De perfecte match: 10 beroemde koppels met compatibele sterrenbeelden

Inhoudsopgave:

De perfecte match: 10 beroemde koppels met compatibele sterrenbeelden
De perfecte match: 10 beroemde koppels met compatibele sterrenbeelden
Anonim

Hollywood gaat niet alleen over blockbuster-films en baanbrekende televisie. Beroemde koppels zijn net zo cruciaal voor de geschiedenis van Hollywood. Beroemde koppels hebben inderdaad de krantenkoppen gehaald sinds de oprichting van Hollywood. Natuurlijk zijn de meeste van deze relaties een ramp die eindigt in een epische breuk. Er zijn echter een paar uitzonderingen op de regel. Veel stellen lijken perfect voor elkaar en blijven door alles heen. Nou, het blijkt dat deze koppels op elk niveau de ideale match zijn. De sterrenbeelden van deze koppels bevestigen wat fans en de media al jaren speculeren. Ze zijn echt perfect voor elkaar. Het is tijd om deze ideale koppels en hun sterren eens nader te bekijken.

10 Blake Lively (Maagd) en Ryan Reynolds (Schorpioen)

Blake Lively en Ryan Reynolds vormen een geheel eigen klasse. Ze zijn inderdaad een van de meest geliefde koppels in Hollywood. Ze zijn ook een van de meest compatibele sterrenbeelden. Lively is de perfecte Maagd omdat ze gevoelig, delicaat en vriendelijk is, maar ook erg praktisch. Aan de andere kant zijn Schorpioenen, net als Reynolds, onvoorspelbaar, gepassioneerd en magnetisch. Lively en Reynolds zijn echter beide watertekens die bekend staan als koppig. Hoe dan ook, Lively en Reynolds bewijzen dat Maagden en Schorpioenen perfect voor elkaar zijn.

9 Jennifer Lopez (Leeuw) en Alex Rodriguez (Leeuw)

Daten met iemand met dezelfde sterrenbeelden is vaak moeilijk voor een relatie. De twee persoonlijkheden lijken zo op elkaar dat ze vaak botsen. Jennifer Lopez en Alex Rodriguez bewijzen echter dat Leos alles kan. Leeuw is inderdaad een van de zeldzame tekens die met zichzelf overweg kan.

Het sterrenbeeld Leeuw staat bekend als erg creatief en staat graag in het middelpunt van de belangstelling. Dat beschrijft natuurlijk perfect de iconische Lopez en de legendarische Rodriguez. Daarom, als twee Leeuwen op dezelfde pagina kunnen komen en de schijnwerpers kunnen delen, zullen ze een liefdevolle relatie hebben.

8 Jessica Biel (Vissen) en Justin Timberlake (Waterman)

Soms zijn Waterman en Vissen perfect voor elkaar. Natuurlijk kunnen ze ook hun deel van de problemen tegenkomen. Jessica Biel en Justin Timberlake hebben tijdens hun relatie veel hoogte- en dieptepunten meegemaakt. Dat is echter gebruikelijk voor hun dierenriemkoppeling. Biel is een echte Vissen omdat ze gemakkelijk in de omgang, meelevend en begripvol is, maar niet altijd haar emoties laat zien. Timberlake is net als de meeste Watermannen, omdat hij graag onafhankelijk is en graag socialiseert. Vissen hebben de neiging om gehecht te raken, terwijl Waterman het maken van diepe emotionele verbindingen vermijdt.

7 Emily Blunt (Vissen) en John Krasinski (Weegschaal)

Emily Blunt en John Krasinksi bewijzen dat een Vissen en een Weegschaal het perfecte koppel kunnen zijn. Vissen en Weegschaal hebben veel gemeen, ze houden allebei van rustige, zachte muziek en zijn erg artistiek. Weegschalen zijn meestal afhankelijk, terwijl Vissen zich van tijd tot tijd eenzaam voelt. Inderdaad, wanneer deze twee tekens samenkomen, vervullen ze elkaars behoeften. Natuurlijk kan de relatie soms frustrerend zijn voor beide partijen. Als ze echter op dezelfde lijn zitten als Blunt en Krasinski, is de relatie perfect.

6 Gigi Hadid (Stier) en Zayn Malik (Steenbok)

Volgens de astrologische tekens van Gigi Hadid en Zayn Malik zijn ze zielsverwanten. Inderdaad, ze zijn perfect voor elkaar. Hadid is een Stier, een teken dat bekend staat als geduldig en trouw, maar ook een beroemd humeur heeft. Malik is een echte Steenbok die bekend staat als ambitieus en toch traditioneel.

Wanneer een Stier en Steenbok kunnen leren om de kleine verschillen te accepteren, zullen ze een duurzame relatie hebben. Beide tekens zijn aardetekens en ondanks dat ze zo koppig zijn, zijn ze perfect voor elkaar en brengen ze harmonie in elkaars leven.

5 Eva Mendes (Vissen) en Ryan Gosling (Schorpioen)

Eva Mendes en Ryan Gosling op hun plaats voorbij de dennen
Eva Mendes en Ryan Gosling op hun plaats voorbij de dennen

Vissen en Schorpioen zijn meer dan alleen een perfecte match. Zoals Eva Mendes en Ryan Gosling bewijzen, horen ze bij elkaar. Vissen en Schorpioenen hebben een diep begrip van elkaar en weten wat de ander denkt. Mendes en Gosling zijn beide watertekens en hebben veel gemeen. Natuurlijk zijn ze verschillend op manieren die elkaar ondersteunen en de harmonie van elkaars leven in evenwicht brengen. Mendes en Gosling zijn een van de meest bewonderde koppels in Hollywood en blijven populair onder fans

4 Priyanka Chopra (Kanker) en Nick Jonas (Maagd)

Priyanka Chopra en Nick Jonas kunnen oprecht beweren zielsverwanten te zijn. Inderdaad, het zijn sterren die zo perfect op elkaar zijn afgestemd dat ze een van de meest compatibele paren zijn. Zoals Chopra en Jonas bewijzen, zijn Kreeft en Maagden ideaal voor elkaar. De twee tekens hebben vaak een zeer succesvolle relatie. Kreeften hebben het soms moeilijk met hun emoties, maar Maagden zijn het perfecte teken waarop ze kunnen leunen. Maagden zijn uitstekend in het begrijpen van de gevoelens van Kreeft en er voor hen zijn. Maagd en Kreeft hebben vaak een liefdevolle en duurzame relatie, wat uitstekend nieuws is voor Chopra en Jonas.

3 Mila Kunis (Leo) en Ashton Kutcher (Waterman)

Mila Kunis en Ashton Kutcher hebben een van de meest ongelooflijke liefdesverhalen in Hollywood. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst tijdens het spelen van liefdesbelangen op That 70's Show. Kunis en Kutcher lijken een onmogelijke romance die is gelukt. Inderdaad, zelfs hun astrologische tekens zijn tegenpolen.

In dit geval trekken tegenpolen elkaar echter aan en zijn ze het ideale paar. Kunis toont de kwaliteiten van een Leeuw omdat ze creatief en ambitieus is. Een Waterman, zoals Kutcher, staat bekend om zijn dominante persoonlijkheid die graag de schijnwerpers steelt. Hoe dan ook, ze vormen de perfecte combinatie en voelen zich enorm tot elkaar aangetrokken.

2 Ellen DeGeneres (Waterman) en Portia De Rossi (Waterman)

Er gebeurt iets magisch als een Waterman verliefd wordt op een andere Waterman. Inderdaad, Ellen DeGeneres en Portia de Rossi bewijzen dat dit waar is. Waterman is een van de meest unieke en creatieve tekens. Daarom begrijpt niemand een Waterman beter dan een mede Waterman. Ze houden er allebei van om nieuwe dingen uit te proberen, op avontuur te gaan en plezier te hebben. Natuurlijk moeten ze ook proberen het leven praktischer te benaderen. DeGeneres en Rossi doen uitstekend werk met het balanceren van die twee aspecten van hun relatie.

1 Kim Kardashian (Weegschaal) en Kanye West (Tweelingen)

Kim Kardashian en Kanye West zijn op zoveel niveaus perfect voor elkaar. Inderdaad, hun sterrenbeelden geven aan dat deze twee controversiële celebs bij elkaar horen. Tweelingen voelen zich vaak aangetrokken tot de sociale vaardigheden van Weegschaal. Als een Weegschaal een Tweeling kan aantrekken, zal de relatie duurzaam zijn. Ze delen ook dezelfde eigenschappen en interesses. Weegschalen moeten leren negeren hoe Geminis met andere mensen omgaan. Ze kunnen echter allebei van elkaar leren en de relatie laten groeien. Zoals Kardashian en West bewijzen, zijn ze zielsverwanten.

Aanbevolen: