Wat de stellen van 90 dagen verloofde (seizoen 1) tot nu toe doen

Inhoudsopgave:

Wat de stellen van 90 dagen verloofde (seizoen 1) tot nu toe doen
Wat de stellen van 90 dagen verloofde (seizoen 1) tot nu toe doen
Anonim

Het eerste seizoen van 90 Day Fiance werd uitgezonden in 2014, en toen maakten we voor het eerst kennis met een gloednieuw realityshowconcept en de koppels die ermee instemden hun relaties te laten zien. De show is beschuldigd van nep en is geen onbekende in controverse. Is het ware liefde of gewoon een verlangen naar een visum en een groene kaart om de Amerikaanse droom te verwezenlijken?

De meeste stellen die het sterrendom van realityshows vonden, zijn vrijwel in de publieke belangstelling gebleven sinds ze op 90 Day Fiance verschenen. We zijn op de hoogte van hun hoogte- en dieptepunten, overwinningen en verliezen. Dat gezegd hebbende, er zijn enkele stellen die van de aardbodem leken te verdwijnen na hun korte verblijf in de show. Laten we eens nader bekijken wat de vier originele 90 dagen verloofde koppels hebben gedaan sinds ze op TLC's populaire reality show verschenen.

10 Russ kreeg uiteindelijk een baan in Miami

Russ en Paola's relatie stonden voor een aantal uitdagingen toen de eerste zijn baan in Oklahoma verloor. Paola besloot naar Miami te verhuizen om een modellencarrière na te streven, omdat Oklahoma geen plek is voor een beginnende modellencarrière. Russ voegde zich bij zijn vrouw in Miami en kreeg ook een baan. Als klap op de vuurpijl hebben hij en Paola producten vooral op Instagram goedgekeurd, dus het is veilig om te zeggen dat ze niet per se pijn doen voor geld.

9 Alan en Kirlyam hebben een kleine jongen

Een van de best aangepaste stellen op 90 Day Fiance, Alan en Kirlyam's leeftijdsverschil en feiten over hoe ze elkaar ontmoetten, deden mensen de wenkbrauwen fronsen. Ondanks de nee-zeggers lijkt het paar echter gelukkig en is het 6 jaar getrouwd. De realitysterren verwelkomden ook een kleine jongen met dikke wangen in hun leven. De sociale media van Kirlyam staan vol met schattige kiekjes van haar schattige familie, en hun verhaal is het bewijs dat liefde op de meest onwaarschijnlijke plaatsen kan worden gevonden.

8 Paola heeft een fitnessbedrijf genaamd Super Pao Fit

Paola Mayfield is een beeldschone vrouw die trots is op haar uiterlijk. Ze was niet erg populair bij 90 Day Fiance-fans die dachten dat ze egoïstisch overkwam en Russ als vanzelfsprekend beschouwden. Paola verhuisde naar Miami om een modellencarrière na te streven. Hoewel het haar geen opmerkelijke high-end banen opleverde, heeft het haar zeker opgemerkt. Afgezien van haar modellencarrière heeft Paola nu haar eigen fitnessbedrijf genaamd Super Pao Fit.

7 Mike en Aziza hebben hun leven privé gehouden, maar we weten dat ze een dochter hebben verwelkomd

In tegenstelling tot de meeste alumni van 90 dagen verloofde, stapten Mike en Aziza uit de schijnwerpers toen hun seizoen voorbij was. Fans zouden de Eloshways graag bij willen houden, maar ze lijken ons achter te houden. Je leven op sociale media pleisteren is niet gemakkelijk en het is gemakkelijk te begrijpen waarom ze besloten om zich in het "normale" leven te vestigen. Wat we wel weten is dat de familie van het stel een beetje groter werd toen ze een klein meisje verwelkomden.

6 Paola en Russ leden een tragedie

Anders dan de Eloshways, zijn Russ en Paola Mayfield nooit terugdeinzen voor de schijnwerpers. De Mayfields houden fans goed op de hoogte van de gebeurtenissen in hun leven, en er werd onthuld dat ze eerder in hun huwelijk een miskraam hadden gehad. Paola onthulde aan In Touch: "Een paar weken voordat ik naar Colombia reisde, ontdekte ik dat [sic] zwanger was. En twee dagen daarna moest ik naar de eerste hulp en kreeg ik een miskraam."

5 Alan kreeg een permanente verblijfsvergunning in Brazilië

Kirlyam is Braziliaans en groeide daar op. Ze verhuisde naar de Verenigde Staten om een leven met Alan te beginnen en dat betekende dat ze weg moest zijn van haar familie. Alan heeft al eerder gezegd dat verhuizen naar Brazilië niet vanzelfsprekend is, aangezien Kirlyam graag had gewild dat hun zoon dichter bij zijn grootouders zou komen. Getrouwd zijn met Kirlyam maakte het voor Alan gemakkelijker om een permanente verblijfsvergunning in Brazilië aan te vragen, en hij kreeg het.

4 Russ en Paola zijn nu ouders

Het duurde niet lang na hun hartverscheurende verlies dat Russ en Paola aankondigden dat ze in verwachting waren. De bevalling van Axel was een thuisbevalling en in een interview met PEOPLE onthulde Paola: "Het was niet gemakkelijk, maar het was het absoluut waard! Mijn kleine wonder is zo mooi en kalm. Ik voel me zo gezegend en ik kan niet geloven dat ik ben nu een moeder. Ik ben klaar om dit nieuwe avontuur te beginnen en de beste moeder te zijn voor baby Axel."

3 Alan verhuisde zijn gezin naar Utah om een tijdje bij zijn ouders te wonen

Alan werkte in Californië ten tijde van zijn huwelijk met Kirlyam. Volgens Soap Dirt: "Alan was niet blij met zijn oude baan. Waar hij werkte, stond hem niet toe om zo creatief te zijn als hij wilde - iets dat hij miste. De 90-daagse verloofde man voelde zich ongelukkig. Hij kreeg het gevoel dat zijn ontevredenheid hem naar huis volgde." Als gevolg daarvan zei Alan zijn baan op en verhuisde hij met zijn gezin naar Utah om een tijdje bij zijn ouders te gaan wonen.

2 Louis en Aya sprongen ook op de babytrein

Net als Mike en Aziza zijn Louis en Aya buiten de publieke belangstelling gebleven. Er is niet veel informatie over hen sinds ze in het eerste seizoen van 90 Day Fiance verschenen. Het paar wilde naar Aya's thuisland, de Filippijnen, verhuizen, maar besloot in de Verenigde Staten te gaan wonen. Wat we wel weten, is dat het paar ook op de babytrein is gesprongen. Misschien was dat wat hen ertoe bracht een stap terug te doen van reality-tv-sterrendom.

1 Kirlyam en Alan verhuisden naar North Carolina nadat hij daar een baan kreeg

Het verlaten van zijn baan in Californië en het verhuizen van zijn gezin naar Utah was een tijdelijke verhuizing, maar de Coxs waren weer in beweging. Alan ging naar sociale media om te onthullen: "zo opgewonden om aan dit nieuwe avontuur te beginnen! We zijn mijn ouders zo dankbaar dat we bij hen in Utah mochten blijven totdat ik een baan vond." Alan kreeg een baan in North Carolina en de Coxs documenteerden hun verhuizing.

Aanbevolen: