De waarheid over het vermogen van Taylor Lautner in 2022

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Taylor Lautner in 2022
De waarheid over het vermogen van Taylor Lautner in 2022
Anonim

Taylor Lautners carrière kwam echt van de grond nadat hij werd gecast als weerwolf Jacob Black in de Twilight-franchise. De acteur heeft daarvoor misschien een aantal onvergetelijke rollen gespeeld (hij was Sharkboy in The Adventures of Sharkboy en Lavagirl 3-D om te beginnen), maar hij wordt nog steeds meer erkend voor zijn tijd in de Twilight-films. Dat is zelfs vandaag het geval.

Ondertussen, na Twilight, bleef Lautner bezig. De afgelopen jaren speelde de acteur in verschillende films. En van tijd tot tijd waagde hij zich ook aan episodische projecten. En met zijn tijd in de Twilight-franchise en al het harde werk dat hij sindsdien heeft gedaan, is het geen wonder dat Lautner tegenwoordig heel veel geld waard is.

Taylor Lautner heeft andere tv- en filmprojecten geboekt sinds zijn 'Twilight'-debuut

Toen hij bekendheid verwierf door Twilight, merkte Lautner dat hij links en rechts rollen boekte. Hij boekte zelfs een rol in het ensemble rom-com Valentine's Day, waar hij scènes deelde met ex-vriendin Taylor Swift. Later speelde Lautner ook in films als Abduction, Run the Tide en Tracers.

Ondertussen waagde de acteur zich in de loop der jaren ook af en toe op de televisie. Om te beginnen kreeg Lautner een rol in de komedie-horror Scream Queens.

Tijdens het werken aan de show onthulde de acteur dat hij moest wennen aan een meer spontane manier van filmmaken, en vertelde ET Canada dat de creatievelingen achter de show hem alleen genoeg over het personage lieten weten, maar ze stoppen het is daar.”

Kort daarna kreeg de acteur een rol in de Britse komedie Cuckoo. "In mijn hoofd sloeg het nergens op en daarom was het volkomen logisch", vertelde Lautner aan GMA over het project.'Nou, ik moest even wennen aan hun soort humor. Het is een beetje sarcastischer, een beetje droger [sic].”

In de afgelopen jaren heeft Taylor Lautner een constante medewerker gehad

Sinds zijn periode in de Twilight-franchise eindigde, speelde Lautner in een aantal films geproduceerd door komiek Adam Sandler. De twee ontmoetten elkaar nadat de Twilight-ster een cameo had in de film Grown Ups 2 uit 2013, waarin ook Kevin James, Chris Rock, Salma Hayek, David Spade en Maya Rudolph te zien zijn.

En zelfs toen Lautner zelf al zoveel films had gemaakt, gaf de acteur toe dat het nog steeds behoorlijk overweldigend was om met zoveel sterrenkracht om te gaan.

“Ik hield van. Ik was erg geïntimideerd … , vertelde Lautner aan Games Radar. “Maar, ik bedoel, het is waarom ik het wilde doen. Ik bedoel, deze jongens en Salma, ze zijn de beste in wat ze doen, en het was een enorme leerervaring voor mij. Ik bedoel, het is een absolute knaller.”

De acteur voegde er zelfs aan toe: "We lachen niet zo veel op de Twilight-sets."

Ondertussen was Sandler behoorlijk onder de indruk van het volgende dat Lautner had verzameld uit zijn Twilight-dagen.

"We hielden allemaal van [Lautner] en, weet je, net als iedereen, waren we een beetje geïntimideerd om ook de oude Taylor te ontmoeten, vanwege het geluid dat hij met zich meebrengt", merkte de komiek op. "Waar hij ook verschijnt, er is een gigantische menigte van hoog geschreeuw en geluk."

Slechts een paar jaar later ging Lautners samenwerking met Sandler door. Deze keer voegde hij zich bij de cast van Sandlers Netflix-film The Ridiculous 6. Het blijkt echter dat Lautner de komiek bijna afwees toen hij het script zag.

"Ik las het script en het maakte me absoluut doodsbang en de rol beangstigde me", vertelde de acteur aan Ryan Seacrest. "Mijn rol is behoorlijk daarbuiten - hij is een totale boerenkinkel - dus ik zei tegen mezelf: als ik hier gewoon voor ga en me niet inhoud, wat kan er dan mis gaan?"

Later voegde Lautner zich ook bij de cast van de Netflix-film Home Team, die ook door Sandler wordt geproduceerd. Zoals fans misschien hadden verwacht, was de acteur opnieuw erg blij om terug te zijn in het gezelschap van Sandler en Madison Productions van de komiek.

“Geen van hun projecten voelt als werk. Het was als een zomerkamp, en alle betrokkenen zijn erg goede mensen, dus ik zal de rest van mijn leven ja zeggen tegen een Happy Madison-project", vertelde Lautner aan Game-News 24. "Maar het was zo moeilijk om hier te komen."

Hier is het vermogen van Taylor Lautner vandaag de dag

Volgens schattingen is Lautner vandaag ongeveer $ 40 tot $ 50 miljoen waard. Het is veilig om te zeggen dat veel van de rijkdom van de acteur afkomstig is van zijn tijd in de Twilight-franchise.

Lautner en co-sterren Kristen Stewart en Robert Pattinson hebben mogelijk elk slechts $ 1 miljoen betaald voor de eerste film. Uit rapporten blijkt echter dat ze elk $ 25 miljoen verdienden voor hun werk in de Breaking Dawn-films.

Naast de talentvergoedingen, wordt ook aangenomen dat Lautner, Stewart en Pattinson elk een back-endvergoeding van de films ontvingen. Uit rapporten blijkt dat de hoofdsterren ongeveer 7,5 procent van het totale brutobedrag kregen. Bovendien ligt het ook voor de hand dat Lautner en zijn co-sterren zelfs vandaag nog roy alty's van de franchise ontvangen.

Ondertussen werd Lautner, voor zover het merkpartnerschappen betreft, enkele jaren geleden benoemd tot merkambassadeur voor het Filippijnse merk Bench. Sindsdien lijkt het er echter op dat de acteur geen andere goedkeuringsovereenkomsten heeft gesloten.

Op dit moment lijkt Lautner geen aankomende films of tv-projecten te hebben die volgen op Home Team. Misschien neemt de acteur gewoon een kleine pauze. Hij heeft het tenslotte verdiend.

Aanbevolen: