The Umbrella Academy': Ellen Page toont beelden van Vanya die een kogel met haar geest stopt

Inhoudsopgave:

The Umbrella Academy': Ellen Page toont beelden van Vanya die een kogel met haar geest stopt
The Umbrella Academy': Ellen Page toont beelden van Vanya die een kogel met haar geest stopt
Anonim

Hoewel nieuwe filmreleases nog niet in de bioscoop verschijnen, worden streamdiensten overspoeld met nieuwe shows en zelfs betere seizoenen. Netflix's superheldenshow The Umbrella Academy seizoen 2 komt op 31 juli naar een tv bij jou in de buurt en de hype is echt.

Zelfs de castleden zoals Ellen Page tonen trailers van seizoen 2 die zeker de geesten van elke superfan zullen verbazen.

De trailers worden steeds beter

Beyoncé's langverwachte The Black Parade zal waarschijnlijk elke nieuwe show die deze week uitkomt verslaan, maar verschillende mensen kijken nog steeds uit naar de release van seizoen 2 van The Umbrella Academy. Beide hebben even geweldige trailers, maar op dit moment zijn de superhelden in de competitie.

De castleden werken zelfs hard om seizoen 2 te promoten, vooral Ellen Page die Vanya Hargreeves A. K. A The White Violin speelt. De 33-jarige ster plaatste een trailer op haar Instagram-pagina die laat zien dat Vanya haar krachten gebruikt, maar niet tegen haar familie. In plaats daarvan gebruikt de veronderstelde superschurk van de show ze om het kwaad te bestrijden.

In de trailer zien we Vanya midden in de nacht door een maïsveld rennen. Uit een bovenstaand schot blijkt dat drie personen op haar schieten terwijl ze naar binnen gaan voor de moord. Al snel komt Vanya oog in oog te staan met een van de schutters en heeft ze geen andere keuze dan zichzelf te verdedigen.

Als de schutter zijn geweer afvuurt, gebruikt Vanya haar vermogen om geluid om te zetten in kinetische energie om te voorkomen dat de kogel haar verwondt. Niet alleen dat, maar het krachtveld dat ze creëert is sterk genoeg om de kogel in miljoenen kleine stukjes te breken. Vanya heeft Superman absoluut verslagen als het gaat om het stoppen van rondvliegende kogels.

Een voorproefje van de eerste scène

Hoewel er genoeg trailers zijn uitgebracht voor het nieuwe seizoen, hebben de makers achter de show ook besloten om een voorproefje van de openingsscène te geven. In de korte clip komt nummer 5 door het tijdportaal en belandt dood in het midden van de oorlog tussen de Sovjet-Unie en Amerika.

Bommen vallen, soldaten schieten op elkaar en de omliggende stad ligt in puin. Nummer 5 probeert zijn broers en zussen te vinden en ontdekt dat ze helpen de oorlog te stoppen. Uiteindelijk moet nummer 5 de tijd overlaten om opnieuw te sparen voor zijn familie en de wereld.

Aanbevolen: