Sister Wives: wat fans moeten stoppen met het negeren van de moeders

Inhoudsopgave:

Sister Wives: wat fans moeten stoppen met het negeren van de moeders
Sister Wives: wat fans moeten stoppen met het negeren van de moeders
Anonim

Reality-serie Sister Wives volgt het leven van een polygamistisch gezin. De vader Kodi Brown heeft vier vrouwen namelijk Meri, Janelle, Christine en Robyn en samen hebben ze 18 kinderen. Brown is echter alleen wettelijk getrouwd met Robyn, de anderen zijn spirituele verbintenissen. Nadat ze met hun polygamistische familie openbaar waren geworden, nam het publiek ze echt onder de loep en moesten ze Utah ontvluchten vanwege politieonderzoek.

Sister Wives is misschien een hit geworden bij kijkers die elke week afstemden op het nieuwste familiedrama. Leidt dit gezin echter echt een gelukkig leven als polygamisten? Fans lijken veel te praten over de levensstijl van het gezin. Hier zijn 20 dingen die fans zouden moeten stoppen met het negeren van de moeders.

20 Meri was betrokken bij een meervalschandaal

Afbeelding
Afbeelding

Meri Brown, de eerste zustervrouw, was betrokken bij een meervalschandaal. Na haar scheiding van Kody zodat hij met een andere zuster-vrouw kan trouwen, viel Meri online voor een meerval met de naam Sam Cooper, die in het echte leven een vrouw was, zoals cheatsheet onthult. Laten we het feit niet negeren dat Meri deze emotionele affaire had omdat haar relatie haar niet bevredigde.

19 Meri was de juridische vrouw voordat Robyn het overnam

Afbeelding
Afbeelding

Meri was 24 jaar lang de wettige echtgenote van Kody voordat ze in september 2014 scheidden. Volgens thetalko scheidde Kody van haar zodat hij legaal kan trouwen met zijn vierde vrouw, Robyn, en haar drie kinderen uit een eerder huwelijk kan adopteren. Kody die van Meri scheidt en met Robyn trouwt, is iets dat fans niet langer zouden moeten negeren.

18 Ze waren ooit kapot

Afbeelding
Afbeelding

Idealiter hebben de meeste mensen grote gezinnen als ze die kunnen betalen. Dit was niet het geval voor de Browns. Voordat TLC ze vond, hadden Kody en de moeders diepe schulden, ze moesten faillissement aanvragen zoals nickiswift meldt. Gelukkig kwam TLC hen te hulp met een goed salaris. Kody kon het zich zelfs veroorloven om nieuwe huizen te bouwen voor al zijn vrouwen.

17 Alle behalve één werden opgevoed in polygame families

Afbeelding
Afbeelding

Een ander feit dat we moeten stoppen met het negeren van de vier moeders is dat ze allemaal behalve Janelle opgroeiden in polygame gezinnen. Volgens de rijkste groeide Janelle op in een monogamiegezin, maar haar moeder ging een polygaam huwelijk aan met Kody's vader, maanden voordat haar dochter met Kody trouwde.

16 Er is altijd een favoriet

Afbeelding
Afbeelding

Fans mogen ook niet voorbijgaan aan het feit dat er altijd een favoriet is tussen de vier vrouwen. Toen Robyn zich bij de familie voegde, was het duidelijk dat ze meer aandacht kreeg dan de rest. Volgens de lijst was zij, zelfs toen het gezin naar Arizona verhuisde, de enige die een huis van een miljoen dollar verhuurde. Laten we aannemen dat de anderen hun tijd hadden om favorieten te spelen.

15 Ze delen allemaal dezelfde geestelijke echtgenoot

Afbeelding
Afbeelding

Laten we het feit niet negeren dat Meri, Janelle, Christine en Robyn allemaal dezelfde geestelijke echtgenoot delen. Alleen Robyn is wettelijk met hem getrouwd, de rest heeft geestelijke verbintenissen; Kody krijgt echter volledige intieme relaties met hen allemaal, zoals HuffPost onthult. Ze hebben in het verleden onthuld dat ze zich gekwetst voelen als ze zich hun man voorstellen met een van de andere vrouwen en het wordt nog emotioneler als een van hen zwanger raakt.

14 Janelle ging voor twee jaar MIA

Afbeelding
Afbeelding

Volgens cheatsheet, de memoires van de Browns; Zustervrouw worden: het verhaal van een onconventioneel huwelijk onthulde dat een van de moeders, Janelle, het gezin twee jaar verliet vanwege een postpartumdepressie. Met zes kinderen had ze het gevoel dat ze niet over de financiële middelen beschikte om hen te onderhouden en in plaats van een oplossing te vinden, vertrok ze.

13 Ze werden uit de kerk geschopt

Afbeelding
Afbeelding

De meeste kerken ondersteunen monogame huwelijken. Het kwam voor de fans niet als een schok toen de Browns de kerk moesten verlaten waar ze lid van waren. Polygaam zijn was echter niet helemaal de reden waarom de kerk hen eruit schopte omdat hun geloof het toelaat. Het meervalschandaal van Meri had er iets mee te maken. Volgens Wetpaint dacht de kerk dat de familie betrokken was bij veel schandalen, alleen vanwege de kijkcijfers van hun show.

12 De moeders voeden hun kinderen praktisch alleen op

Afbeelding
Afbeelding

Meri heeft er een, Janelle heeft er zes, Christine heeft er zes en Robyn heeft vijf kinderen; allemaal verwekt door Kody Brown, hetzij biologisch of door adoptie. Met zoveel kinderen ziet Kody amper de helft van hen of brengt hij zelfs de broodnodige tijd met hen door, daarom moeten de moeders hun kinderen het grootste deel van de tijd alleen opvoeden. Volgens de rijkste speelt hij zelfs vriendjespolitiek met de zonen, de dochters zien hem nooit.

11 De moeders vinden elkaar niet altijd leuk

Afbeelding
Afbeelding

Een ander feit dat fans niet kunnen negeren, is dat de moeders elkaar niet altijd leuk vinden. Ze hebben alleen een gezicht voor de camera's, maar in werkelijkheid zijn ze niet zo zusterlijk. Volgens de lijst gaven de vrouwen toe dat ze verschillende tijden en momenten van jaloezie hebben, het is heel moeilijk voor hen om niet jaloers te zijn op degene waar Kody aandacht aan schenkt.

10 Een andere vrouw kan zich binnenkort bij de bende voegen

Afbeelding
Afbeelding

Er gaan geruchten dat Kody een vijfde vrouw aan het gezin heeft toegevoegd, maar hij heeft nog niets bevestigd. Volgens spiekbriefje zei een vriend van Robyn dat hij op zoek was naar een nieuwe vrouw. Iemand die aanzienlijk jonger is dan hij, maar gezien de familiegeschiedenis was het moeilijk om iemand te vinden die bereid was zich hieraan te committeren.

9 Robyn had eerder een monogaam huwelijk

Afbeelding
Afbeelding

Robyn ziet er misschien uit alsof ze al heel haar leven met Kody getrouwd is, maar de realiteit is dat ze ooit een monogaam huwelijk had met David Preston Jessop en dat het duo drie kinderen had. Volgens de rijkste verliet ze Jessop omdat hij haar niet goed behandelde; aan de andere kant was ze niet altijd in voor het idee van polygamie.

8 Ze moesten de staat ontvluchten

Afbeelding
Afbeelding

Toen de Sister Wives in première gingen, hoopte de familie polygamie echter in een positief daglicht te stellen; dit leidde tot een onderzoek naar bigamie, een derdegraads misdrijf in Utah. Kody, zijn vier vrouwen en hun kinderen moesten de staat ontvluchten en van Utah naar Nevada verhuizen omdat ze vreesden dat ze gearresteerd zouden worden volgens FoxNews.

7 Ze bezoeken elkaars slaapkamers niet

Afbeelding
Afbeelding

Een ander ding dat fans niet mogen negeren over de moeders in de show, is dat ze niet graag elkaars slaapkamers bezoeken omdat ze slaapkamers behoorlijk intiem vinden. Volgens HuffPost komt dit omdat ze zich moeilijk kunnen voorstellen dat hun man relaties heeft met een andere zuster-vrouw, ook al is dit hun realiteit.

6 Ze hebben een online boetiek

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel ze elkaar soms ook niet mogen, besloten de moeders te profiteren van hun roem door dankzij Robyn een online boetiek te openen met de naam My Sisterwife's Closet. De boetiek verkoopt inspirerende sieraden en onlangs hebben ze kleding en woonaccessoires toegevoegd. De winkel is door de jaren heen een groot succes geweest, zo onthult thetalko.

5 Meri kan niet meer kinderen krijgen

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl de andere zustervrouwen elk vijf kinderen hebben, kunnen we niet negeren dat Meri, de eerste vrouw, er maar één heeft, een dochter. Meri en Kody wilden meer kinderen, maar ze worstelden al jaren met onvruchtbaarheid. Volgens thetalko bood Robyn zelfs aan om draagmoeder te zijn als Meri meer kinderen wilde, maar later besloot ze dat ze gelukkig was met haar enige kind en een tweede moeder was voor de andere 17 kinderen.

4 Meri verloor haar baan door haar onconventionele levensstijl

Afbeelding
Afbeelding

Meri was een counselor bij een instelling voor geestelijke gezondheidszorg toen de show in première ging, maar helaas verloor ze haar baan toen haar onconventionele levensstijl bekend werd. Sister Wives was zeer controversieel en volgens thetalko dacht de werkgever dat haar levensstijlkeuzes een slechte indruk zouden maken op de instelling. Daarna opende ze een bed & breakfast en schitterde ze in de show.

3 Ze bouwden hun huizen dicht bij elkaar

Afbeelding
Afbeelding

De moeders hebben altijd dicht bij elkaar gewoond. Toen de show begon, woonden ze in één groot huis met aparte vertrekken. Nadat ze naar Las Vegas waren verhuisd, woonden ze in vier aparte huizen naast elkaar. Volgens cheatsheet kocht de familie onlangs land in Flagstaff en is van plan daar haar droomhuizen te bouwen.

2 Janelle was eerder getrouwd met Meri's broer

Afbeelding
Afbeelding

We kunnen er nog steeds niet omheen dat een van de moeders, Janelle, getrouwd was met Meri's broer, Adam Clark Barber, wat haar de voormalige schoonzus van Kody zou maken. Volgens Nickiswift ontmoette Janelle Kody toen ze nog met Adam getrouwd was en de rest was geschiedenis.

1 Het geheim van hun blijvende huwelijken is geloof

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel hun onconventionele levensstijl niet in overeenstemming is met veel religies, hebben de moeders de neiging om te denken dat hun huwelijk met hun man zo lang heeft geduurd vanwege hun toewijding aan hun geloof. Zoals de lijst meldt, behoorde de familie tot de Apostolic United Brethren (AUB), die polygamie promoot. Hun geloof moedigt hen aan om elkaar met liefde en naastenliefde te behandelen en daarom zijn ze zo lang functioneel gebleven.

Aanbevolen: