10 beroemde moeders op Instagram die MomGoals zijn

Inhoudsopgave:

10 beroemde moeders op Instagram die MomGoals zijn
10 beroemde moeders op Instagram die MomGoals zijn
Anonim

Met een overvloed aan beroemde Instagram-accounts die er zijn, kan het moeilijk zijn om mede-mama's te vinden om te volgen die de ontberingen van het ouderschap begrijpen. Er zijn veel te veel accounts die het moederschap als een briesje laten lijken en glamoureus lijken. Er is echter niets glamoureus aan het moederschap. Het is rommelig en vermoeiend, maar uiteindelijk de beste baan die een vrouw kan hebben. De liefde die een moeder voelt kan nooit worden verminderd.

Gelukkig laat niet elke beroemde moeder dit alternatieve leven zien op sociale media. De 10 beroemdheden hieronder tonen de ups en downs, glimlachen en tranen van het ouderschap op Instagram. Hun herkenbare berichten zorgen ervoor dat fans alleen maar meer van hen en hun werk gaan houden! Scroll naar beneden om erachter te komen welke moeder je op Instagram moet volgen voor wat mama-inspiratie!

10 Celeste Kapper

Afbeelding
Afbeelding

Celeste Barber is de stoere komiek die de Instagram-wereld stormenderhand heeft veroverd voor haar parodieën op de wereldelite. Ze steekt de draak met het idee van perfectie op sociale media door na te bootsen wat anderen online laten zien, maar op een meer… echte manier.

De Australische komiek is getrouwd met een man die ze 'Hot Husband' noemt en heeft zelf vier kinderen. Ze laat niet al te veel van haar kinderen zien op sociale media, maar haar relatie met haar man - en haar constante opbeurende video's - is reden om genoeg te volgen.

9 Ali Wong

Voor degenen die niet weten wie Ali Wong is, maak kennis met haar. Ze is sensationeel. De stand-upcomic, schrijfster en actrice werd enorm met haar stand-ups op Netflix. Ze is geliefd om haar rauwe eerlijkheid en input over ras.

Op Instagram promoot Ali zelf haar nieuwste werk, maar ze pronkt ook graag met haar twee kleine meisjes. Ze plaatst consequent video's van zichzelf die met haar dochters danst op liedjes voor volwassenen en laat zien in welke gekke dingen haar kinderen haar krijgen. In een wereld waar er te veel filters en nepverhalen zijn, levert Ali wat we nodig hebben.

8 Jennifer Garner

Als je actrice Jennifer Garner nog niet hebt gevolgd, waar wacht je dan nog op!? De moeder van drie is hilarisch op sociale media. Ze maakt hilarische video's over haar dag en de herkenbare kant van het moederschap. Van het drinken van wijn en de was doen tot het bakken van moeilijke desserts voor haar familie tot het proberen haar eigen haar te doen - Jennifer Garner is ons allemaal.

Nadat ze kinderen had, waagde Jennifer zich in de natuurlijke babyvoedingsindustrie nadat ze geen gezond, onbewerkt voedsel voor kinderen kon vinden. Once Upon A Farm staat veel op haar pagina, wat nieuwe mama's kan inspireren.

7 Gabrielle Union

Gabrielle Union en haar man Dwayne Wade leven hun beste leven. Het echtpaar woont in Miami en heeft een druk leven met het opvoeden van vier kinderen: waaronder hun jongste, Kaavia.

Natuurlijk, Gabrielle pronkt met haar verbluffende uiterlijk op selfies, maar ze somt ook hilarische kiekjes op van de wilde dingen waar haar familie mee te maken krijgt. Ze is niet alleen een inspirerende werkende moeder, maar ze is ook realistisch en herkenbaar voor haar volgers. En hoe schattig is de kleine Kaavia!?

6 Kristen Bell

Actrice Kristen Bell is goals op goals. Ze is niet alleen van nature prachtig, maar ze lijkt ook de hilarische moeder waar we allemaal graag in de buurt zijn. Met twee meisjes (Delta en Lincoln) aan de zijde van haar en echtgenoot Dax Shepard, heeft Kristen haar handen vol.

Net zoals COVID-19 de rest van de wereld trof, worstelde Kristen ook met het thuisonderwijs van haar meisjes (zoals hierboven te zien). Maar dat is niet alles - Kristen legt ook hilarische situaties vast waar haar kinderen in terechtkomen. Ze vroeg hen ooit om hun eigen ontbijt te gaan maken en ze maakten frites en ontbijtgranen!

5 Mindy Kaling

Mindy Kaling is niet alleen een geweldige schrijfster, actrice en werkende professional in Hollywood, ze is een alleenstaande moeder voor haar dochter Katherine. Het unieke aan Mindy is dat ze de vader van haar dochter geheim houdt en het gezicht van haar dochter niet op Instagram heeft laten zien.

Ze zal echter nog steeds schattige kiekjes posten van de twee loungen in bijpassende pyjama's. Naast het moederschap praat Mindy over body positivity en inclusiviteit. Kortom: Mindy is een inspirerende volger op Instagram.

4 Chrissy Teigen

We kunnen niet over mama's praten op Instagram zonder Chrissy Teigen te noemen. De moeder van twee is een Hollywood-beroemdheid, maar haar baan als moeder is haar favoriet. Ze is ongelooflijk open geweest over postpartumdepressie, striae en de veranderingen die het lichaam van een vrouw doormaakt als ze bev alt.

In tegenstelling tot haar vriend Kim Kardashian, houdt Chrissy het echt. Zelfs als een vrouw geen moeder is, is Chrissy nog steeds hilarisch om te volgen vanwege haar opmerkingen aan haar man John.

3 Serena Williams

Professionele tennisspeelster Serena Williams is een onderschatte volger op Instagram. Zij en haar echtgenoot Alexis Ohanian (de mede-oprichter van Reddit) zijn in 2017 bevallen van een dochtertje genaamd Alexis Olympia.

Samen met het plaatsen van foto's of video's van haar training en andere zakelijke ondernemingen, pronkt Serena graag met haar dochtertje. Onlangs kleedden zij en Olympia zich in bijpassende Belle-jurken terwijl ze zongen voor Beauty and the Beast. Het is een andere kant van Serena waar fans graag meer van zien.

2 Hilary Duff

Het geweldige aan Hilary Duff is dat ze de cirkel rond heeft gemaakt voor velen van ons '90 baby's die geen moeder zijn. We zagen haar op tv als tiener Lizzie McGuire en nu voedt ze twee prachtige kinderen op met haar muzikale echtgenoot.

Hilary laat niet alleen schattig schattige kiekjes zien van haar dochter Banks en zoon Luca, maar ze laat ook de nadelen van het moederschap zien. Slapeloze nachten, haren trekken, alleen opvoeden terwijl de andere ouder werkt - het is er allemaal met grappige en eerlijke bijschriften om te volgen.

1 Padma Lakshmi

Foodiefans kennen Padma Lakshmi van Top Chef en haar nieuwe show op Hulu, Taste the Nation. En hoewel deze mooie liefhebber van eten constant de wereld over reist voor haar werk, is ze ook moeder van een prachtige dochter genaamd Krishna (10 jaar oud).

Padma's Instagram staat vol met werkaanbiedingen en goede doelen waar ze in gelooft, maar ze laat ook een zachtere kant van haar zien: haar leven als moeder. Ze deelt hilarische video's van zichzelf die danst met dochter, samen kookt, en haar dochter heeft zelfs deze hilarische alternatieve ego's waar haar moeder geen genoeg van kan krijgen.

Aanbevolen: