De waarheid over het vermogen van Rachel McAdams in 2022

Inhoudsopgave:

De waarheid over het vermogen van Rachel McAdams in 2022
De waarheid over het vermogen van Rachel McAdams in 2022
Anonim

Van de ster van Hollywood-klassiekers tot lid worden van het Marvel Cinematic Universe (MCU), het is veilig om te zeggen dat Rachel McAdams het (bijna) allemaal heeft gedaan. Van alle Hollywood-sterren hebben er maar een paar dezelfde loopbaanduur ervaren die ze moeiteloos heeft volgehouden sinds haar doorbraak in The Notebook (dezelfde die ze bijna verloor van popster Britney Spears).

In de loop der jaren speelde ze zelfs in verschillende hitfilms en verdiende ze uiteindelijk haar eerste Oscar-knik. Fans waren ook opgetogen toen McAdams werd geïntroduceerd als de liefdesbelang van Benedict Cumberbatch in de film Doctor Strange uit 2016. Inderdaad, er is echt niets dat deze actrice niet kan doen. En haar vermogen is een weerspiegeling van hoe ver deze McAdams is gekomen.

Rachel McAdams' carrière ging echt van de grond na 'The Notebook'

McAdams was altijd serieus bezig met acteren toen hij opgroeide. Ze ging zelfs theater maken aan de York University in Toronto voordat ze een belangrijke rol speelde in de komedie The Hot Chick van Rob Schneider. Helaas was de film een flop, maar dat maakte niet uit. McAdams stond op het punt om binnen een paar jaar uit te barsten in het sterrendom.

In 2004 speelde de actrice samen met Lindsay Lohan in Mean Girls van Tina Fey. Slechts een paar maanden later werd ook The Notebook uitgebracht. In de film speelt McAdams een jonge vrouw uit het zuiden van de hogere klasse die tijdens een zomervakantie verliefd wordt op een lokale werknemer.

De actrice was al snel in de vraag naar een verscheidenheid aan rollen

Kort daarna nam de actrice de komedie Wedding Crashers op zich, waarin McAdams de liefdesbelang van Owen Wilson speelde. Rond dezelfde tijd speelde McAdams ook in The Family Stone, waar ze samenwerkte met Wilson's broer, Luke. Het familiedrama heeft ook een cast met onder meer Diane Keaton, Sarah Jessica Parker, Dermot Mulroney en Claire Danes.

Slechts een paar jaar later voegde McAdams zich bij een ander all-star ensemble. Deze keer is het voor de film State of Play, een politieke thriller met ook Helen Mirren, Russell Crowe, Ben Affleck, Robin Wright, Viola Davis, David Harbour, Jeff Daniels, Harry Lennix en Jason Bateman.

Niet lang daarna kreeg McAdams ook een ander romantisch drama. Deze keer speelde ze tegenover Eric Bana in The Time Traveler's Wife. De film vertelt het verhaal van een vrouw (McAdams) die moet omgaan met het feit dat haar man (Bana) een genetische aanleg heeft om onvrijwillig tijdreizen te maken.

Het bleek dat McAdams al vóór regisseur Robert Schwentke aan de film gehecht was. Wat de casting betreft, zou hij het niet anders willen. “Met Rachel gebeurt er iets ongrijpbaars; ze stra alt gewoon', merkte hij op. Zij is zo leuk; het beneemt je de adem. Er is bijna een alchemistische reactie tussen haar gezicht en de camera.”

Nadat hij aan het romantische drama had gewerkt, voegde McAdams zich bij de cast van het actie-avontuur Sherlock Holmes, met in de hoofdrol Robert Downey Jr. (die het titulaire personage speelt) en Jude Law. In de film speelde ze Irene Adler, een 'crimineel van wereldklasse' die toevallig ook de liefdesbelang van Sherlock is. McAdams keerde later ook terug om haar personage opnieuw te spelen in het vervolg Sherlock Holmes: A Game of Shadows.

In de komende jaren zou McAdams doorgaan met haar ongelooflijk drukke filmschema en jongleren met films als Morning Glory, Midnight in Paris, About Time, A Most Wanted Man, Aloha en Southpaw. Later zou de actrice ook Boston Globe-reporter Sacha Pfeiffer vertolken in de met een Oscar bekroonde film Spotlight. De film vertelt het verhaal van het bomrapport van de nieuwszender dat seksueel misbruik door katholieke priesters aan het licht bracht.

En als er iets was aan de film dat Pfeiffer nog wist te verrassen, dan was het McAdams' weergave van de verslaggever. Het bleek dat de actrice de maniertjes van Pfeiffer had bestudeerd, en dit bleek uit haar optreden. "Ze wilde me psychologisch belichamen", zei Pfeiffer over McAdams.

Rachel's carrière bleef stijgen

Rond dezelfde tijd werd McAdams ook herenigd met Vaughn. Deze keer werkten ze echter niet aan een komedie. In plaats daarvan pakten ze het misdaaddrama True Detective aan na het vertrek van Matthew McConaughey en Woody Harrelson.

Niet lang daarna maakte McAdams ook haar MCU-debuut en later speelde ze in de actie-adventure Game Night. Twee jaar later herenigde McAdams zich met Will Ferrell, mede-ster van Wedding Crashers, voor de Netflix-film Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

En toen, in een beweging die iedereen verraste, keerde McAdams terug naar het MCU voor de onlangs uitgebrachte film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Het blijkt dat de terugkeer van Christine Palmer ook een behoorlijke verrassing was voor McAdams zelf (hoewel ze een korte voice-over deed voor What If). "Ik probeer een beetje met de stroom mee te gaan in deze dingen, en het werkt allemaal met een reden", legde de actrice uit. "Dus ik heb echt genoten van de ervaring van de eerste voor wat het was, en het was gewoon geweldig en opwindend en verrassend om weer terug te zijn."

Hier staat de nettowaarde van Rachel McAdams vandaag

Recente schattingen suggereren dat het vermogen van McAdams ergens tussen $ 16 en $ 25 miljoen ligt. Omdat ze een Oscar-genomineerde is, zou ze waarschijnlijk een relatief hoog percentage halen in zowel film- als televisieprojecten. Tegelijkertijd ontvangt McAdams mogelijk nog steeds roy alty's van Mean Girls.

En hoewel het er niet naar uitziet dat de actrice op dit moment lopende merkaanbevelingen heeft, is het de moeite waard om op te merken dat McAdams ooit verscheen in een reeks tv-commercials voor re altor.com. Sindsdien heeft de actrice echter geen andere advertenties meer gemaakt.

Ondertussen is het, naast het recente Doctor Strange-vervolg, onduidelijk of McAdams binnenkort weer in de MCU zal verschijnen. Dat gezegd hebbende, fans kunnen de actrice vangen in het komende drama Are You There God? Ik ben het, Margaretha. De cast bevat ook Oscar-winnares Kathy Bates.

Aan de andere kant heeft McAdams ook haar bereidheid uitgesproken om te schitteren in een Mean Girls-vervolg. Op dit moment lijkt het er echter op dat er geen echte plannen zijn om de film te maken. Ondertussen waren er ook plannen voor een Wedding Crashers 2, maar die ging niet door nadat Wilson zich terugtrok.

Aanbevolen: