9 Beroemde stellen die in Vegas zijn getrouwd en daarna uit elkaar zijn gegaan

Inhoudsopgave:

9 Beroemde stellen die in Vegas zijn getrouwd en daarna uit elkaar zijn gegaan
9 Beroemde stellen die in Vegas zijn getrouwd en daarna uit elkaar zijn gegaan
Anonim

Iedereen heeft het gezegde gehoord: "Wat er in Vegas gebeurt, blijft in Vegas", maar de beslissing om te trouwen in Sin City blijft je zeker volgen, zelfs nadat je bent vertrokken. Veel beroemdheden hebben blijvend geluk gevonden na hun bruiloft in Vegas. Na de Grammy Awards van 2022 had Kourtney Kardashian een "oefenhuwelijk" met Travis Barker voorafgaand aan hun officiële ceremonie in Italië. Kourtney en Travis waren niet de enige sterren die na een awardshow in Vegas trouwden. Sophie Turner en Joe Jonas trouwden in Vegas na de Billboard Music Awards in 2019. Het paar had later hun officiële ceremonie in Frankrijk.

Andere stellen zijn al tientallen jaren getrouwd na hun bruiloft in Vegas. Dorothea Hurley en Jon Bon Jovi; Bette Midler en Martin von Haselberg; en Kelly Ripa en Mark Consuelos zijn allemaal meer dan twintig jaar getrouwd na hun bruiloft in Vegas. Andere Vegas-huwelijken zijn niet zo succesvol gebleken. Lees verder om meer te weten te komen over de Vegas-huwelijken die resulteerden in enkele van de kortste huwelijken van beroemdheden.

9 Britney Spears en Jason Alexander: 55 uur

In 2004 trouwden Britney Spears en Jason Alexander in Las Vegas. Het paar was slechts 55 uur getrouwd voordat ze een nietigverklaring kregen. Jason beweert dat hij "door [Britney's] moeder, vader en advocaten is misleid om de nietigverklaring te ondertekenen." Jason werd onlangs gearresteerd omdat hij Britney's bruiloft met haar man Sam Asghari had verpest. Sindsdien is hij beschuldigd van stalking.

8 Nicolas Cage en Erika Koike: 4 dagen

Acteur Nicolas Cage trouwde in maart 2019 in Vegas met visagiste Erika Koike. Dit huwelijk bleek niets meer te zijn dan een dronken beslissing, want Nicolas vroeg vier dagen later om nietigverklaring, bewerend dat Erika loog over haar juridische problemen in het verleden. Erika vroeg in plaats daarvan om een echtscheiding en partneralimentatie. Het echtpaar ging uiteindelijk scheiden, maar het is nog onbekend of Nicolas haar partneralimentatie moest betalen. Nicolas is nu getrouwd met Riko Shibata.

7 Pamela Anderson en Rick Salomon: 2 maanden

Na haar scheiding van Kid Rock trouwde Pamela Anderson op 6 oktober 2007 in Las Vegas met Rick Salomon. Pamela en de pokerspeler werden op 13 december van hetzelfde jaar gescheiden. Pamela trouwde in januari 2014 opnieuw met Rick. Dit huwelijk duurde langer dan hun eerste, maar in maart 2015 werden ze weer gescheiden.

6 Christina Milian en de droom: 5 maanden

In 2009 trouwde Christina Milian met muziekproducent The-Dream in Vegas. Hun huwelijk duurde slechts vijf maanden, maar tegen de tijd dat ze gingen scheiden, was Christina al zwanger van hun dochter, Violet Madison Nash. Christina is nu getrouwd met de Franse zanger Matt Pokora, en het paar deelt twee kinderen, Isaiah en Kenna.

5 Carmen Electra en Dennis Rodman: 6 maanden

Voormalig NBA-speler Dennis Rodman trouwde op 14 november 1998 in Las Vegas met actrice Carmen Electra na slechts enkele maanden samen te zijn geweest. Na slechts negen dagen huwelijk vroeg Dennis een nietigverklaring aan, waarbij hij toegaf dat hij "ongezond van geest" was toen hij besloot met Carmen te trouwen. Het paar bleef uiteindelijk nog zes maanden getrouwd voordat ze in april 1999 besloten te scheiden.

4 Melanie Griffith en Don Johnson: 6 maanden

Net als Carmen en Dennis duurde het huwelijk van Melanie Griffith en Don Johnson in Vegas zes maanden. Ze trouwden voor het eerst in 1976 en scheidden zes maanden later in hetzelfde jaar. Ze verzoenden zich echter en hertrouwden in 1989. Voordat ze in 1996 voor de tweede keer gingen scheiden, verwelkomde het paar hun nu beroemde dochter, actrice Dakota Johnson.

3 Frank Sinatra en Mia Farrow: 2 jaar

Frank Sinatra en actrice Mia Farrow trouwden in juni 1966 in Vegas. Hun Sands Hotel-ceremonie duurde slechts een kwartier. Hoewel er een leeftijdsverschil van bijna dertig jaar was tussen de twee, waren ze twee jaar getrouwd. In november 1967 diende de legendarische zangeres Mia naar verluidt met scheidingspapieren terwijl ze Rosemary's Baby aan het filmen was. Hun scheiding was officieel in december 1968.

2 Jodie Sweetin en Cody Herpin: 3 jaar

In 2007 trouwde Full House-ster Jodie Sweetin in Vegas met Cody Herpin. Op het moment van hun huwelijk waren ze nog maar twee maanden samen. Het huwelijk van Jodie en Cody duurde langer dan sommige anderen op deze lijst. Ze waren samen tot 2010 en ze delen een dochter genaamd Zoie Laurel May Herpin.

1 Kim Kardashian en Damon Thomas: 4 jaar

Hoewel Kim Kardashian graag grapjes maakt over haar drie mislukte huwelijken op SNL en The Kardashians, leidde haar Vegas-huwelijk tot het langstdurende huwelijk op deze lijst. Kim weggelopen met muziekproducent Damon Thomas in 2000. De realityster was toen net negentien. Het paar was in 2004 gescheiden. Sindsdien is Kim nog twee keer getrouwd met Kris Humphries en Kanye West.

Aanbevolen: