Lady Gaga zingt lof voor haar icoon Britney Spears te midden van het einde van haar conservatorium

Inhoudsopgave:

Lady Gaga zingt lof voor haar icoon Britney Spears te midden van het einde van haar conservatorium
Lady Gaga zingt lof voor haar icoon Britney Spears te midden van het einde van haar conservatorium
Anonim

Zangeres Lady Gaga prijst Britney Spears voor haar prestaties en zegt dat ze nooit verdiende wat haar is overkomen.

Na jaren van problemen met betrekking tot het conservatorschap van Britney Spears, heeft de rechtbank het eindelijk "met onmiddellijke ingang" beëindigd zonder dat er bezwaar is tegen de uitspraak. Fans van over de hele wereld hebben Spears gedurende het hele proces gesteund en de beweging Free Britney (FreeBritney) gecreëerd ter ondersteuning van de zanger.

Behalve haar fans, gaven meerdere beroemdheden hun mening over de kwestie, en hebben sindsdien de kant van Spears gekozen tijdens de juridische strijd om het conservatorium. Zangeres en actrice Lady Gaga ging naar Twitter om de zangeres te feliciteren en tweette: "Ik kon niet blijer voor je zijn vandaag. Je hebt nooit verdiend wat er is gebeurd. Godzijdank 4 vandaag ben je een superster en een supermens."

Lady Gaga en beroemdheden reageren

De zangeres van "Stupid Love" heeft in het verleden niet haar mening geuit over de kwestie van het conservatorium. Ze heeft echter in het verleden liedjes voor Spears geschreven, en haar manager en Spears' verloofde zouden goede vrienden zijn.

Fans op Twitter zijn ook begonnen te reageren op de tweet van de zangeres, in de hoop dat zij en Spears zouden samenwerken om een remix van Lady Gaga's "Free Woman" te maken. Op het moment van deze publicatie is er echter geen woord over of de zangers in de nabije toekomst remixen of samenwerkingen plannen.

Behalve Lady Gaga hebben beroemdheden zoals Paris Hilton de overwinning gefeliciteerd op sociale media. Kort na de uitspraak twitterde Hilton: "Je bent de meest veerkrachtige, vriendelijke en inspirerende ziel. We houden allemaal zo veel van je! Je beste dagen moeten nog komen! FreedBritney."

Britney blijft winnen

Spears zelf heeft deze overwinning ook gevierd. Behalve dat het de beste dag van haar leven was, twitterde ze: "Goeie god, ik hou zoveel van mijn fans dat het te gek is." Ze plaatste ook een video van haar fans buiten het gerechtsgebouw, die het niet konden laten om borden en vlaggen vast te houden met de tekst "Free Britney", terwijl anderen confetti afvuurden.

Naast Twitter plaatste Spears de video ook op haar Instagram. Na de uitspraak van de rechtbank uploadde de zangeres eerder geposte foto's van haar in een groene top en een witte korte broek. Ze plaatste ook een korte video zonder muziek van haar die lacht en haar heupen heen en weer beweegt.

Vanaf deze publicatie heeft de zangeres nog niet gesproken over wat ze hierna gaat doen. Haar laatste muziekrelease was een heruitgegeven editie van haar album Glory uit 2016, inclusief een nieuwe samenwerking met de Backstreet Boys. Ze is momenteel verloofd met Sam Asghari en blijft actief op sociale media. Gezien de omstandigheden van deze zaak is het op dit moment niet bekend of Spears al dan niet in contact zal blijven met haar vader.

Aanbevolen: