Kris Humphries heeft Kim Kardashian niet één keer voorgesteld, hij deed het twee keer

Inhoudsopgave:

Kris Humphries heeft Kim Kardashian niet één keer voorgesteld, hij deed het twee keer
Kris Humphries heeft Kim Kardashian niet één keer voorgesteld, hij deed het twee keer
Anonim

Toen Kris Humphries in 2011 Kim Kardashian ten huwelijk vroeg, hadden fans het geluk dat E! camera's hadden het speciale moment vastgelegd in de realityshow van de familie, Keeping Up With the Kardashians. Maar hoeveel geluk hadden ze?

Bijna twee jaar na hun plotselinge scheiding, beweerden rapporten dat, hoewel Kris zeker een huwelijksaanzoek wilde doen en met Kim wilde trouwen, zijn plannen niet de betrokkenheid van een cameraploeg omvatten die elk moment van de grote onthulling filmde omwille van van de kijkcijfers van de show.

Tijdens hun scheidingsverklaring werd onthuld hoe bepaalde scènes in scène waren gezet, zoals Kris Humphries die op één knie ging en de vraag aan Kim stelde - blijkbaar kreeg hij de opdracht om dit twee keer te doen omdat Kim het niet leuk vond de reactie de eerste keer.

Maar naast het opnieuw opnemen van het voorstel, nam Kris ook een probleem aan met producenten die hem vertelden de vraag in Los Angeles te stellen toen hij van plan was om in Minnesota voor te stellen. Hier is het dieptepunt.

‘KUWTK’ is gescript

Dit zou geen schok moeten zijn, maar voor het geval fans zich nog steeds afvragen: Keeping Up With the Kardashians is zeker gescript.

Dat wil niet zeggen dat de show hier en daar geen enkele vorm van realiteit biedt, maar in februari 2013 gaf tv-producent Russell Jay toe dat sommige dingen zijn georkestreerd voor amusementsdoeleinden.

Hoewel Russell niet in detail wilde treden over alle scriptmomenten, bekende hij dat er minstens twee scènes waren met Kris Humphries die waren gescript, bewerkt en opnieuw opgenomen voor de show.

Hij onthulde verder dat Kim goed op de hoogte was van het voorstel omdat de grote onthulling opnieuw moest worden opgenomen omdat ze dacht dat haar reactie niet goed genoeg was voor de camera.

Opgemerkt moet worden dat realityshows vaak scènes opnieuw opnemen wanneer de cameraploeg belangrijke momenten mist die een belangrijk verhaal vertellen, maar het feit dat Kim op de hoogte was van het voorstel en besloot de scène opnieuw op te nemen leek overbodig.

Kim regelde het voorstel

Als fans dachten dat Kris een grote betrokkenheid had bij zijn voorstel aan Kim, denk dan nog eens goed na. Bronnen vertelden Radar Online hoe de moeder van vier alles alles had georkestreerd - ze was er niet door verrast omdat zij, samen met de producenten van de show, degenen waren die het allemaal samenbrachten.

“Kim vertelde Kris hoe, waar en wanneer ze een aanzoek moest doen, het was absoluut geen verrassing voor haar”, merkt de insider op.

Er werd ook vermeld hoe Kim naar verluidt een bepaald moment van de dag koos waarop de dagverlichting op zijn best zou zijn in het zonnige LA terwijl ze een volledig opgemaakt gezicht droeg voordat ze haar beste acteervaardigheden opleverde met haar verrassingsreactie.

“Allereerst deed Kris een aanzoek op het midden van de dag, en hij moest dat doen omdat het betere verlichting zou creëren om het moment vast te leggen. Kim keek zo verbaasd, maar ze wist dat het gebeurde.”

Kris, aan de andere kant, wilde een minimaal romantisch moment in Minnesota, dat Kim volgens de publicatie onmiddellijk stopte.

Kris wilde het huwelijk redden

Toen Kim in oktober 2011 de scheiding aanvroeg van Kris Humphries, was het de NBA-speler die naar voren kwam met een verklaring waarin hij benadrukte hoe vastbesloten hij was om zijn huwelijk in stand te houden, volledig onbewust op het moment dat zijn ex-vrouw was klaar om verder te gaan met de relatie.

"Ik ben toegewijd aan dit huwelijk en alles wat dit verbond vertegenwoordigt", zei de NBA-speler, erop aandringend dat hij alles zou doen om het goed te maken met Kim. "Ik hou van mijn vrouw en ben er kapot van om te leren ze heeft een scheiding aangevraagd.'

Helaas voor hem toonde Kardashian weinig tot geen interesse in het idee om de scheiding af te blazen, vooral nadat ze al had toegegeven dat ze zich tijdens hun 72-daagse huwelijk niet verbonden voelde met haar ex-man.

Kim voelde zich onder druk gezet om te trouwen

Zes jaar na hun scheiding ging Kim Kardashian zitten voor een interview op Andy Cohen's Watch What Happens Live, waar ze opende over de druk die ze voelde sinds al haar vrienden gingen trouwen en kinderen kregen.

Hoewel het misschien een roekeloze beslissing van haar was, besloot Kim dat ze ook wilde settelen, en toen ze met Kris begon te daten, verspilde de KKW-oprichter geen tijd om met hem door het gangpad te lopen, toen overtuigd dat ze de rest van hun leven samen zouden doorbrengen. Yikes.

Ik dacht gewoon: 'Holy st, ik ben 30 jaar oud, ik kan dit maar beter voor elkaar krijgen, ik kan maar beter trouwen', legde Kim uit.

“Ik denk dat veel meisjes dat doormaken waar ze in paniek raken door te denken dat ze oud worden en dat ze er maar achter moeten komen dat al hun vrienden kinderen krijgen. Het was meer van die situatie.”

Aanbevolen: