, besloten Sam en ik dat we de volgende stap zouden nemen - we trokken bij elkaar in", legde hij uit. "En we kwamen in de richting van dat stadium waar het was alsof ik s- of uit de pot moest." “Ze gaf me een tijdlijn. Ze had zoiets van, ik wil over zes maanden trouwen - en ik probeer nog steeds mijn leven uit te zoeken, 'vervolgde hij.“Ik kreeg koude voeten. Ik wilde het juiste doen, maar er was een deel van mij dat dacht: 'Ik ga niet het juiste doen.' Dus deed ik het niet. Ik heb uiteindelijk vals gespeeld, ontdekte ze. Ik heb het verpest. Het is voorbij.”

Ondanks de zware breuk is Ronnie blij voor zijn ex;

"Weet je, God zegene haar, en ik ben blij dat ze geluk heeft gevonden", vertelde Magro aan de uitlaatklep. “Ik ben blij dat we allemaal het geluk hebben gevonden, weet je? We hebben veel geluk.'

Tot op de dag van vandaag leven hun ruzies voort - Vinny besloot om wat plezier te hebben met hun verleden, meest recentelijk op IG.

Throwback ‘Jersey Shore’ TikTok

Vinny plaatste de hilarische TikTok op zijn IG en speelde een van hun hilarische argumenten opnieuw af. Vinny zou ook toegeven dat de Sammi-imitator het beter doet dan Sammi zelf;

Afbeelding
Afbeelding

Fans waren dol op de TikTok-video en de toevoeging van Vinny maakte het nog veel groter. Je kunt het hier bekijken.

Natuurlijk zullen we het voormalige stel waarschijnlijk niet snel weer zien herenigen, aangezien Sammi in het verleden duidelijk maakte dat ze verder is gegaan sinds de show.

Wat Ronnie betreft, hij is tegenwoordig de laatste single en dat lijkt het beste te zijn, na een aantal moeilijke relaties in het verleden, vooral zijn meest recente met Jen Harley.

Op zijn minst kan zelfs Ron zelf lachen om de slimme TikTok.

Bronnen – IG, People & The Hollywood Gossip

Aanbevolen: