Amanda Bynes' plannen na het einde van haar conservatorium

Inhoudsopgave:

Amanda Bynes' plannen na het einde van haar conservatorium
Amanda Bynes' plannen na het einde van haar conservatorium
Anonim

Na negen jaar eindigde het conservatorium van Amanda Bynes eindelijk in maart 2022. De actrice heeft door de jaren heen veel ups en downs gehad, zowel op als naast de camera. Nu wachten fans op haar comeback terwijl haar leeftijdsgenoten weer opduiken - Lindsay Lohan maakt haar filmretour en Britney Spears schrijft een geweldige reportage na het einde van haar eigen conservatorium. Dit is wat Bynes van plan is te doen met haar hervonden vrijheid.

Wat het einde van het conservatorium van Amanda Bynes echt voor haar betekent

Ondanks vergelijkingen met het conservatorium van Spears is de situatie van Bynes eigenlijk anders. De hare was meer afhankelijk van de staat van haar welzijn, terwijl de eerste meer ging over een al lang bestaand juridisch geschil. De She's the Man-actrice heeft eerder geworsteld met problemen op het gebied van geestelijke gezondheid en middelenmisbruik. In tegenstelling tot de ouders van de Toxic-zanger, aarzelden de ouders van Bynes om een conservatorschapsovereenkomst aan te gaan. Daarom was haar zaak veel eenvoudiger en ingehouden dan die van Spears.

Bynes' conservatorium eindigde vanwege haar consequente nuchterheid. In 2017 begon ze vooruitgang te boeken. Dat jaar kon ze de controle over haar persoonlijke financiën terugkrijgen nadat ze haar mentale stabiliteit had bewezen. Vanaf dat moment was het conservatorium in een transitie beland die uiteindelijk leidde tot de recente beëindiging ervan. Toen de actrice drugstesten kreeg en een diploma behaalde, waren haar ouders en de rechtbank het erover eens dat ze niet langer een gevaar voor zichzelf was. De actrice diende zelf in februari 2022 het verzoekschrift in om de overeenkomst te beëindigen. "Amanda wil haar voogdijschap beëindigen. Ze denkt dat haar toestand is verbeterd en bescherming van de rechtbank niet langer nodig is", zei haar advocaat, David A. Esquibias destijds..

Haar moeder en voormalig conservator Lynn Bynes steunde haar beslissing. "De ouders zijn blij en opgewonden met dit goede nieuws", zei de advocaat van de familie, Tamar Arminak. "De professionals zeggen dat ze klaar is om haar eigen levenskeuzes en beslissingen te maken en zijn zo trots op haar. Ze staan 100 procent achter haar beslissing om het conservatorium te beëindigen." Esquibias verduidelijkte later dat de zaak van Bynes "puur toeval" was met Spears' en dat zijn cliënt "de stekker uit haar voogdijschap trekt, al jaren in de maak is, beginnend lang voordat de FreeBritney-beweging vocaal werd."

Amanda Bynes werd meteen overspoeld met tv-aanbiedingen

Zodra het nieuws over haar vrijheid bekend werd, ontving Bynes naar verluidt een aantal aanbiedingen van tv-producenten. "Terwijl Amanda wordt overspoeld met [interview]-aanbiedingen, waarvan de meeste de afgelopen vijf dagen binnenstroomden, is ze niet klaar om te praten en ligt ze een tijdje stil", zei haar advocaat destijds. Hij voegde eraan toe dat "verschillende productiemaatschappijen" hebben voorgesteld "documentaires of een potentiële realityshow te filmen over haar leven in de toekomst". De Sydney White-ster lijkt echter niet enthousiast over het maken van een comeback in Hollywood.

"In de afgelopen jaren heb ik hard gewerkt om mijn gezondheid te verbeteren, zodat ik zelfstandig kan leven en werken, en ik zal in dit volgende hoofdstuk prioriteit blijven geven aan mijn welzijn", de 35-jarige -oud zei in een verklaring na de uitspraak van de rechtbank. Bynes stopte met acteren na haar laatste rol in de film Easy A uit 2010 met Emma Stone in de hoofdrol. In 2012 werd ze gearresteerd voor haar eerste van meerdere DUI's. Maar toen ze een oprit in brand stak, besloot haar moeder om in 2013 een tijdelijke voogdij aan te vragen.

In 2014 werd de moeder van de actrice herbenoemd als haar conservator omdat ze 'een aanzienlijk risico vormt voor zichzelf, anderen en eigendommen'. Een maand later maakte de voormalige ster van What a Girl Wants bekend dat ze de diagnose bipolaire en manisch-depressieve stoornis had."Mijn advocaat zei dat als ik me aan de rechtbanken houd en mijn medicijnen neem en mijn psycholoog en [psychiater] wekelijks zie, ik niet meer behouden zal worden. Godzijdank", tweette ze.

Amanda Bynes richt zich momenteel op het starten van een bedrijf

Bynes zet zich in om een nieuw leven te beginnen. In een exclusief interview met E! News deelde ze haar plannen voor haar toekomst, waaronder een nieuwe zakelijke onderneming. "Ik ga door met mijn Bachelor's Degree bij FIDM, met als hoofdvak Creative Industry Studies met een kern in Beauty Marketing en Product Development," zei ze. "Ik reis in juni naar New York om te werken aan de ontwikkeling van een geur die rond de feestdagen gelanceerd zal worden." Het is ook mogelijk dat we haar binnenkort zien trouwen.

Op Valentijnsdag in 2020 kondigde Bynes aan dat ze verloofd was met "de liefde van [haar] leven", Paul Michael. Zijn identiteit heeft hij destijds niet bekendgemaakt. Ze hebben elkaar naar verluidt ontmoet in een behandelcentrum en waren al een paar maanden samen voordat hij de vraag stelde."We zorgen goed voor elkaar en we begrijpen elkaar en ze is een goede luisteraar, en we zijn er voor elkaar", vertelde Michael aan E! in december 2020. "We hebben de beste tijd en ik vind het heerlijk om elke seconde met haar door te brengen. Ze is het beste wat me ooit is overkomen."

Aanbevolen: