Een fan heeft beelden vastgelegd van Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire die worden afgesnauwd in Las Vegas

Inhoudsopgave:

Een fan heeft beelden vastgelegd van Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire die worden afgesnauwd in Las Vegas
Een fan heeft beelden vastgelegd van Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire die worden afgesnauwd in Las Vegas
Anonim

Alle beroemdheden zijn anders in het openbaar. Aan de ene kant hebben we Keanu Reeves die op zijn verjaardag luchthavens betreedt zonder enige beveiliging of entourage, een gewone vlucht met de rest van ons neemt… en zelfs stopt voor selfies.

Aan de andere kant hebben we Tobey Maguire die interactie met fans zal vermijden, zodat de paparazzi geen foto krijgen.

Maguire heeft een kort lontje in het openbaar, en we hebben het gevoel dat hij van binnen niet zo tevreden was dat hij naast zijn goede vriend Leo moest wachten in Vegas. Laten we eens kijken hoe het allemaal ging.

Wat is er gebeurd tussen Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire

Het was van jongs af aan dat Leonardo DiCaprio en Tobey Maguire een band kregen. Volgens Leo was hij degene die de vriendschap tussen de twee op gang bracht.

"Ik sprong letterlijk uit de auto", herinnerde DiCaprio zich in 2014. "Ik dacht: 'Tobey! Tobey! Hoi! Hé!' En hij zei: 'Oh, ja - ik ken jou. Jij bent… die vent.' Maar ik heb hem net mijn vriend gemaakt. Als ik wil dat iemand mijn vriend is, maak ik hem gewoon mijn vriend."

Dus duurde die vriendschap? Absoluut, de twee werden door de jaren heen verschillende keren samen gespot en dat is niet veranderd. Volgens Page Six werd het duo in februari opnieuw samen gespot in een club. De publicatie suggereert dat het een jongensavondje uit was.

"Tobey en Leo kwamen samen naar de club voor een jongensavondje", vertelt een bron aan Page Six. “Het was heel duidelijk dat Tobey op jacht was en Leo zijn wingman was. Leo stelde Tobey voor aan drie verschillende blondines.”

"Zelfs met Leo's hulp kon Tobey geen meisje aan de grond krijgen", vervolgde de bron. "Geen van hen leek geïnteresseerd toen ze werden geïntroduceerd."

Er wordt gezegd dat ze maar twee uur bleven - natuurlijk is Maguire een alleenstaande man, die zijn huwelijk met sieradenontwerper Jennifer Meyer in 2016 beëindigde. De twee delen twee kinderen.

We zijn er vrij zeker van dat Leo en Tobey heel snel de club binnenkwamen op de februariavond, maar vreemd genoeg was dat niet altijd het geval.

DiCaprio en Maguire hadden het moeilijk om deel te nemen aan een kampioenschapsgevecht in Vegas

Opgemerkt moet worden dat dit jaren geleden in Las Vegas plaatsvond. Het was de nacht van een kampioenschapsgevecht, dus de beveiliging stond zeker op scherp. We weten niet precies wat er is gebeurd en of de twee kaartjes hadden, maar het is duidelijk dat ze geen pas kregen op basis van hun A-lijst celeb-status.

In de openhartige clip lijkt de beveiliging helemaal niet in de war, terwijl Maguire probeert te bellen.

Wat Leo betreft, hij speelt de hele video ingehouden dingen, met zijn hoed tot aan zijn ogen, zijn identiteit verhullend. Wijselijk is hij ook de hele tijd aan de telefoon, waarschijnlijk om interactie met anderen te vermijden.

De clip eindigt met de twee die hilarisch aan de zijlijn wachten, zoals de meesten van ons op een bepaald moment hebben gedaan.

We zijn er vrij zeker van dat dit verhaal eindigt als de twee binnenkomen, maar desalniettemin was het hilarisch om te zien dat de twee moesten wachten. YouTube-fans waren het er ook mee eens, aangezien de throwback-beelden door meer dan een miljoen fans werden bekeken.

Wat vonden de fans van de A-Listers die moesten wachten?

Zoals je je kunt voorstellen, hadden de fans plezier met de situatie in het opmerkingengedeelte van de virale video. Het ging allemaal om sarcastische grappen over het feit dat de twee er niet in konden komen, vooral Tobey Maguire, die er bijzonder overstuur uitzag in de clip. Natuurlijk heeft Maguire een humeur, vooral met de paparazzi.

Dit is wat de fans te zeggen hadden.

"Tobey: We moeten naar de beveiliging: ik heb het deel gemist waar dat mijn probleem is…"

"Volgens de legende kwam Willem Defoe zelfs zonder kaartjes zonder problemen binnen, omdat hij de regel "Je weet dat ik zelf een soort bewaker ben" uitsprak en dat de bewaker ophitste om hem binnen te laten."

"Tobey is een nationale schat! Hij heeft New York tientallen keren gered. De beveiliging had hem binnen moeten laten."

"Ik vind het geweldig hoe Leo de hoed moet dragen terwijl Toby maar een gemiddelde burger is."

"Wat de bewaker eigenlijk zei: "niemand zal gaan zitten nadat de deuren zijn gesloten, het helpt de illusie in stand te houden."

Een hilarisch moment dat fans niet zijn vergeten.

Aanbevolen: