De raarste dingen om alleen te gebeuren, volgens fans

Inhoudsopgave:

De raarste dingen om alleen te gebeuren, volgens fans
De raarste dingen om alleen te gebeuren, volgens fans
Anonim

The History Channel's Alone is een waanzinnige survivalshow. Tien deelnemers worden geselecteerd om midden in de wildernis gedropt te worden. Elk seizoen vindt plaats op een nieuwe locatie over de hele wereld. Deelnemers kunnen een beperkt aantal surviv altools selecteren om mee te nemen. Aan hun lot overgelaten en zonder te weten hoe lang ze in de wildernis moeten blijven, moeten de deelnemers elkaar overleven. De laatste man die overeind blijft, krijgt $ 500.000.

Iedereen doet rare dingen als ze alleen zijn. Eigenaardigheden zullen ongetwijfeld uitkomen, maar in combinatie met brute temperaturen en honger, kunnen mensen raar worden. Sommige keuzes die tijdens de show worden gemaakt, laten kijkers met stomheid geslagen. Hier zijn enkele van de raarste dingen die op Alone zijn gebeurd.

8 Desmond sloeg meteen uit in seizoen 2

Het idee om voor een onvoorziene hoeveelheid tijd helemaal alleen te zijn, kan ontmoedigend zijn, maar je zou denken dat deelnemers aan Alone zich voorbereiden op de ervaring. Realityshows worden altijd gecast met de bedoeling drama, maar fans denken dat Desmond speciaal is geselecteerd om te falen op Alone.

Na slechts een paar korte uren kreeg Desmond een lichte paniekaanval. Hij slaagde er niet in om een schuilplaats te maken nadat hij zijn zagende takken had gebroken en toen struikelde hij over wat berenuitwerpselen. De aanblik deed hem nadenken over zijn beslissing om naar de show te komen - het leek erop dat hij niet besefte dat er wilde dieren in de wildernis waren. Desmond koos ervoor om op de eerste dag te vertrekken.

7 Waarom hallucineerde Brant alleen?

In seizoen 1 van Alone werd Brant ondanks zijn achtergrondkennis het slachtoffer van de gevaren van de wildernis. Brant worstelde vele dagen om water te vinden. Toen hij eindelijk succesvol was, was hij niet in staat om een vuur te maken om het water te zuiveren. Brant wierp voorzichtigheid tegen de wind en vergat het risico van het drinken van vervuild water, Brant "zuiverde" het water met mos en dronk naar hartelust.

Hij kreeg hevige buikpijn en begon oude symbolen te hallucineren. Brant had 10 liter brak water verbruikt en het natriumgeh alte dehydrateerde hem verder. Kijkers waren geschokt dat zo'n ervaren survivalist zo'n simpele fout kon maken. Brant vertrok op dag 6.

6 Jim ving een vogel met zijn blote handen

Seizoen 4 van Alone was een beetje anders dan de andere seizoenen van de show. In plaats van dat de deelnemers helemaal alleen waren, werden ze gekoppeld aan teams. Het ene team bestond uit een paar broers en in aflevering 6 werden de kijkers weggeblazen door hun acties.

Een van de broers, Jim, ving en doodde een eend met zijn blote handen. De onschuldige vogel dwaalde hun kampeerplaats binnen en kwam bijna overeind. Het schokkende van Jims moord was zijn vermogen om uit zijn stoel te springen en de eend te vangen voordat hij wegvloog. Het is best indrukwekkend om te zien.

5 Tracy kreeg tussen een familie van beren

Zoals Desmond in het eerste seizoen leerde, raakte Tracy van seizoen 2 verstrikt in een berendrama. Tijdens haar verkenning van het terrein slaagde Tracy er op de een of andere manier in om tussen een moederbeer en haar welpen te komen. Beren zijn duidelijk zeer gevaarlijke wezens, maar de uitdrukking "Mamma Bear" komt niet uit het niets.

Tracy was in staat om de beren af te schrikken en zichzelf uit de situatie te verwijderen. Helaas voor haar poging om de beloning van $ 500.000 te winnen, kreeg ze een emotionele instorting door het traumatiseren van de berenfamilie en verliet ze de show.

4 Hoe werd Dave verwijderd wegens verhongering nadat hij voedsel had bewaard?

Een medisch vereiste tik uit Alone zorgt er nog steeds voor dat fans hun hoofd krabben, en dat is Dave's verwijdering uit seizoen 3. Kijkers van de topshow van History Channel zijn eraan gewend dat deelnemers zichzelf tot het uiterste drijven, maar Dave's rantsoenering tactiek van ongeveer 200 calorieën per dag na het inslaan van vis was een beetje veel.

Toen Dave wazig zicht en hallucinaties begon te krijgen, dook het medische team naar binnen en verwijderde hem. Dave had een hoge bloeddruk, maar bereikte nooit de BMI-drempel van 17. Dit zorgde ervoor dat fans zich afvroegen of Dave de verplichte medische beoordeling had geschonden voordat hij in de wildernis werd gedropt. Weegingen werden genomen met deelnemers die volledig gekleed waren, waardoor het mogelijk was dat gewichten in kleding verborgen waren. Nu worden wegen zonder kleding gedaan.

3 Jessie at boomschors

Dave was niet de enige deelnemer op de History Channel's Alone die vreselijke buikpijn had. In seizoen 5 van de competitieve show probeerde Jessie te leven op een dieet van pijnboomschors. Hoewel gek om te zien, het idee is niet helemaal krankzinnig. De meeste boomschors is niet veilig om te eten, maar de binnenschors van dennen is eigenlijk voedzaam en kan een geweldige noodsnack zijn als iemand verdwaald is in de wildernis.

Geconsumeerd in de hoeveelheid die Jessie verteerde, was echter niet ideaal. Hij was de bast aan het malen, probeerde er brood van te maken, en kreeg uiteindelijk extreme buikpijn in de vijfde aflevering van het seizoen.

2 Waarom viel Larry alleen flauw?

Je zou denken dat een man die boomschors eet het meest dramatische was in de vijfde aflevering van seizoen 5, maar dat was het niet. Een andere deelnemer aan de wedstrijd, Larry, trok met succes camera's naar hem toe toen hij een black-out kreeg vanwege een haast.

Larry's black-out zorgde ervoor dat fans de legitimiteit van de show in twijfel gingen trekken. Het snijden van de film deed fans zich afvragen of de show nep is. Toegewijde kijkers negeren deze mogelijkheid, maar het zou heel triest zijn als de topshow van History Channel zou worden opgevoerd.

1 Waarom is Turcotte met rust gelaten ?

Veel deelnemers aan Alone hebben om persoonlijke redenen afgehaakt. Volledig geïsoleerd zijn kan rare dingen met een persoon doen, en het missen van dierbaren kan het vermogen van een persoon om in de wildernis te functioneren ernstig beïnvloeden. Hoewel ze dit begrijpen, twijfelen fans nog steeds aan de reden van Turcotte om de competitie te verlaten in het meest recente seizoen van Alone.

Turcotte leek een voorloper van seizoen 9. Dit was vooral het geval nadat hij een mechanische dierenval had gevonden, aangezien deelnemers alle door de mens gemaakte voorwerpen die ze tegenkomen, kunnen houden. Turcotte koos er echter voor om de show te verlaten nadat hij openhartig was over de strijd om dieren te doden en hoe hij zijn vriendin en hond miste.

Aanbevolen: