10 keer dat Gigi Hadid onze kaken deed openvallen op Instagram

Inhoudsopgave:

10 keer dat Gigi Hadid onze kaken deed openvallen op Instagram
10 keer dat Gigi Hadid onze kaken deed openvallen op Instagram
Anonim

Gigi Hadid is de oudste dochter van model en Real Housewives of Beverly Hills alumni Yolanda Foster en vastgoedmagnaat Mohamed Hadid. De inwoner van Los Angeles kreeg haar grote start nadat ze in 2013 bij IMG tekende terwijl ze studeerde aan The New School. Nadat haar modellencarrière van de grond kwam, stopte ze met haar opleiding om zich op haar werk te concentreren.

Tegenwoordig heeft Gigi's beslissing zijn vruchten afgeworpen, omdat ze een van 's werelds meest gewilde modellen is. Haar bekendheid is één ding, maar haar uiterlijk kan niet worden gerepliceerd. Ze toont haar perfectie op Instagram - zoals andere topmodellen tegenwoordig - met meer dan 54,8 miljoen volgers! En terwijl haar broers en zussen Bella en Anwar misschien meer persoonlijke momenten op sociale media plaatsen, houdt Gigi haar pagina graag gewijd aan haar iconische looks en fotoshoots.

10 Gigi & Jacquemus

Afbeelding
Afbeelding

In januari van dit jaar rockte Gigi deze prachtige jurk voor Jacquemus. Video's van haar die in de show liep en haar steil haar over haar schouder zwaaide, werden overal op sociale-mediaplatforms gedeeld.

Nu Gigi net 25 is geworden, zit ze het grootste deel van haar volwassen leven in de modellenindustrie. Volgens USA Today viel haar entree in de modellenindustrie zwaarder dan verwacht. Als een recent afgestudeerde middelbare school met een atletisch frame, waren ontwerpers hard voor haar over haar rondingen en beweerden ze dat ze geen 'baanlichaam' had. Ze prijst Jean Paul Gaultier omdat hij haar de kans heeft gegeven om te pronken met haar lichaam op de catwalk en zich goed te voelen over de huid waarin ze zich bevond.

9 Gigi's kijk op 'The Mask'

The Mask is een komedie/thriller uit 1994 met in de hoofdrol Jim Carrey. In de film vindt het personage van Carrey een oud, aangespoeld masker dat hem verandert in een alternatieve persoon wanneer hij het opzet. Hij is wild extravert, ongepast en kan niet getemd worden door de mensen om hem heen. Maar als hij 's ochtends wakker wordt zonder masker op, is hij een normale jongen.

Voor Halloween van 2019 deed Gigi een ongelooflijke kijk op The Mask. Het kan niet gemakkelijk zijn geweest om haar prachtige gezicht te transformeren in een groen wonderland, maar hier zijn we dan.

8 Gigi Glitters

Gigi Hadid schudde deze glinsterende, dauwachtige look met golvend haar dat bij elkaar past. Het is een van die looks die je zowel overdag als 's avonds gemakkelijk kunt aantrekken. Er zijn echter genoeg trollen online die zeggen dat Gigi's geweldige modellencarrière niet vanwege haar mooie gezicht is - maar vanwege haar voorrecht. Tegenstanders hebben gezegd dat ze het leven dat ze had niet verdiende omdat haar ouders haar alles gaven wat ze ooit wilde. Gigi vocht natuurlijk terug en merkte op dat ze hard werkte voor haar carrière. "Ik zou niet in mijn huis moeten blijven omdat mensen zeggen: 'Je verdient het niet om hier te zijn omdat ze succesvol waren'. Dat is niet hoe ik het in mijn huis beschouw, "zei ze tijdens een evenement.

7 Sister Act

Gigi en Bella zijn de ultieme zusteract. Het paar is slechts twee jaar uit elkaar en ze zijn allebei geweldig in de modellenwereld. En hoewel ze op elkaar lijken, zijn ze allebei verschillend genoeg om hun eigen identiteit in hetzelfde vakgebied te hebben.

Sinds ze een beroemdheid op de A-lijst is en dekking na dekking deed, heeft Gigi onderweg vrienden verloren, maar haar zus is er altijd. Zoals mevrouw FQ opmerkte, begrijpt Bella de branche net zo goed als Gigi en weet ze wat de ontberingen zijn.

6 Alles wat blinkt is goud

Deze gouden look was Gigi's stijl voor de Video Music Awards 2019. Ze liep met haar zus Bella over de rode loper en zag er net zo mooi uit als de prijzen die werden uitgedeeld. Hoewel Gigi slechts te gast was bij de VMA's, won ze prijzen voor haar eigen werk op andere awardshows. In 2015 ontving ze de Model of the Year Award tijdens de First Annual Fashion Los Angeles Awards. In 2016 had ze de Best Look, volgens de TRL Awards. En in 2016 won ze de International Model of the Year Award bij de British Fashion Awards.

5 Gigi Travels Light

Een buitendouche midden in een vakantie? Waarom niet! Als model reist Gigi constant de wereld rond op zoek naar de perfecte foto. Maar hoe pakt Gigi in als ze constant uit een koffer leeft? Volgens My Daily Magazine neemt ze alleen handbagage mee op reis. Ze brengt klassieke nietjes die op elk moment van de dag kunnen worden gedragen, waaronder jeans, t-shirts, sweats om in te loungen en een paar statement-stukken waar ze op dit moment dol op is. Wat schoenen betreft, houdt ze het simpel en brengt ze een paar sneaks en een paar laarzen mee die bij elke outfit passen.

4 Een Victoria's Secret Goddess

Gigi Hadid siert Victoria's Secret-landingsbaan sinds 2014. En hoewel ze haar officiële Victoria's Secret-vleugels niet heeft, was het lopen in de show een droom die uitkwam voor de inwoner van LA. Als kind was ze jaloers op VS-modellen Heidi Klum en Tyra Banks, dus het was legendarisch voor haar om eindelijk haar eigen moment met het merk te hebben. Gigi werd echter niet meteen gevraagd om in de show te zijn. Ze probeerde het een paar keer uit voordat ze werd gekozen. "We hebben allemaal zo hard gewerkt om hier te komen, en hoewel ik het zo graag had gewild, ben ik al die keren dat ik het probeerde en het niet kreeg, dankbaar voor de tijd die het kostte", vertelde Hadid aan Vogue..

3 Versace, Versace, Versace

Alles aan deze Versace-look werkt voor Gigi. Haar lipkleur past perfect bij haar ensemble en haar juwelen passen perfect bij haar ogen!

Gigi werkt al jaren met Versace en heeft een vertederende relatie met Donatella Versace. De twee vrouwen zijn dol op elkaar tijdens modeshows en op sociale media. Hadid heeft zowel shows voor Versace geopend als gesloten en heeft talloze campagnes voor de ontwerper gedaan.

2 Gigi's teint is perfectie

Hoe heeft Gigi die lichte en glanzende teint! Voor iemand die veel make-up draagt voor zijn werk en veel vliegt, is het schokkend dat haar huid altijd adembenemend is.

Volgens Cheat Sheet houdt ze haar huidverzorgingsregime eenvoudig met betaalbare producten. Ze wast haar gezicht met St. Ives Apricot Scrub voordat ze Eucerin Intensive Repair Very Dry Skin Lotion over haar gezicht en lichaam smeert. Om overgebleven make-up kwijt te raken, gebruikt ze eenvoudige reinigingsdoekjes en probeert ze zoveel mogelijk te slapen.

1 Rock Chic

Gigi is een van die vrouwen die er fantastisch uitziet in een simpele spijkerbroek en een t-shirt of in sweatpants en sneaks. Als model ziet Gigi er altijd op haar best uit en is ze er ook op gericht zich op haar best te voelen. Terwijl ze op de bovenstaande foto misschien aan een frisdrank nipt, drinkt Gigi 's ochtends graag sinaasappelsap en koffie, volgens Doctor's Ask. Ze kauwt 's ochtends op eieren en toast, houdt van een vers geperst sapje en gedijt op een goede burger. Het draait allemaal om balans!

Aanbevolen: