Dit zijn de raarste huwelijkse voorwaarden voor beroemdheden

Inhoudsopgave:

Dit zijn de raarste huwelijkse voorwaarden voor beroemdheden
Dit zijn de raarste huwelijkse voorwaarden voor beroemdheden
Anonim

Voorbereiding op een mogelijke echtscheiding is een must als je een beroemdheid bent met miljoenen activa ter bescherming. Wanneer beroemdheden met iemand samenkomen en uiteindelijk met hen trouwen, is het veilig om aan te nemen dat er veel op het spel staat, ze hebben tenslotte activa om te beschermen. Huwelijkse voorwaarden zijn echter vrij gebruikelijk als het gaat om huwelijken met beroemdheden; sommige overeenkomsten en bepalingen lijken een beetje gek dat men zelfs de wenkbrauwen zou optrekken bij het horen van bepaalde voorwaarden. Hoewel er paren zijn die ervoor hebben gekozen om geen huwelijkse voorwaarden te hebben, zijn er veel beroemdheden die dat wel hebben gedaan. Kijk eens naar de wenkbrauwen fronsende huwelijkse voorwaarden van deze beroemdheden.

10 Jennifer Aniston en Justin Theroux

Er werd gemeld dat de huwelijkse voorwaarden tussen het paar strak zijn dat in het geval dat ze uit elkaar gaan, alle activa van Jennifer Aniston ter waarde van $ 200 miljoen inclusief haar Friends-vermogen volledig zullen worden beschermd. Hoewel het misschien onromantisch lijkt om over financiële problemen in de relatie te praten voordat hij door het gangpad loopt, wilde Aniston het zekere voor het onzekere nemen. Er werd gemeld dat de problemen met het huwelijk van de favoriete actrice van Hollywood begonnen na de vermeende huwelijkse voorwaarden die uiteindelijk eindigden met de scheiding van het paar in 2018. De waargenomen reden voor hun scheiding is hun langeafstandsrelatie en hun verschillende levensstijlen

9 Halle Berry en Oliver Martinez

Dit Hollywood-stel begon hun romance toen ze elkaar ontmoetten op de set van Dark Tide in 2010. Halle Berry en Oliver Martinez trouwden uiteindelijk in 2013 terwijl de Catwoman-actrice zwanger was van hun kind. De twee leken een van Hollywood's machtsparen te zijn, maar ze gingen uiteindelijk uit elkaar met het vermeende humeur van Oliver Martinez als de oorzaak van de splitsing. In hun huwelijkse voorwaarden was bepaald dat er geen partneralimentatie zou zijn voor beide partijen. Bovendien zouden alle bezittingen en eigendommen van Halle Berry worden beschermd en niet worden gesplitst in geval van echtscheiding.

8 Elin Nordegren en Tiger Woods

Elin Nordegren weet wat er aan de hand is en vroeg om stimulatie in hun huwelijkscontract dat ze $ 20 miljoen zou krijgen als ze uit elkaar zouden gaan, zolang ze minstens tien jaar getrouwd waren. Toen de cheatschandalen van Tiger Woods een voor een aan de oppervlakte kwamen, vroeg Elin Nordegren om een herziening van de huwelijkse voorwaarden, waarbij ze in geval van echtscheiding een enorm fortuin van $ 750 miljoen zou krijgen. Het paar ging uiteindelijk uit elkaar na zes jaar huwelijk in 2010. Er waren geen berichten hoeveel de Zweedse ex-vrouw van Tiger Woods kreeg tijdens de scheiding.

7 Catherine Zeta-Jones en Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones is een slimme vrouw die weet wat ze waard is en ervoor zorgde dat ze er met miljoenen vandoor ging in geval van een scheiding. In de huwelijkse voorwaarden van de twee werd bepaald dat de Welshe actrice Catherine Zeta-Jones jaarlijks 2,8 miljoen dollar zal ontvangen in geval van echtscheiding. Er werd een aanvullende bepaling toegevoegd dat als Michael Douglas schuldig zou worden bevonden aan ontrouw, Catherine Zeta-Jones een extra bedrag van $ 5 miljoen zou krijgen.

6 Jessica Biel en Justin Timberlake

Net als alle andere dames op deze lijst, is Jessica Biel een slimme vrouw omdat ze een voorwaarde aan hun huwelijkse voorwaarden heeft toegevoegd dat als het voormalige NSYNC-lid ooit betrapt zou worden op vals spelen, ze $ 500.000 zou ontvangen elke enkele keer. Deze clausule leek te impliceren dat Jessica Biel niet naïef is en weet dat Justin Timberlake misschien vreemdgaat tijdens hun huwelijk, en dat ze in ieder geval betaald zal worden voor haar pijn.

5 Khloe Kardashian en Lamar Odom

Toen de reality-tv-ster trouwde met de basketballer, zorgde ze ervoor dat ze zichzelf en meer beschermde. Volgens de voorwaarden van hun huwelijkse voorwaarden zou Khloe Kardashian $ 500.000 ontvangen voor elk jaar dat ze getrouwd waren, bovenop $ 25.000 maandelijkse partneralimentatie en $ 5.000 extra voor winkelen en $ 1.000 voor schoonheidsverzorging. Ze zou ook het huis krijgen dat ze deelden, een nieuwe auto aan het einde van elke leasecyclus, en ze zou stoelen aan de rechterzijde krijgen voor de Lakers.

4 Jay-Z en Beyonce

In het geval van een scheiding zal zakenmagnaat Jay-Z niet alleen huilen, maar zou hij letterlijk miljoenen verliezen als een clausule van hun huwelijkse voorwaarden. Als het paar ooit gaat scheiden, zou de Single Ladies-zanger $ 10 miljoen krijgen als hun huwelijk binnen twee jaar zou eindigen, en hij moet $ 1 miljoen betalen voor elk jaar dat ze maximaal 15 jaar getrouwd waren en $ 5 miljoen extra voor elk kind dat ze draagt.

3 Yvette Prieto en Michael Jordan

Yvette Prieto en basketballegende Michael Jordan ontmoetten elkaar in 2008 toen ze allebei aan het feesten waren in een nachtclub in Miami. Ze verhuisden een jaar later en verloofden zich tijdens de kerstvakantie in 2011. De twee trouwden afgelopen 27 april, 2013. Dit keer was het Michael Jordan die enkele bepalingen moest toevoegen aan hun huwelijkse voorwaarden. Als het paar ooit zou scheiden, zou Yvette $ 1 miljoen krijgen voor elk jaar dat ze getrouwd waren en als ze ooit 10 jaar zouden duren, zou ze $ 5 miljoen krijgen voor elk jaar. Het stel is nog steeds samen en heeft al twee kinderen.

2 Brat Pitt en Angelina Jolie

Het huwelijkse voorwaarden van Brangelina is helemaal niet gek of raar, maar het is zeker ongebruikelijk in vergelijking met de afspraken op deze lijst. In de huwelijkse voorwaarden van Brat Pitt en Angelina Jolie staat dat Jolie de voogdij zal krijgen over al hun kinderen, drie biologische en drie geadopteerde, in het geval dat Brad Pitt vreemdgaat. In geval van echtscheiding voor Brad Pitt en Angelina Jolie, hebben beiden recht op alles wat ze vóór hun huwelijk hebben verdiend, maar alles wat ze tijdens hun huwelijk hebben verdiend, zal via een trust aan hun zes kinderen worden verdeeld.

1 Mark Zuckerberg en Priscilla Chan

Het v alt niet te ontkennen dat de tech-magnaat via Facebook flink geld binnenha alt. Met een totale nettowaarde van $ 63,1 miljard, is het veilig om aan te nemen dat hun huwelijkscontract om geld zou draaien, maar dat is verre van dat. Hun huwelijk is het perfecte voorbeeld van verbintenis op basis van liefde en romantiek, aangezien hun bepalingen op liefde gebaseerd zijn. In de overeenkomst staat dat Priscilla 100 minuten alleen moet zijn met de tech-magnaat, naast elke week een leuke date-avond. De Facebook-oprichter heeft het waarschijnlijk super druk dat ze dit in hun overeenkomst moesten vastleggen. De twee mogen zelfs geen Facebook gebruiken terwijl ze samen tijd hebben.

Aanbevolen: