Amy en Danny: 10 dingen die het stel van 90 dagen verloofde tot nu toe doet

Inhoudsopgave:

Amy en Danny: 10 dingen die het stel van 90 dagen verloofde tot nu toe doet
Amy en Danny: 10 dingen die het stel van 90 dagen verloofde tot nu toe doet
Anonim

Er zijn veel zeer interessante concepten geweest voor reality-tv-shows. Misschien wel een van de leukste realityshows om tegenwoordig naar te kijken is 90 Day Fiancé, die in 2014 in première ging op TLC. Elk seizoen toont mensen in de Verenigde Staten die buitenlandse partners hebben. Hun liefdesbelangen mogen naar de VS komen, maar het voordeel is dat ze binnen 90 dagen moeten trouwen, anders worden ze naar huis gestuurd.

Sommige stellen hebben het niet gehaald, maar Amy en Danny Frishmuth wel. Hier zijn een paar dingen die ze hebben gedaan sinds ze in de show te zien waren.

10 Ze genieten nog steeds van het getrouwde leven

Afbeelding
Afbeelding

Soms loopt het niet goed af om met iemand te trouwen nadat ze slechts een korte tijd verloofd zijn, dus er zijn veel stellen die het niet hebben gehaald nadat de show was afgelopen. Jonathan en Fernanda, een ander stel voor de show, stopten er bijvoorbeeld mee na minder dan een jaar huwelijk.

Maar dat is niet het geval als het gaat om Amy en Danny. De twee tortelduifjes lijken nog steeds zo sterk te zijn als altijd, ondanks het feit dat ze een beetje een moeilijke start hadden omdat Danny's vader Amy niet goedkeurde. Ze lijken een perfecte match te zijn.

9 Ze hebben een zoon

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn talloze koppels geweest die echt veel drama hebben gebracht tijdens hun tijd op 90 Day Fiancé. Maar aan de andere kant hebben nogal wat van de castleden succesvolle huwelijken gehad, en sommigen van hen hebben nu kinderen met elkaar.

The Frishmuths verschenen in het tweede seizoen van de serie. Nadat hun tijd in de show voorbij was, verwelkomde het paar een paar jaar geleden een kleine jongen in hun leven. Het echtpaar noemde hun eerste kind Jedidiah. Aleksandra en Josh Strobel, die in het derde seizoen verschenen, hebben ook kinderen.

8 Amy en Danny hebben ook een klein meisje

Afbeelding
Afbeelding

Het gelukkige paar lijkt het echt leuk te vinden om getrouwd te zijn. Bovendien lijken ze ook liefdevol ouderschap te hebben, gezien het feit dat ze niet lang hebben gewacht om een tweede baby te krijgen nadat de eerste was geboren.

Het echtpaar maakte van Jedidiah een grote broer toen hun dochter in 2017 werd geboren. De naam van het kleine meisje is Anna. Anna is een erg populaire naam voor meisjes en het betekent blijkbaar 'genade'. De laatste jaren wordt deze naam op verschillende plekken in de wereld veel gebruikt. In 2016 was Anna de elfde populairste babynaam in Italië.

7 Het koppel verhuisde naar Texas

Afbeelding
Afbeelding

Toen Amy en Danny elkaar ontmoetten, waren ze allebei een tijdje in Australië. Danny woonde op dat moment echter in Norristown, Pennsylvania. Bovendien komt Amy oorspronkelijk uit Kaapstad, Zuid-Afrika.

Later verhuisde Amy naar Pennsylvania zodat ze samen konden zijn. Maar nadat de show was afgelopen, ging het gelukkige paar ergens anders wonen. Danny en Amy, evenals hun kinderen Jedidiah en Anna, wonen momenteel in Texas. Ze zijn niet de enige voormalige 90 Day Fiancé-sterren die daar onlangs zijn verhuisd. Mohamed Jbali verliet Florida om in die staat te gaan wonen.

6 Danny en Amy zijn weggebleven uit de spotlight

Afbeelding
Afbeelding

Als iemand in een realityshow zit, vinden ze het meestal niet erg om beroemd te zijn, dus staan ze vaak in de schijnwerpers. Een fantastisch voorbeeld hiervan is de familie Kardashian. Geen van hen staat bekend als privé.

Desalniettemin houden sommige televisiepersoonlijkheden, zoals de Frishmuths, er nog steeds van om hun leven een mysterie te houden voor het publiek. Beiden hebben wel een aantal sociale media-accounts. Maar om eerlijk te zijn, er staat niet veel op, omdat ze geen van beiden heel vaak iets posten. En als ze iets posten, verklapt dat meestal niet veel over hun persoonlijke leven.

5 Amy, Danny en de kinderen hebben Oklahoma bezocht

Afbeelding
Afbeelding

Reizen en af en toe omringd worden door een nieuw landschap is essentieel. Vakanties zijn ook leuk om op elk moment in het leven te nemen, maar ze zijn nog leuker als het hele gezin erbij betrokken is.

Onlangs ging het stel op vakantie naar Oklahoma, zodat ze Danny's zus een bezoek konden brengen voor haar verjaardag. Terwijl ze daar waren, nam het gezin van vier deel aan veel leuke activiteiten.

Blijkbaar moesten Amy, Danny en hun kinderen gaan vissen tijdens hun bezoek. Ze gingen ook zwemmen, wandelen, paardrijden en ze speelden minigolf.

4 Beiden hebben het over elkaar op sociale media

Afbeelding
Afbeelding

Danny en Amy zijn misschien een paar privémensen, maar er is tenminste één ding dat ze niet voor de rest van de wereld kunnen verbergen. Deze twee hebben een sterke liefde voor elkaar en ze gebruiken hun sociale media-accounts vaak om de wereld er alles over te vertellen.

GERELATEERD: Pedro en Chantal: 10 feiten over het 90 dagen durende verloofde koppel

De tortelduifjes lijken elke dag meer verliefd op elkaar te worden. Blijkbaar hebben deze twee persoonlijkheden die goed bij elkaar passen. Sommige koppels op 90 Day Fiancé houden niet altijd stand. Maar het lijkt erop dat de Frishmuths een echt gelukkige relatie hebben gehad sinds ze elkaar ontmoetten.

3 Ze hebben ook schattige foto's van hun kleintjes gepost

Afbeelding
Afbeelding

Als er iets is waar iedereen het over eens kan zijn, dan is het dat het zien van schattige dingen mensen een beter gevoel geeft. Sommige mensen geloven zelfs dat wanneer iemand een afbeelding ziet die ze schattig vinden, zoals een baby of een puppy, de afbeelding de kracht heeft om van hen een meer medelevend mens te maken.

Nou, als dat het geval is, maken de Frishmuths van al hun fans zeer medelevende individuen. Dat komt omdat ze een paar ongelooflijk schattige kinderen hebben en ze vaak afbeeldingen van hen op hun Instagram-accounts plaatsen. Ze zijn allebei schattig.

2 Soms tweet Amy Words Of Wisdom

Afbeelding
Afbeelding

In de schijnwerpers staan is moeilijk. Veel beroemde mensen hebben vaak te maken met het feit dat al hun privézaken worden tentoongesteld zodat iedereen ter wereld ze kan zien.

Beroemde mensen krijgen ook veel kritiek te verduren. Dus op haar Twitter-account geeft Amy soms wat advies aan anderen.

In 2015 plaatste Amy bijvoorbeeld een reeks tweets vol wijsheid. De voormalige reality-tv-ster zei in feite dat wat anderen over een persoon zeggen er niet toe doet, en dat echte kracht zich laat zien wanneer iemand niet de behoefte voelt om zichzelf te verdedigen, zelfs als anderen geruchten over hen verspreiden.

1 Amy begon met het maken van zelfgemaakte tandpasta

Afbeelding
Afbeelding

Meestal, wanneer iemand ouder wordt, doen ze een beetje meer moeite om een gezonde levensstijl te leiden dan voorheen. Soms betekent dat dat nieuwe moeders en vaders beter gaan eten, of dat ze meer sporten dan vroeger.

Maar sommige mensen kiezen ervoor om hun eigen tandpasta te gaan maken, wat Amy heeft gedaan. De voormalige televisiester plaatste er in 2016 een tweet over. Dit lijkt misschien ongebruikelijk, maar Amy is niet de enige die haar eigen tandpasta maakt. Blijkbaar doen veel andere mensen het ook.

Aanbevolen: