10 van de raarste dingen die beroemdheden hebben goedgekeurd

Inhoudsopgave:

10 van de raarste dingen die beroemdheden hebben goedgekeurd
10 van de raarste dingen die beroemdheden hebben goedgekeurd
Anonim

Endorsement-deals profiteren zowel het merk als de beroemdheid die ze kiezen om het gezicht van hun merk te zijn. Merken moeten specifiek zijn met wie ze kiezen om hun producten te promoten, omdat hun sympathie de verkoop zal verhogen of verlagen.

En hoewel merken als Coca Cola, Nike en Luis Vuitton in de loop der jaren veel bekendheid hebben gekregen, zijn er andere niet-luxe merken waarvan fans achter hun hoofd krabben over waarom een bepaalde beroemdheid zo'n reclame zou promoten. item. Niemand zou eraan denken om Ed Sheeran bij ketchup of Post Malone bij Crocs te zetten en toch zijn we hier.

10 Ed Sheeran & Heinz Ketchup

Ed Sheeran & Heinz Ketchup
Ed Sheeran & Heinz Ketchup

Zanger Ed Sheeran is een van de meest getalenteerde en gewilde zangers van vandaag. Zijn liedjes "Shape Of You" en "Thinking Out Loud" hebben hem tot een bekroonde zanger gemaakt. In juni 2019 kondigde Ed echter op Instagram aan dat hij het nieuwste gezicht van Heinz Ketchup was.

Volgens The National werkte Ed samen met Heinz voor een limited edition Heinz-ketchupfles genaamd "Edchup". Zowel Heinz als Ed deden het werk correct omdat de fles uitverkocht was, maar het blijft een verwarrende samenwerking.

9 Shannen Doherty & Education Connection

Shannen Doherty & Education Connection
Shannen Doherty & Education Connection

Shannen Doherty maakte het groot in de jaren '90 toen ze in Beverly Hills, 90210, Our House en Charmed was. Maar het lijkt erop dat ze in 2011 moeite had voor optredens toen ze in een reeks commercials verscheen voor EducationConnection.com.

In de commercial vertelt ze de kijkers dat ze online haar diploma vrije kunsten behaalde en dat iedereen die erover denkt om later terug naar school te gaan, hetzelfde zou moeten doen. Helaas voor Doherty was de commercial een flop bij de kijkers.

8 Cristiano Ronaldo & PAO Gezichtsfitness

Cristiano Ronaldo & PAO Gezichtsfitness
Cristiano Ronaldo & PAO Gezichtsfitness

Voetbalsuperster Cristiano Ronaldo is om verschillende redenen populair. Hij is niet alleen een van de beste voetballers ter wereld, maar hij heeft ook een geweldige verloofde, al het geld dat iemand ooit nodig zou kunnen hebben en een ongeëvenaard uiterlijk. Ronaldo staat net zo goed bekend om zijn uiterlijk als om zijn speelstijl. En met al even beroemde vrienden is het moeilijk om hem op te merken.

Ronaldo is bijzonder met de merken waarmee hij werkt, maar er is één aanbeveling die voor de ster buiten het merk leek: PAT Facial Fitness. Het is een hulpmiddel dat je mond versterkt, waardoor het gezicht van een persoon uiteindelijk een gebeitelde uitstraling krijgt. Ronaldo zei dit in de commercial: "Tijdens mijn dagelijkse trainingssessies is er één deel van mijn lichaam dat ik niet had getraind: mijn gezichtsspieren. Totdat ik PAO ontdekte."

7 Kim Kardashian & Skechers Shape-Ups

Kim Kardashian & Skechers Shape-Ups
Kim Kardashian & Skechers Shape-Ups

Naarmate de Kardashians populairder werden, hebben fans hun merken zien stijgen op Keeping Up With The Kardashians. Het was een wilde rit om te zien hoeveel hun lichaam en mode in de loop der jaren is veranderd.

In 2011 was Kim het gezicht van de Shape-Up-lijn van Sketchers. De sneaker beloofde de benen en achterkant van een persoon te versterken en te versterken naarmate ze meer droegen. Tegenwoordig is het onvoorstelbaar dat Kim ooit iets niet-designer of Yeezy zou rocken.

6 Justin Bieber & OPI nagellak

Justin Bieber & OPI nagellak
Justin Bieber & OPI nagellak

Justin Bieber heeft in de loop der jaren veel herkenbare looks gehad, maar het dragen van nagellak is daar nooit een van geweest. In 2011 bundelde een 16-jarige Justin Bieber willekeurig zijn krachten met OPI om een collectie te creëren die vernoemd is naar zijn lied, 'One Less Lonely Girl'.

Zijn collectie had 14 verschillende tinten die mensen konden dragen. En voor het geval iemand verrast was, verkocht OPI meer dan een miljoen "One Less Lonely Girl"-flessen, waardoor de goedkeuring een succes werd.

5 Kathy Griffin & Squatty Potty

Kathy Griffin & Squatty Potty
Kathy Griffin & Squatty Potty

Voordat comedians als Kevin Hart en Amy Schumer op het toneel verschenen, was Kathy Griffin bezig met uitverkochte stand-upshows. In de loop der jaren is de beroemdheid van Griffin uitgestorven, maar ze is nog steeds een beroemd gezicht des te meer.

Een paar jaar geleden voegde Griffin zich bij het team van Squatty Potty om een eenmalige commercial voor het merk te maken. Het bedrijf verkoopt ontlasting waarmee mensen met spijsverteringsproblemen hun darmen gemakkelijker kunnen verwijderen. Als komiek zijn fans niet verbaasd over de stunts van Griffin als humor, maar verkopen ze een krukje om te helpen bij het naar de wc gaan? Zelfs dat was willekeurig voor Griffin.

4 David Beckham & GO3 Fish Sticks

David Beckham & GO3 Vissticks
David Beckham & GO3 Vissticks

David Beckham is een andere voormalige voetballer die ook bekend stond om zijn uiterlijk en zijn voetbalvaardigheden. Het deed ook geen pijn dat hij met een Spice Girl trouwde.

Beckham-fans hebben zijn gezicht gezien bij voetbalmerken zoals ADIDAS en kledingmerken zoals H&M, maar ze hebben hem nog nooit op een diepvriesdoos gezien tot Young's Fish Fingers. Volgens The Daily Mail wilde Beckham voedzame voedingsmiddelen verkopen in plaats van voedingsmiddelen die veel calorieën en vet bevatten.

3 Katherine Heigl & kattenbakvulling

Katherine Heigl & kattenbakvulling
Katherine Heigl & kattenbakvulling

Katherine Heigl was een "it girl" toen ze speelde in Grey's Anatomy. Maar nadat ze weigerde een Emmy Award voor haar werk te accepteren omdat ze dacht dat het niet aan de norm was voor een Emmy, nam haar carrière een neerwaartse wending.

Niemand wilde met Miss Heigl werken, behalve Cat's Pride - een land van kattenbakvulling. In een reeks commercials uit 2016 is Heigl een kattentherapeut die een katteneigenaar en zijn kat helpt om hun communicatieproblemen tot op de bodem uit te zoeken. Hoewel Heigl een dierenliefhebber is, werd dit gezien als het einde van haar carrière.

2 Post Malone & Crocs

Post Malone & Crocs
Post Malone & Crocs

Van 'Sunflower' tot 'Congratulations', Post Malone is tegenwoordig overal te vinden met zijn hits en unieke persona.

Zijn tatoeages kunnen sommigen afleiden, ze waren te zien voor zijn samenwerking met Crocs. Als mensen aan Crocs denken, denken ze niet per se aan Post Malone. Post Malone creëerde zijn eigen ontwerp van Cros en ze waren zo'n hit dat ze binnen 10 minuten uitverkocht waren!

1 David Hasselhoff & Norton Antivirus

David Hasselhoff & Norton Antivirus
David Hasselhoff & Norton Antivirus

Acteur en zanger David Hasselhoff maakte indruk met fans toen hij samen met Pamela Anderson in Baywatch speelde. Tegenwoordig leent Hasselhoff zijn talenten nog steeds aan shows, films, tekenfilms en blijkbaar Norton Antivirus.

In de commercials portretteert Hasselhoff een cybercrimineel die achter iemands oscillerende fan aanzit. Degenen met Norton ontkennen een crimineel als Hasselhoff, en dat is het punt van het merk. En hoe grappig de commercial ook is, het was een willekeurige samenwerking van Hasselhoff.

Aanbevolen: