Britney Spears & Sam Asghari heeft een trouwdatum vastgelegd

Inhoudsopgave:

Britney Spears & Sam Asghari heeft een trouwdatum vastgelegd
Britney Spears & Sam Asghari heeft een trouwdatum vastgelegd
Anonim

Ondanks berichten dat er onenigheid is over hun huwelijkse voorwaarden, hebben Britney Spears en Sam Asghari een datum vastgesteld voor hun huwelijk.

Zoals Page Six meldt, bevestigde Sam het nieuws op zijn Instagram-verhaal zonder de specifieke datum te onthullen. "Ons leven is een echt sprookje geweest", schreef hij bij een foto van hem en Britney van hun verloving vorig jaar.

"Fijne Moederdag voor jou, mijn aanstaande koningin", vervolgde de fitnessinstructeur. “Ook, de grote dag is vastgesteld!” voegde Sam eraan toe. "Maar niemand zal het weten tot de dag erna."

Britney en Sam zijn het niet eens over hun huwelijkscontract

Britney en Sam verloofden zich afgelopen september na de beëindiging van haar tien jaar durende conservatorium. Het paar deelde afbeeldingen op hun respectieve sociale media-accounts en bevestigden het nieuws.

Britney onthulde later dat ze vorige maand hun eerste kind samen verwachtte. De popster onthulde eerder dat haar conservatorium haar verhinderde om te trouwen en haar spira altje te verwijderen.

Er kan echter een andere uitdaging zijn die Britney en Sam in de weg staat om 'ik doe' te zeggen - hun huwelijkse voorwaarden. Ondanks het vastleggen van een trouwdatum, zeggen rapporten dat het paar niet akkoord is gegaan met de voorwaarden van het arrangement.

Volgens OK! Magazine, een bron zei: "De gesprekken hebben langer geduurd dan normaal." Ze voegden eraan toe: "Sam wil een substantiële verhoging voor elke vijf jaar dat ze getrouwd zijn, mocht het eindigen." Een andere insider zei dat hoewel de prenup-gesprekken "respectabel" zijn, Sam zich zorgen maakt om ervoor te zorgen dat hij "niet zonder geld komt te zitten als ze uit elkaar gaan."

Hoewel ze pas onlangs de controle heeft gekregen over haar fortuin van $ 60 miljoen, zei de bron dat Britney "buiten het hele [huwelijkse] proces blijft" en "ze laat haar advocaten het gewoon uitpraten met Sam's team."

Het lijkt erop dat Britney zich meer zorgen maakt over andere aspecten van haar bruiloft, zoals haar jurk. In november onthulde de 'Toxic'-zangeres dat Donatella Versace ermee instemde een jurk op maat voor haar te maken. De iconische ontwerper is gefotografeerd tijdens verschillende reizen naar het landgoed van Britney, vermoedelijk om de details van de trouwjurk glad te strijken.

Het is onduidelijk of Sam en Britney van plan zijn om voor de komst van hun baby in het huwelijksbootje te stappen. De uitgerekende datum van de zanger is onbekend. Britney deelt al twee zonen – Sean, 16 en Jayden, 15 – met haar ex-man Kevin Federline.

Aanbevolen: