Jake Gyllenhaal struikelt over de schat van 'Donnie Darko' die je mond zal doen openvallen

Inhoudsopgave:

Jake Gyllenhaal struikelt over de schat van 'Donnie Darko' die je mond zal doen openvallen
Jake Gyllenhaal struikelt over de schat van 'Donnie Darko' die je mond zal doen openvallen
Anonim

Gyllenhaal heeft iets episch gevonden en hij heeft het zojuist gedeeld met al zijn Instagram-fans en volgers. Als je een fan bent van de hitfilm uit 2001, Donnie Darko, dan wil je deze zeker zien.

Gyllenhaal ging naar sociale media om de 20e verjaardag van de release van Donnie Darko te herdenken door iets te delen waar zelfs de meest die-hard fans nog nooit hun ogen op hebben gericht. Hij heeft een map vol aantekeningen, brieven, artefacten en zijn originele script bewaard, tot groot ontzag van zijn bewonderende fans. Gyllenhaal voedde echt de verlangens van alle filmliefhebbers die er zijn, snauwde een foto van zijn originele aandenkens en gaf zijn fans een flinke dosis nostalgische liefde.

Een ware schat

Donnie Darko was een enorme hit en verdient het om erkend te worden op dit belangrijke jubileum. Fans geven Jake Gyllenhaal de eer omdat hij precies weet hoe deze film twintig jaar later weer tot leven kan worden gewekt. Door zijn originele script samen met andere filmmemorabilia te delen, was dit een gezicht waar fans nooit eerder hun ogen op konden richten.

Alles is zo perfect bewaard gebleven en het is duidelijk dat er persoonlijk nostalgische stukken zijn die zorgvuldig in de zak van die onschatbare blauwe map zijn gestopt. Het is duidelijk dat dit veel voor hem betekent. Dankzij Jake kunnen ze alle gevoelens krijgen terwijl ze een voorproefje krijgen van hoe zijn standpunt was tijdens zijn tijd op de set.

Deze sciencefiction-fantasiefilm was zijn tijd jaren vooruit, en dankzij de vooruitgang van technologie en de kracht van sociale media kunnen we allemaal terugkijken en herinneringen ophalen met enkele echte, tastbare items uit de film die Gyllenhaal zo vriendelijk was om met de wereld te delen.

Fans zijn vol liefde

Fans waren verheugd om deel uit te maken van zo'n betekenisvolle ervaring en waren verheugd om een glimp van deze items op te vangen. Er is zoveel verwondering en mysterie rond wat er achter de schermen van een film gebeurt, en deze schatvondst was voor velen een waardevol inzicht.

Een deel van het bijschrift van Gyllenhaal luidt; "Het is een film die mijn leven en mijn carrière heeft veranderd en het was onwerkelijk om te zien hoe dit verhaal een leven na de dood vindt met een nieuw publiek en nieuwe generaties, en toch is wat Donnie tegen Roberta Sparrow zei nog steeds waar: 'er is zoveel om naar uit te kijken.'"

Fancommentaar stroomde binnen, sommigen zeiden; "Gen Z be like ??, en "wow, dit was mijn absolute favoriete film, en ik ben hier zo dankbaar voor, bedankt!" Een andere fan was zo onder de indruk van dit moment van delen dat ze hun geluk een beetje opduwden door te vragen; "Zou je graag je scriptanalyse voor Prisoners zien?," maar Gyllenhaal moet nog reageren.

Aanbevolen: