10 keer dat Hailey Bieber onze kaken liet vallen op Instagram

Inhoudsopgave:

10 keer dat Hailey Bieber onze kaken liet vallen op Instagram
10 keer dat Hailey Bieber onze kaken liet vallen op Instagram
Anonim

Hailey Baldwin Bieber is tegenwoordig misschien populairder nu ze getrouwd is met de hartenbreker Justin Bieber, maar ze verdient meer lof omdat ze naam heeft gemaakt in de modellenindustrie. Voordat ze met Bieber trouwde, begon Hailey met modellenwerk bij Ford Models voordat ze overstapte naar IMG Models. En hoewel ze behoorlijk wat momenten heeft gehad op de catwalk, is Hailey populairder bij redactionele schietcampagnes met topontwerpers zoals Ralph Lauren en Tommy Hilfiger.

Op Instagram pronkt Hailey graag met haar huiselijke leven met echtgenoot Justin, maar ze knipt ook momenten achter de schermen van modeshows, vakanties en vrije tijd thuis. Kijk hieronder om 10 van de meest adembenemende looks van Hailey te zien!

10 Zonnegodin

Afbeelding
Afbeelding

Zo te zien op haar Instagram is het leven van Hailey Bieber een vakantie. De schoonheid plaatst altijd kiekjes van zichzelf in een zinderende bikini terwijl ze luiert bij het zwembad of op vakantie is met vrienden. Ze heeft ook vaak een jetset gezien voor romantische uitjes met haar man. Justin schreef zelfs een foto van een van hun uitjes en zei: "Alleen tijd met jou verfrist mijn ziel. Je bent zo buiten mijn bereik en dat vind ik oké! Jij bent van mij en ik ben van jou."

9 Hailey ziet er onwerkelijk uit in Levis

Al lange tijd hebben fans van Hailey gemerkt dat ze meestal kiest voor een meer natuurlijke look. Ze is nooit te opgestoken en houdt haar make-up en huidverzorging zo natuurlijk mogelijk. Ze heeft zelfs zo vaak een fris gezicht dat het schokkend is om haar te zien met zoveel make-up voor campagnes.

Tijdens het werken met Levis is Hailey's make-up krachtig en bewijst ze hoe prachtig ze is, zowel met als zonder make-up. (Ze zorgt er ook voor dat we een paar Levi's willen!)

8 Een blozende bruid

Was er een bruid mooier dan Hailey Bieber? Hailey droeg een door Virgil Abloh ontworpen trouwjurk en zag er ongelooflijk klassiek uit - een unieke bruid.

In de zomer van 2018 deed Justin Hailey ten huwelijk terwijl hij op vakantie was en het nieuws deed snel de ronde. Kort daarna brachten de twee een verklaring uit over hun liefde voor elkaar en maakten het zelfs officieel door te trouwen in een gerechtsgebouw in New York! In het najaar van 2019 maakten de twee hun liefde openbaar door een ceremonie en receptie te houden voor vrienden en familie.

7 Veedrijfster

Het is prachtig om te zien hoe Hailey de pagina's van Vogue siert in niets anders dan een tanktop en een cowboyhoed. De manier waarop het zonlicht op haar gezicht v alt, is absoluut prachtig werk.

Hoewel sommige van haar goede modellenvrienden, Kendall Jenner en de Hadid-zussen, dol zijn op paardrijden, is het niet bekend of Hailey hetzelfde talent heeft voor het paardensportleven. Het huis dat ze deelt met haar man in Canda heeft echter een schuur met een eigen racebaan! Het huis staat in Waterloo, Ontario, op 1.000 hectare grond.

6 Steil haar, maakt niet uit

Het is zeldzaam dat we het haar van Hailey zo lang en steil zien! Tijdens de opnames voor Vogue Japan waren de extensies van Hailey het gesprek van de dag.

Voor een jonge vrouw die vaak reist voor haar werk, ging Hailey met Levis zitten om eenvoudig over inpakken te praten. Ze was het gezicht van Levis 501 jeans en vertelde fans hoe ze afgelopen lente hun spullen moesten inpakken voor festival- en concertmaanden. Naast het inpakken van zonnebrandcrème en water, leeft ze voor afgeknipte shorts, een schattig crop-top sweatshirt, eenvoudige t-shirts en spijkerjacks om haar warm te houden.

5 Is Hailey een 'echt' model?

In 2016 begon Hailey samen te werken met IMG Models in New York, waardoor ze een gewild model werd. Echter, alleen omdat ze de looks en het bureau heeft om haar te ondersteunen, had Hailey moeite om vertrouwen te houden in een zee van prachtige vrouwen. Volgens MSN voelde Hailey zich "inferieur" aan andere modellen. In tegenstelling tot haar vrienden Kendall, Gigi en Bella, is Hailey iets kleiner en had ze niet het gevoel dat ze hetzelfde frame had voor de catwalk."Een tijdje was er een deel van mij dat niet wist of ik de carrière zou kunnen hebben die ik wilde als ik geen runway kon doen," zei ze. Ze liet zelfs castingdirecteuren twijfelen aan haar capaciteiten. Gelukkig vond Hailey haar eigen weg in de commerciële wereld en vond ze succes.

4 Sereen in het groen

Hailey lijkt een liefde voor Jamacia te hebben. Ze ging daar op een meidenreis met haar vrienden Kendall Jenner en Justine Skye. Hierboven ligt ze nonchalant op een paddleboard terwijl ze prachtige grotten verkent. Maar Jamacia is niet het enige eiland dat Hailey graag ontdekt. Onlangs werd ze gezien terwijl ze met Bella Hadid zwom voor de kust van Frankrijk, terwijl ze een nieuwe commercial voor Versace filmde.

3 Hailey's huidverzorgingsroutine is prijzig maar eenvoudig

Is er een tijd dat Hailey Bieber er niet adembenemend uitziet? Zelfs in de hete zon ziet Hailey er moeiteloos uit. Volgens Elle is het huidverzorgingsregime van Hailey behoorlijk tam voor een vrouw die alles heeft. Ze gebruikt een reinigingsmiddel van Christie Kidd voordat ze Fresh Pads van hetzelfde merk gebruikt. De pads zijn draagbare exfoliators die de klus in één veeg kunnen klaren. Nadat ze heeft geëxfolieerd, gebruikt ze CE Ferulic Serum van SkinCeuticals, dat een flink prijskaartje heeft (meer dan $ 200), maar haar huid een natuurlijke glans geeft.

2 Een runway-look om te onthouden

Hailey vertraagt misschien van het lopen op de catwalk, maar deze look van Julien Macdonald springt in het oog. Haar lichaam is absoluut prachtig in die jurk.

Volgens Style Caster gaf Hailey een kleine hint dat ze zich misschien terugtrekt van de catwalk. Nadat ze een video van zichzelf op de landingsbaan had gepost, schreef ze: "Wat ik wel weet, is dat [je] arm echt nooit zo hoog mag vliegen als je op een landingsbaan loopt." Nadat fans haar kritiek in twijfel hadden getrokken, verwijderde ze de afbeelding snel en vermeldde de zaak daarna niet meer.

1 Hailey nagelt altijd eenvoud

Als er één ding is dat Hailey Bieber nagelt, is het wel om het simpel te houden. Haar looks zijn nooit overdreven of bizar; ze zijn smaakvol elegant. Volgens Elle denkt Hailey niet te veel na als het om mode gaat. "Eerlijk gezegd hou ik er gewoon van om dingen in een outfit te gooien die het casual kunnen maken." Ze zei verder: "Ik vind het nooit leuk om eruit te zien alsof ik te hard heb geprobeerd of te hard mijn best doe, omdat ik echt nooit zo hard mijn best doe." Met een streetstyle en gezicht als het hare, was Hailey gemaakt voor de mode-industrie.

Aanbevolen: